Wpisy 1 070 021 – 1 070 120
19 sierpnia 2012 23:37 → 20 sierpnia 2012 08:24, 100 wpisów
scols ...ja chce robie drukarka rur ..musiałem dać kobita niespodzianka
Lila to chyba juz spi a jocia pewnie w mapkach albo odpuscila dzis
krzysio tylko nie kopiuj swojej rurki bo zadan pani modelu s nie bedzie chciala chyba ze powiekszysz x10
agatka ...bom i tu krzysio zawraca głowę ..pyta się ile masz lat i czy fotkę wstawisz
13maxa...kt0 ja mówiłem agatkaa...ty sam chciałeś wiedzieć
Maksio jestes spoko to sie da wyczuc ile mam lat kiedys podam
i fotke tez jak sie lepiej zaklimatyzuje i naucze typowac
i fotke tez jak sie lepiej zaklimatyzuje i naucze typowac
a ciekawe gdzie jest majoreczka moze nas teraz podglada to ..pozdrawiamy
agatka...miałaś mówić od razu ile masz lat ..a foto jutro wystawiasz w profiluu
agtaka ..z nicku Twojego można się domyślać bo jak byś miała więcej byłby nick agata42 np.
scols ...napewno tak ty sam wierzysz 23 lat aga ...
agatka...majorka tez taka młoda cycka nic nie boi sie wszystkie facety ..a ty yyy jak kotkuu jesteś
jak można zmienić zdjęcie na forum? w profilu już zmieniłam,ale nie wiem jak tam to zrobić
max agatka jest fajna a najfajniesze dziweczyny maja okolo 23 latka
agataka ..moze tak jaki przedział i nic więcej ..20;30 czy 30;40 czy 50;60 resztę będziemy wiedzieli
13max33
może zmiana fotki przyniesie mi szczęście,bo ostatnio kiepsko mi idzie
może zmiana fotki przyniesie mi szczęście,bo ostatnio kiepsko mi idzie
mala focia fajna tylko dlaczego jestes taka smutna ja poprosze o fotke z wesołą minką
krzsyio ...zobacz jak agatka ładnie do nas pisze ...jak ładnie na nas mówi Maksio i Krzyś
Mala.ta druga fotka-super.
Ta pierwsza z tą ubikacją ,to nie bardzo.
Ta pierwsza z tą ubikacją ,to nie bardzo.
scolls tak też zrobie....
emerytka 46 masz rację nie pomyślałam,ale tylko tam mam lustro
emerytka 46 masz rację nie pomyślałam,ale tylko tam mam lustro
scolls...ale nic złego nie chcieliśmy zrobic ,,,chcieliśmy bliżej poznać fajną Agatkę
emerytko ładna wiewiorka u mnie w ogrodzie dwie takie buszuja i uwielbiaja orzeszki
Max
Nie mogę zasnąć i tak sobie czytam.
Nie mogę zasnąć i tak sobie czytam.
scols zobacz foto ..malutka samica łobuzkaa w samochodzie
scolls ...małasamica wsiada do krzysia czarnego BMW naszego gangstera
scols ..wszystko szuka i grzebie klucz
Scolls.
U nas w ogrodzie też buszują.U sąsiada jest olbrzymie drzewo orzechowe
,to chyba liczą na zimowe zapasy.
U nas w ogrodzie też buszują.U sąsiada jest olbrzymie drzewo orzechowe
,to chyba liczą na zimowe zapasy.
13max...kto ja nie mam czarnego BMWnie jestem taki bogaty tyle płaci za paliwa
Krzysio.
Fajna ta Twoja bratanica.
Fajna ta Twoja bratanica.
krzysio...to nie wiesz jak się robi ... zakładasz stare blachy tankujesz do pełna i i dzida
Scols wychodzi mi 13,22,35,10,42,44,46,56 66,78 ale to chyba
badziewie
badziewie
emerytka...jestem wujakiem tak się opiekowałem bobasuu
agatka ...liczy się co jest dla Ciebie dobre ...graj tymi co wytypowałaś
Krzysio,wiem.Dobrze się opiekujesz.
