Wpisy 1 069 350 – 1 069 449
19 sierpnia 2012 15:17 → 19 sierpnia 2012 16:16, 100 wpisów
Damian jak wygram 250tyś też sobie Bunię sprawię
a jak nie ma na co czekać, a jak jakaś awaria będzie to co a tak to spokojnie mogę już czekać do losowanka
a jak nie ma na co czekać, a jak jakaś awaria będzie to co a tak to spokojnie mogę już czekać do losowanka
mala..zboczuszko przepraszam nie zauważyłem Cię ..taka mała jesteś czekam na relację krzysia z wyprawy na leśne ssaki
sam9 masz wiadomość @
13max33
sam9 jeszcze jedną wiadomość tobie wysłałem @
sam9 tobie także życzę wysokich wygranych cześć
Sylwia jedynie stacja mi pozostała mam nadzieję że czynna bo czasami awarię mają
kasika adres spisałaś to napisz a ja pożniej odpiszę ok
We wtorek wielki dzień gram system który dostałem od profesora na 3/3
dobra to ja uciekam wszystkim życzę miłego dnia a wieczorem wszystkim grającym życzę wysokich wygranych cześćdo poklikania.
witam max co to za system jest mozna wiedziec
franio... mam go w profilu u siebie ..poczytaj księgę gości wpis od profesora ..robiłem testy wyszLy całkiem na maxa pozytywnie
agataka .to drogi system ale kuszący ..a ja bez adrenaliny nie funkcjonuję
max okej dzieki
13maxa ja w lesie na saki ,, ty masz twarda lepiej isc sam
No to ja też mykam,jasnego i trafnego typowania na wieczorne losowanie
13maxa...profesor za 3/3 ..nie ma tuu ..nie wiem kto typuje ..chyba lila
13maxa ..na saka nie ide ,,mówię wpintol szkoda spermoooo
mala ...no czas już na to ..robiłem testy ...ze swoich trafionych 3/3 ..wybieram z nich po 1 lub 2 liczby czasami całą 3/3 i typuję
sam9
a jak tam keno ? słyszałeś ?
ktoś ich roczaskuje i podobno mają zlikwidować ?
a jak tam keno ? słyszałeś ?
ktoś ich roczaskuje i podobno mają zlikwidować ?
Max to życzę mega największych wygranych, znając Twoje szczęście to będziesz na +
mala557....13maxa spadła oczy ..tu jedna osoba wczoraj ładniejsza i pokazała duza cycka
13max...i no ola podobne taka wygląda cicha... na livexxx
dobra zznikam...
agatka ..są jeszcze inne systemy skrócone tańsze ... Robal Ci podeśle bo ja to jestem jak krzysio leń i czekam na gotowe ....moje zadanie to tylko wyłożyć kase skreślić wysłać
13maxa...robal ma zona..wszystko widział naga
Maksiu
to przeslij mi 8 na 22 ja nie umie zlozyc w 1 zaklad tylko
mam tak rozpirzone i klapa na cala dlugosc dlugopisa
to przeslij mi 8 na 22 ja nie umie zlozyc w 1 zaklad tylko
mam tak rozpirzone i klapa na cala dlugosc dlugopisa
krzysio...a tam zona ....ja Ci mówie pintol to jest cicha woda już ukradł foto
jackawr... wyślij Agatce system skrócony jak masz na 8 liczb chyba ..ja uciekam ..miłego Dnia
Max
wiesz - już różnie tu widziałam - i hakierka dopinana była , i Iza i Modelka Paryska /- przy okazji pozdrowienia / , i wieczny tropiciel z Domaniewskiej 50 i nawet kręcący tymi koło roweru ... A Ty teraz - sądzisz, że kawałek c.y.c.k.a mnie oszołomia ? I osłabia czujność ?
wiesz - już różnie tu widziałam - i hakierka dopinana była , i Iza i Modelka Paryska /- przy okazji pozdrowienia / , i wieczny tropiciel z Domaniewskiej 50 i nawet kręcący tymi koło roweru ... A Ty teraz - sądzisz, że kawałek c.y.c.k.a mnie oszołomia ? I osłabia czujność ?
chcesz na 8 liczb w zakładzie ? rozpisane 22 liczby ? z gwarancją że jak wpadnie 4 liczby to będziesz je miała czy z gwarancją na 5 liczb ?