Wpisy 1 068 821 – 1 068 920
19 sierpnia 2012 12:50 → 19 sierpnia 2012 13:15, 100 wpisów
majwoj23
lila no prawdopodobnie tak mówią tak jak mówisz ostatnie grzyby w życiu zawsze są najlepsze
scolls ale to zależy od roku nieraz to naprawdę w 2 godzinny i do domu i daleko nie trzeba chodzić a nieraz to pół dnia i nic
multi multi...a jakiś dziadek odkupił kilka grzybków od sąsiada,zrobił sobie ze śmietaną i zmarł.% zeta zapłacił za śmierć .Dlatego zawsze zbieram grzyby których,jestem pewna i nie zbieram żadnych z blaszkami .Raz znalazłam smardza na dębówcu i chciałam wywalić ale znajomy powiedział że to smardz.Przyrządził go ale ja już nie zjadłam
hartge a ile masz do kampinosu
scolls...grzybów się nie obiera,grzyby się czyści.jedyne co oskrobujesz to trzon i nie myl z człon zboczku ty
lila dobrze robisz ja taką samą zasadą się kieruję przy grzybach lepiej nieraz 10 dobrych wywalić niż jednego trującego zjeść
żelka
lila ja też tak oprócz gąsek ale jeszcze się pytam znawców
multi multi...a na maślakach się tak kiedyś pokułam że,myslałam że,zeświruję na maxa
robal 36
lila a to przez co przez świerki?
lila ja to najbardziej lubię grzybki w śmietaniea póżniej dopiero zaprawione w occie
Scolls ostatnio obserwuję że zajmujesz się rozwojem duchowym fajny temat bo sama się tym interesuję od bardzo dawna
multi multi..takprawie się czołgałam między świerkami w zagajnikach
hartge maślaki jeszcze tak ale co do kani to mam wątpliwości
lila rzeczywiście one tam w zagajnikach najczęściej rośna
multi multi..kania musi mieć ruchomy pierścien na trzonie a trujak ma wrośnięty pierścien w trzona najlepiej ich w ogóle nie zrywać
Żela ano jakos probuje pogodzic moj materializm z rozwojem duchowym
lila no tak teoria teorią a praktyka praktyką wolę w ogóle nie ryzykować
kanie zrywa się jak już zawsze rozwinięteNigdy jak są jeszcze zawinięte takie kulki to się nie zrywa
wczoraj miałem sosik reszta poszła do suszenia ,na wigilije będzie jak znalazł
Żela wyprobuj z maxe TO:
http://www.papilot.pl/ciekawostki/6816/Jak-uprawiac-seks-tantryczny.html
http://www.papilot.pl/ciekawostki/6816/Jak-uprawiac-seks-tantryczny.html
lila, Żelka
Panowie
U Was też tak gorąco ?
Ma ktoś jakiś pewny zdt ?
Panowie
U Was też tak gorąco ?
Ma ktoś jakiś pewny zdt ?
lila to prawda tak jak mówisz z tymi kaniami tylko rozwinięte się zbiera
Żela mnie od zawsze interesowalo wszystko co nieodgadnione i niezwykle do tego nalezy tez duchowosc czlowieka
nie wiesz jaki to grzyb ?
weź odrobinkę na język jeśli jest piekący wywal go
weź odrobinkę na język jeśli jest piekący wywal go
ulti multi..kiedyś ze znajomą byłam na grzybach,zobaczyła kanię nie rozwinieta i mówi do mnie ale ładne pieczarkikuźwa to byłyby ostatnie pieczarki w jej życiu
robal 36 oj tak tylko że chyba już trochę lepiej jak w lipcu mi się wydaję ciekawe jaki wrzesień będzie
Żela od zawsze fascynowalo mnie pojecie ufo i innych swiatow juz od dziecinstwa
dopiero teraz ludzkosc doszla do tego ze te dwa wzajemne swiaty tzn.duchowosci religi i ufo maja wiele ze soba wspolnego
lila ale czemu ostatnie?
Scolls na prawdę myślisz ze cywilizacje poza ziemskie istnieją ?
Żelka to jest bardzo trudna sztuka i musi byc prefekcyjny dobor partnerow,mam nadzieje ze max jest dla Ciebie takim partnerem
Scolls nie no ufo to mnie nie interesuje ale universum jak najbardziej, percepcja i tym podobne
scolls
A w Londynie sporo niezłych specjalistek od tych takich spraw duchowych ?
A w Londynie sporo niezłych specjalistek od tych takich spraw duchowych ?
HARTGE nawet biorac pod uwage prawdopodobienstwo nie ma takiej opcji zeby nie bylo zycia gdzies w kosmosie
scolls to mogłeś przyjechać do mnie 11 sierpnia około godziny 12-1 w nocy spadały gwiazdy czy coś takiego lila u ciebie tez było takie zjawisko?