Wpisy 1 070 221 – 1 070 320
20 sierpnia 2012 11:40 → 20 sierpnia 2012 13:09, 100 wpisów
ph..to gdzieś Ty się podziewał że,żółtą budę 2 lata temu widziałeś?
witam obstawilem dzis juz multi i mini ale fart w zdrapce zodiak 10zl hehe dobre i to
nok....jak zadzwoni lub napisze to jej powiem żeby się do Ciebie odezwała
Tak jakoś nie miałem nigdy czasu na odwiedziny, ani strony, ani kolektury. Teraz mam trochę wolnego więc zaglądam i może zaczne coś dogrywać.
czesc lila
zobaczcie - to /też/ okolice podwyżki...
...
62838. sollos 2009-09-08 (23:45)
Ten cały TS to piłuje gałąź na której siedzi... Jeszcze trochę a nie będzie w co zagrać, pozostanie tylko coś w rodzaju Expressa i gry ze słowem Kumulacja w tle. Zgroza
...
62841. hipopotan 2009-09-08 (23:48)
bo przeciez teraz zaklad 2zl czyli5zakladow 10zl a pozniej za 10zl wyjdzie 3zaklady czyli szanse wygrania spadna prawie dwukrotnie
...
...
62838. sollos 2009-09-08 (23:45)
Ten cały TS to piłuje gałąź na której siedzi... Jeszcze trochę a nie będzie w co zagrać, pozostanie tylko coś w rodzaju Expressa i gry ze słowem Kumulacja w tle. Zgroza
...
62841. hipopotan 2009-09-08 (23:48)
bo przeciez teraz zaklad 2zl czyli5zakladow 10zl a pozniej za 10zl wyjdzie 3zaklady czyli szanse wygrania spadna prawie dwukrotnie
...
Ja jakoś nigdy przekonany ani do zdrapek nie byłem, ani do Lotto, znaczy do duzego. Multi jakoś mi najlepiej pasuje.
Użytkownik anzu dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
To, od września za dychę - trzy i tylko lotto, czy dwa i pół z tym drugim ?
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
lila
Ty piszesz o mm , ja o tym nowym wynalazku
25 zeta na 10 trójek - nawet jeśli założyć aż taką opłacalność, trafialność, łatwość, szanse tego wariantu, to jak na jedno wysłanie - dość mocna gra, przynajmniej moim zdaniem
ale - każdy ma swoje metody
Ty piszesz o mm , ja o tym nowym wynalazku
25 zeta na 10 trójek - nawet jeśli założyć aż taką opłacalność, trafialność, łatwość, szanse tego wariantu, to jak na jedno wysłanie - dość mocna gra, przynajmniej moim zdaniem
ale - każdy ma swoje metody
Robalku...trafność nie trafność ja tak sobie pykam.Jak inni tego nie wiem a w ten wynalazek sobie zagram.Zobaczymy co to za badziewie jest
lila
ok, ale - 'jeden raz, to żaden raz' jak to przyjaciele mawiają
ok, ale - 'jeden raz, to żaden raz' jak to przyjaciele mawiają
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik scolls dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Lila
Scolls
Scolls
widze ze na nowy rok szkolny TS przygotował nową niespodzianeczke dla graczy
Fryzjerka opintoliła mnie z włosów,gorzej niż Ts z pieniążków.
Robal.
Alle guten Dinge sind drei.
Alle guten Dinge sind drei.
ciekawe kiedy bedzie pierwszy zawałowiec ktory nie zaznaczy opcji plus a wpadnie mu 6/6 w drugim losowaniu
Lila.
No prawie że na męsko.
Ale spoko,może do zimy odrosną.
No prawie że na męsko.
Ale spoko,może do zimy odrosną.
Powiedziałam-proszę skrócić.Skracała,aż skróciła.
Scolls
Użytkownik michellex dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Tego by jeszcze brakowało.
Lila bez ucha to jeszcze idzie życ gorzej jak by się omckneło gdzie indziej
Dzien dobry wstystkim Lilka, scollsik i pozostali pozdr. pisze z kom. bede pozniej papa
Użytkownik scolls dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
------
-----------------------------
-----------------------------
Wśćiekła burza idzie do...Korna.. .
Scolls.. .
Witam wszytkich
Wędrowca netowy racja włsnie sie zbliza i chyba nie bedzie łagodna widząc jak sie sciemnia
Wędrowca netowy racja włsnie sie zbliza i chyba nie bedzie łagodna widząc jak sie sciemnia
Lila.. .
Korn.. .
Uważaj, bo to jest...burza z gradem.. .Jak masz autko, to go schowaj.. .
Uważaj, bo to jest...burza z gradem.. .Jak masz autko, to go schowaj.. .
korn..dzisiaj nie mogłam napady zrobićweszłam na Ciebie i nic nie było
korn..teraz już spoko ale rano nie mogłamNie było czatu tylko sina stronka i po lewej napisy multi multi.lotek itd
Użytkownik zenek44 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Lila.. .
Druga wśćiekła burza kieruję śię na Poznań, ale prawdopodobnie ominie go z północy.. .Ta burza też jest z gradem.. .
Druga wśćiekła burza kieruję śię na Poznań, ale prawdopodobnie ominie go z północy.. .Ta burza też jest z gradem.. .