Wpisy 1 068 451 – 1 068 550
18 sierpnia 2012 23:11 → 18 sierpnia 2012 23:45, 100 wpisów
scols...ty nie mozesz wpintol grasz w realu skoro za duzo płaci lottoo 6/12 ..koszt do wysłania prawie 3 tysiaki
michellex no to byl system 6/12
dla wszystkich co chca przyciagnac do swojego zycia szczescie polecam ogladnac,zastoswoac i zmienic swoje zycie
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
dla wszystkich co chca przyciagnac do swojego zycia szczescie polecam ogladnac,zastoswoac i zmienic swoje zycie
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/
moi staruszkowie pojechali do częstochowy i coś mnie podkusiło staruszka liczby wysłać w multi i trafiłem 7/10
krzysio ja w lipcu na Eurosy wydalem ponad 3 tysiaki i d.u.p.a wygralem 10 funcikow
co do systemu na 12 liczb to w dziale "Wygrane" nie tylko jest informacja o tym ile kosztuje każdy wariant, ale również ile wynosi wygrana za poszczególne trafienia w każdym wariancie
Pasko to oblicz na szybko ile bym dzisiaj wykasował TS jabym puscil tego 6/12
dzięki Robal
ale mam za to dylemat , staruszek przed wyjazdem mówił by mu nie puszczać i kasy nie dał a ja rano nie puszczałem a na wieczór się skusiłem
ale mam za to dylemat , staruszek przed wyjazdem mówił by mu nie puszczać i kasy nie dał a ja rano nie puszczałem a na wieczór się skusiłem
miszell..nie wiem co się stało maxa teraz nie gadałe na gg nie miałem tyle czasu nowa formaty kompy xp jestem drugi kompy...chyba smutny ..chyba nie ma z kim xxx zboczuchu kobita
scolls no jakbys poscil 6/12 w systemie pelnym bys mial 7 piatek
Pawcio chyba o jedno zero sie pomyliles a systemem nie gram bo w UK nie mozna grac systemem
scolls: Grając na dziś tym systemem 12 skreśleń z clublotto i trafiając 5 liczb wygrana: 89 217.80
no tak ale systemem za prawie 3000 to bym na 100% nie zagral jak juz to w syndykacie
kurde za 5 w dużym jest 8 000, a nie 80 000tak, czy coś źle patrze?
no bo ja to szacunkowo podliczylem, najlepiej liczyc z wygrancyh ogloszonych indywidualnie 

michellex: Grając systemem masz płatne 7 razy 5/6 105 razy 4/6 i 350 razy 3/6
13maxa ..co ty serio ..ukradłeś moje opdpowiedz
scolls: Ja sobie też pluje, ale akurat wiele nie wykupiłem udziałów i nie byłoby wiele do wygrania aż tak ale było obok o jedno do trafienia szóstki.
pospieszyli sie o jedno losowanie i kupa kasy poszla obok nosaa ten kupon czekal kilka losowan na pelna ilosc chetnych
krzysio ..bo ny dwaj bracia a brat po braci na jednym warsztacie ...ale ja zawsze pierwszy Ty tylko dokańczasz
Pawcio znam ten bol ja tez w lutym bym mial 6/7 w eurosach ale nie wyslalem kuponu z moimi stalymi cyframi
scolls...no oni to see plujaale ty tez see plułeś takie życie heh
michellex ano takie zycie kosmaty z tego forum z tego co wiem mial taka sytuacje juz chyba 3 razy w tym 10/10 w mm
scolls: no przechlapane to jest. Taki los nieszczęsny, ale może będzie lepiej i w końcu się trafi i za 3 zeta hehe
13maxa ..napomniałem powiedzieć jedna jest tuu ładna pozwala pokazała cycki ,,ty nie mozesz znalesz nicki
scolls: nie trzeba nic liczyć na szybko... informacje o wygranych przy grze na 12 liczb, czy też 8 liczb, itd. są podane tutaj w dziale WYGRANE
miszell..widzisz 13maxa czeka foto ..wiesz kto
Na clublotto.pl był atak hakerski więc stronka aktualnie nie działa tak jak powinna.
max...1068387miało być ubuziaj, a ja szybko przeczytalam zbluzgaj czy coś
scols ..ty ty jeden prawie jak osioł jesteś czemu nie umiesz obliczy system 6/12 lotto
scolls: Gdyby nie to to te liczby z czwartku byłyby już usunięte i nie byłoby dziś tego zawodu heh
max...ja osobiście to ci mogę przekazacLilka jest taka łaskawa dla ciebie
13maxa ..no masz gapić nicki ola292.....ładna sekse i razem jedziemy na zabawy
krzysiu...ja o niczym nie wiemmusze chronic dziewczyne przed wami lobuzami
miszel..
13max33 scolls o jakich systemach tak nawijacie
jackwar i ogulnie dla wszystkich po
aaaa scolls to juz czarna magia rzadzi
dobra juz znikam..
miszel ...widzisz 13maxa okkrutny chciałbyś zboczuchu oolaa w nocy xxxi znikam..
miszel ...widzisz 13maxa okkrutny chciałbyś zboczuchu oolaa w nocy xxxi znikam..
krzysio ...a scolls już się wpisał ola292 w księgę zboczuch jeden ..chce nas wysterować