Wpisy 1 070 521 – 1 070 620
20 sierpnia 2012 17:18 → 20 sierpnia 2012 18:29, 100 wpisów
Pasko 21 to dobra godzina więcej czatowników uchyl rąbka tajemnicy zamykasz stronę sprzedajesz czy o co kaman!?
HARTGE...popo dzisiaj nie grałam, ale tak to ogolnie to jak narazie bez rewelacjinoooo do czasu oczywiście
http://sport.onet.pl/wideo/najszybszy-nokaut-w-historii-polskiego-mma,91944,w.html
HARTGE grales dzisiaj?
HARTGE
Michalinko tak jak wszystkim powoli do przodu ale głównej nie widac
Michalinko a tak to takie 7/10 z+ też było wiele trójek i czwórek w lotto 7/10 bez plusa 6/10z + 3/6 w mini i takie duperele
witalskim Wszystkim
ja tylko na chwile w temacie oredzia ...pozwole sobie na cytat z dobranocki ...dawno temu....
"...a o 21.00 wszystkie dzieci pocaluja Misia z Okienka w dupe na dobranoc..."
i prosze bez urazy....
ja tylko na chwile w temacie oredzia ...pozwole sobie na cytat z dobranocki ...dawno temu....
"...a o 21.00 wszystkie dzieci pocaluja Misia z Okienka w dupe na dobranoc..."
i prosze bez urazy....
Godzina zbiórki na Multipasko została przesunięta.. .
Do 3 razy .. . Za 4 razem nie przyjdę.. .
Do 3 razy .. . Za 4 razem nie przyjdę.. .
Gdzie jest...Hipcio.. .
Nie wiem o co chodzi .. .
albo zgarnął główną w totka, zamyka stronke i wyjeżdzana wakacje
Pewnie ...Pasko zdrapał ...zdrapkę z dużą wygraną, i będzie robił jakiś konkus, aby ją wygrać.. .
----------------------
Hihi.. . Żartowałem.. .
----------------------
Hihi.. . Żartowałem.. .
tylko można się oszukac nie wsysłając z plusem przykład nie wygrywam w pierwszym ale za to padają moje w drugim a nie grałem z plusem można dostac gula
michellex
zebranie, to tak, tak - wiem ...
mi raczej chodziło o misia
zebranie, to tak, tak - wiem ...
mi raczej chodziło o misia
HARTGE...prawda jest taka, że ja mało gram w dużego, ale jak już puszcze to bez "+" sie nie odważe, bo niech padną, czyli zamiast 3zł zaplace 4zł
Trise już nie, popadało, lekkie zachmurzenie zostało gdzie nie gdzie przebija słońce
HARTGE...taaak nikt do niczego nie zmusza, można w ogóle nie grać jakby co
pasko pewnie odkrył algorytm do lotto i chce żebyśmy razem zainwestowali i mieli udział w trafieniu 6tki w lotto!
hartge...a ty grasz w dużego? i co myslisz o plusiku za jedyną złotówke?
no właśnie a jak zagram system w lotto na 7skreśleń to ile zapłacę grając z plusem?
Michalinko ale co ja będę myślał o 15 września ja już jutro planuje ósemaka szarpnąc
michellex
przyznałbym Ci rację - 1070594 - o wolności wyboru - gdyby jednocześnie nie zakazywał, a tak przecież nie jest
przyznałbym Ci rację - 1070594 - o wolności wyboru - gdyby jednocześnie nie zakazywał, a tak przecież nie jest
robal...aha no tak ok.
...ja dzisiaj przez to zle czytam, zle pisze, zle żółte rozdaje i w ogole
...ja dzisiaj przez to zle czytam, zle pisze, zle żółte rozdaje i w ogole
to jednak trzeba będzie do zwykłych zakładów się ograniczyc ale z plusem
Michalinko nie oceniajmy dnia przed zachodem słońca jeszcze nie wygrałem ale to jeszcze
o co chodzi i komu i za co dajecie zółta karta
michellex
zakazuje 'uczestnictwa w gry hazardowe urządzane bez koncesji lub zezwolenia'
zakazuje 'uczestnictwa w gry hazardowe urządzane bez koncesji lub zezwolenia'
miszel...robal super chłopak bez urazy ..widzę cała kobita np małolata tez nic nie boi się robala i znikam...
Robal, ja mówie tylko o TS, że grasz jak chcesz(na ich zasadach), albo nie grasz i tyle
zezwolenia i takie tam, to jak wszedzie trzeba mieć, żeby było legalnie itd