Wpisy 1 069 201 – 1 069 300
19 sierpnia 2012 14:30 → 19 sierpnia 2012 14:55, 100 wpisów
gg36 każdy ma swój sposób ale ważne że skuteczny
gg36gratuluję 100 złotych w zdrapce to bardzo ładnie
Robal w mm gram tylko na parki i idzie nawet nawet , ale podpieram się stawkami , teraz skupiam się ma mini , i to w mini miałem wczoraj
Dopisano wygrane multi multi
multi...to jest to własnie, na tym cała zabawa polega, że niczego nie mozna być pewnymmi czasami chodza po głowie cyferki i raz faktycznie dobre mam przeczucie i nadrabiam, a czasami przez to traceno i dlatego też nie zawsze je wysyłam
mala557
deki72 na małych liczbach też tak sądzę że ładnie się idzie odkuć ale z opcją plus tak myślę
mała557
Gratki wygranym. U mnie 3/4 i 5/8 zagrane bez plusa a w obu trafiony plus
mała557 co tam u ciebie?
mirnam61
multi multi plus 1984 u mnie ok, tylko z wygranymi gorzej dziś wpadło 5/10
mirnam61 gratuluję tylko szkoda że nie z plusem ale może następnym razem
gg36
mała557 no fakt nie po to gramy aby takie sumy wygrywać ale zawsze mówię lepsze 5/10 niż nic na kupon jest a to oznacza kolejną szansę na sukces
gg36
trzeba grac tak aby chcoiaz minmalnie TS byl na minusie
Dzięki wszystkim. Zamiast plusa zagrałem na 2 los . Zawsze będzie za co zagrać jutro
multi multi plus 1984 dokładnie tylko wiesz jest taki niesmak jak wcześniej wygrałeś konkretną kwotę a tu teraz po 2zł lub 4 zł wpada
ani 3 nie idzie w multi w tym tusko żygo lando grodzie trafić co za france ustawiacze
mala 557 gdzieś była, jak Cię nie było ?
nie, nie musisz odpowiadać
deki
faza - bez skojarzeń - wznosząca - i tak przynajmniej trzymaj
powodzonka
wszystkim
nie, nie musisz odpowiadać
deki
faza - bez skojarzeń - wznosząca - i tak przynajmniej trzymaj
powodzonka
wszystkim
HARTGE tyle trafiles ostanio?
mała...no wiadomo ja miałam 4/10 i 4/10 mogły sie przesunac na pukonik na przykład
mała557 co zrobić trzeba grać dalej
mala
jak mm+ wygra ligę, to już ja mu poszukam odpowiednich drapek- byle pasko dobrą ręka wyciągał
jak mm+ wygra ligę, to już ja mu poszukam odpowiednich drapek- byle pasko dobrą ręka wyciągał
mała557 gg36 to fachowiec od zdrapek lepszego nie znam
mała i multi tak jest najważniejsze to pozytywne myślenienie ma co się nerwowaća ta chwila nadejdzie
mała557 też tak myślę
multi multi plus 1984 tak zgadza się gg36 to fachowiec, także jak utrzymasz miejsce lidera u wygrasz zdrapki zdaj się nie niego a tak w ogóle to wielkie brawa I miejsce - Mistrz
łyty rostkowski nad wszystkim panuje-bo ma wzrost gospodarczy ,ale we własnej kieszeni
na niego* miało być
gg36 no patrz faktycznie ani parki ani trójkąta tylko w pojedynkę
gg36 no patrz faktycznie ani parki ani trójkąta tylko w pojedynkę
mała557 bez przesady ale zobaczę co będzie
gg36 musimy uważać to może i kwartet wskoczyć a to już niefajnie
multi będzie dobrze, nie bądź taki skromny
pafty aż pięciokąt to chyba niemożliwe
pafty aż pięciokąt to chyba niemożliwe
hartge no zależy jaką wypłatę ma a co do wygrywania ten kto poczuł ten smak zwycięstwa to może powiedzieć a mi to lotto
ok. ja uciekamMiłego Dnia i duuuużych wygranych o 22:15 tego z całego życze wam i sobie też a jak
multi multi podobno poszukiwali tego co wygrał 17 mln odrazu odebrał a zwlekał 2 tygodnie
mała557 chodzi mi o coś innego ale to nie tu i nie teraz
a wiecie co ja nawet już pięciokąt widzę w multasie na wieczorne losowanie
multi multi osobiście nie widziałem milionera ale fury po drogach co raz lepsze jeżdżą o czymś to świadczy
Wytypowałem 7/15 do ósemki przeniosłem 5 trafionych a dwie mi uciekły , można było zrobić 7/8 ale trzeba byłoby robić rozpiskę
witaski wszyskim
Pasko jest szansa ze w tabeli " Oczekiwane zestawy Multi Multi "
2/4 bedą dziś liczby ?
Pasko jest szansa ze w tabeli " Oczekiwane zestawy Multi Multi "
2/4 bedą dziś liczby ?
michellex tobie także miłego dnia i wieczorem wysokich wygranych życzę tobie cześć
korn748
hartge to prawda