Agatkaa
agatko widze ze typujesz podobnie do mnie,zrob tak :wyslij ten zestaw ale na powiedzmy dwa losowania,jak nie wejdzie wiecej niz 4/10 to wysylaj dalej,jak wejdzie wiecej niz 6/10 to podnien te cyfry ktore weszly
agatko tez tak mysle jak max a to dlatego ze typujesz oboki z ostatniego losowania a przewaznie jest tak ze czesc cyfr i tak sie powtarza
ja np.nigdy nie gram na powtorki choc nieraz załoawlem bo wchodziły
z tej 9 liczb to miałaś tylko 2 i szkoda było to rozpisywać na 7
kurde nie mam w głowie cyferka...teraz nie jestem na suchhoo i ide tam..
agatko gdyby to bylo takie proste to wszyscy by typowali same 10/10
Ja też idę tam.
Dobranoc.
Dobranoc.
Ja też spadam ..na dzisiaj mam dosyć xxx spokojnej nocki i wygranych dzisiaj
dobranoc wszystkich... same facet interesują xxx
obudzilem sie
astrolog moje 1 4 5 9 13 badz 1 2 9 21 24
ciekawe czy np od 70-80 nie bedzie duzo ?
uuuu jest tu kto ? Puk puk
'Staruszki' wlasnie byly, uciely sobie pewnie niezla pogawedke, obgadywaly mlode
W dziś -> o 14 wylosowano dwa razy liczbę 'dwa', a
prowadząca, to jakaś nowa z 'dużymi oczami' ... Widziała tą dwójkę - na luzie powtórzyła i leciała w zaparte: "to celowe działanie w ramach odświeżenia wizerunku firmy"
ja tam nie znam się na snach, ale to chyba znaczy , żeby sobie zrobić co najmniej ze dwa tygodnie / miesiące ?/ przerwy, co ?
a na wizji i w realu - wydaje się, że w bębnie są wszystkie i stare i młode po równo
dobrego dnia
Aaaa - nie mam wskana z wynikami - nie udowodnię
ale dwójka - bez kitu - wylosowana była w pierwszych pięciu i w drugiej diesiątce... tak gdzieś do piętnastej ...
ale dwójka - bez kitu - wylosowana była w pierwszych pięciu i w drugiej diesiątce... tak gdzieś do piętnastej ...
Aha, wśród elementów było jeszcze - karczowany w lesie teren pod boisko do kosza, jakaś szaleńcza jazda na rowerze, stary model renault ze śladami jakiegoś hmm - zdarzenia, i z jakimiś , że tak powiem elementami hiduskimi - akupunktura i kadzidełka...
I były ... 11144 punkty - jedenaście tysięcy - to chyba niemożliwe - więc chyba naprawdę muszę zrobić przerwę ...
powodzenia
I były ... 11144 punkty - jedenaście tysięcy - to chyba niemożliwe - więc chyba naprawdę muszę zrobić przerwę ...
powodzenia
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Pojawił się nowy artykuł dotyczący Lotto Plus. Krótko mówiąc już niedługo w każdy wtorek, czwartek i sobotę będziemy mieć 2 losowania Lotto 6 z 49 jedno po drugim. Aby wziąć udział w drugim losowaniu należy do kuponu Lotto dopłacić 1 zł. Szczegóły w artykule pod chatem...
Użytkownik Wędrowca netowy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik Wędrowca netowy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
wędrowca
jak sądzisz - po śnie, wyżej opisałem - zrobić przerwę, czy tak z pięć zakładów na dziesięć skreśleń i stawka razy jakieś, noooo, co najmniej dwa ?
jak sądzisz - po śnie, wyżej opisałem - zrobić przerwę, czy tak z pięć zakładów na dziesięć skreśleń i stawka razy jakieś, noooo, co najmniej dwa ?
------
Dzień dobry
Dzień dobry
Robal.. .
Robal.. .
Graj.. . Sen oznacza...bankructwo TS za ...2 lata.. .
Graj.. . Sen oznacza...bankructwo TS za ...2 lata.. .
WN
właśnie dopijam i ...
... potem się nie wsiądzie w szybkie autko -
właśnie dopijam i ...
... potem się nie wsiądzie w szybkie autko -