Wpisy 1 070 551 – 1 070 650
20 sierpnia 2012 17:43 → 20 sierpnia 2012 19:11, 100 wpisów
Michalinko a tak to takie 7/10 z+ też było wiele trójek i czwórek w lotto 7/10 bez plusa 6/10z + 3/6 w mini i takie duperele
witalskim Wszystkim
ja tylko na chwile w temacie oredzia ...pozwole sobie na cytat z dobranocki ...dawno temu....
"...a o 21.00 wszystkie dzieci pocaluja Misia z Okienka w dupe na dobranoc..."
i prosze bez urazy....
ja tylko na chwile w temacie oredzia ...pozwole sobie na cytat z dobranocki ...dawno temu....
"...a o 21.00 wszystkie dzieci pocaluja Misia z Okienka w dupe na dobranoc..."
i prosze bez urazy....
Godzina zbiórki na Multipasko została przesunięta.. .
Do 3 razy .. . Za 4 razem nie przyjdę.. .
Do 3 razy .. . Za 4 razem nie przyjdę.. .
Gdzie jest...Hipcio.. .
Nie wiem o co chodzi .. .
albo zgarnął główną w totka, zamyka stronke i wyjeżdzana wakacje
Pewnie ...Pasko zdrapał ...zdrapkę z dużą wygraną, i będzie robił jakiś konkus, aby ją wygrać.. .
----------------------
Hihi.. . Żartowałem.. .
----------------------
Hihi.. . Żartowałem.. .
tylko można się oszukac nie wsysłając z plusem przykład nie wygrywam w pierwszym ale za to padają moje w drugim a nie grałem z plusem można dostac gula
michellex
zebranie, to tak, tak - wiem ...
mi raczej chodziło o misia
zebranie, to tak, tak - wiem ...
mi raczej chodziło o misia
HARTGE...prawda jest taka, że ja mało gram w dużego, ale jak już puszcze to bez "+" sie nie odważe, bo niech padną, czyli zamiast 3zł zaplace 4zł
Trise już nie, popadało, lekkie zachmurzenie zostało gdzie nie gdzie przebija słońce
HARTGE...taaak nikt do niczego nie zmusza, można w ogóle nie grać jakby co
pasko pewnie odkrył algorytm do lotto i chce żebyśmy razem zainwestowali i mieli udział w trafieniu 6tki w lotto!
hartge...a ty grasz w dużego? i co myslisz o plusiku za jedyną złotówke?
no właśnie a jak zagram system w lotto na 7skreśleń to ile zapłacę grając z plusem?
Michalinko ale co ja będę myślał o 15 września ja już jutro planuje ósemaka szarpnąc
michellex
przyznałbym Ci rację - 1070594 - o wolności wyboru - gdyby jednocześnie nie zakazywał, a tak przecież nie jest
przyznałbym Ci rację - 1070594 - o wolności wyboru - gdyby jednocześnie nie zakazywał, a tak przecież nie jest
robal...aha no tak ok.
...ja dzisiaj przez to zle czytam, zle pisze, zle żółte rozdaje i w ogole
...ja dzisiaj przez to zle czytam, zle pisze, zle żółte rozdaje i w ogole
to jednak trzeba będzie do zwykłych zakładów się ograniczyc ale z plusem
Michalinko nie oceniajmy dnia przed zachodem słońca jeszcze nie wygrałem ale to jeszcze
o co chodzi i komu i za co dajecie zółta karta
michellex
zakazuje 'uczestnictwa w gry hazardowe urządzane bez koncesji lub zezwolenia'
zakazuje 'uczestnictwa w gry hazardowe urządzane bez koncesji lub zezwolenia'
miszel...robal super chłopak bez urazy ..widzę cała kobita np małolata tez nic nie boi się robala i znikam...
Robal, ja mówie tylko o TS, że grasz jak chcesz(na ich zasadach), albo nie grasz i tyle
zezwolenia i takie tam, to jak wszedzie trzeba mieć, żeby było legalnie itd
miszel .nic nie bój się robala ..ty mozesz dać klapa tak jocia sama dała robala
teraz muszę ucieka....
robal...
robal...
michellex
ok, rozumiem, ale ...
zakazywanie - to jest monopolizowanie, to odbieranie wolności i ja z kolei - ja - tylko o tym mówię
Hartge
tak - 2,22,33,36 ...
p. krzysiuniu
słucham ? Jociuniunia dała robalusiowi ?
ok, rozumiem, ale ...
zakazywanie - to jest monopolizowanie, to odbieranie wolności i ja z kolei - ja - tylko o tym mówię
Hartge
tak - 2,22,33,36 ...
p. krzysiuniu
słucham ? Jociuniunia dała robalusiowi ?
swoja
taa, dokładnie - jest zawsze, 'jak psów' - widziałeś , jak płacili ? bida z nędzą Panie
taa, dokładnie - jest zawsze, 'jak psów' - widziałeś , jak płacili ? bida z nędzą Panie
miszel...robal miał wiecej 3/3 kupon i mało miał 5/5 wiecej nie pamietam ...zobacz gośc robala nr 31 pisałem i wierzę
i znikam...
i znikam...
Kiedy będzie pasko?
miszell...jak tylko wkładam w mm jak na lokate ...odbieram z nawiązką choć nie powiem że czasem się czeka i potrzeba dużego wkładu ale co tam opłaca się zarabiam na kuferkach
miszell...Twoja roczna pensja ...dzisiaj wleciała ale to fart może nie może mój cwaniacki instynkt ... bo takie mam zasady że przy powyżej 150 wychodzę ...