Wpisy 1 068 284 – 1 068 383
18 sierpnia 2012 22:25 → 18 sierpnia 2012 22:44, 100 wpisów
janmik to mój ojciec
nie wylogował mi się z kompa a multipasko zapisało dane
nie wylogował mi się z kompa a multipasko zapisało dane
Pawcio nie wysyłałem dzisiaj sam
zagrałem 2x mini lotto przez SMS i dostałem takie liczby
moge zrobic zdjecie telefonu albo strony 3gry.pl
HARTGE w Jokera miałem kiedyś większe jaja wszystkie o jeden w bok... mam jeszcze kupon w szufladzie
zagrałem 2x mini lotto przez SMS i dostałem takie liczby
moge zrobic zdjecie telefonu albo strony 3gry.pl
HARTGE w Jokera miałem kiedyś większe jaja wszystkie o jeden w bok... mam jeszcze kupon w szufladzie
dzisiaj nie ugrałam nawet 2złale co tam przywykłamwidocznie to jeszcze nie jest mój dzień
tzn wszystkie o jeden w prawo... tutaj byly 3 w prawo i dwie w lewo
majklasz: no to niezły pech na 3gry też grywam. Tam padła główna wygrana w mini lotto http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
michellex....patrz jaka mendoza ze scollsa.Trafiło mu się 5/15 jak ślepej kurze ziarno i nawet się nie przywitał z nami centralnie na łeb dostał z podniecenia
Pasko,nie można przeglądać wstecznych wyników Keno,napraw ten błąd
scolls..jak 930 to na zdrapki się w tym miesiącu już nie załapiesz
scols..no ty wiesz o co chodzi ..masz mało punkty 5/12 ..widzisz mówiłem pasko cham
Pasko a wiesz ze to byly typy sciagniete z konkurencyjnej strony
HARTGE...i w tym problem, nie myśletzn. tyczy sie to TS juz mi to lotto
HARTGE taki juz moj widac los ze jak gram na sucho to zawsze dobrze mi idzie a jak w realu to fatalnie ,tak bylo od zawsze
scolls: Z jakiej stronki i od jakiego użytkownika? Od byle jakiego czy od dłuższego czasu brałeś stamtąd liczby?
nie wiem czy moge takie info zdradzac zale zaraz Wam powiem czy ten kupon zostal nadany w realu
Lila...trzeba posmarować a jak, inaczej daleko sie nie zajedzie
michellex..zaraz napisze że wysłane i od jutra musimy Pan scolls pisać
http://img819.imageshack.us/img819/4456/oboki.png
tyle moge jak na razie wkleic
tyle moge jak na razie wkleic
sam9:jaki numer wpisujesz? klikasz na "Wykonaj"? Jaka przeglądarka?
ja pintole ala jaja ten system byl nadany na czwartkowe losowanie {{hahaha}pomylili sie o jedno losowanie
Dejta spokój co za cyfry nie na dziś
lila..dobranoc..
Pasko,chcę losowanie numer 276701 ,daje wykonaj Jest tylko do 276712
scolls..teraz to ty mnie w dupkę możesz cmoknąć witałam się wcześniej toś ślepy był
Lila...i tylko tyle uścisków i buziaków, bo pasko pisze, że nie nadużywac emotikonek (smutny)
scolls: A to z clublotto no nie usunęli jeszcze z czwartku bo mają problemy techniczne grałem w to we wczwrtek
scolls: niebawem domkną 3 kupony 12 skresleń na chybił trafił na jedno losowanie bo to pakiet będzie.
Lila...to co wygrał? bo nie wiem co tu sie dzieje i czy przez pan mowić
lila
ja tam nie papug, ale
1068294. scolls 2012-08-18 (22:28) Londyn
dobry wieczor wszystkim
ja tam nie papug, ale
1068294. scolls 2012-08-18 (22:28) Londyn
dobry wieczor wszystkim
HARTGE...dobrej nocypowiedziałabym coś jeszcze ale see darujeco za dużo to niezdrowo
papap
papap
Pawcio..niestety ..ty szukasz stare kupony tam www ..jutr0 i co