Wpisy 1 068 121 – 1 068 220
18 sierpnia 2012 21:41 → 18 sierpnia 2012 22:06, 100 wpisów
lila..
hartge ja jak zdawalam za pierwszym razem to zapomnialam jak sie nazywam
michellex..ja też za pierwszym Jeszcze spieprzyłam instruktora bo darł pysk i mnie stresował niepotrzebnie
Lila...to do mnie w ogole instruktor sie nie odzywał, po tym jak na wejsiu dostał w leb torebką (kladłam na tylnie siedzenie i zachaczyłam)
Siama dam Ci dobrą radę nie okazuj za bardzo że się stresujesz i nie wdawaj się w rozmowę z egzaminującym ja tak zrobiłem po prostu robiłem swoje
michellex....szkoda że torebek nie noszę bo bym mu tez pewnie pizła ale nie przez przypadek
siama...sobota rano to ok.nie beda ci lazić w prawo i w lewo jakieś baby
michellex..ja tam spokojna jestem ale jak mi ktoś pieprzy za dużo nad głowa i czuję że,zaczyna mi się podnosić ciśnienie to mi obojętnie,nawet księdza s***olę
HARTGE...po torebce mi chyba nerwy ouściły, bo byłam przekonana że mam oblane
czesc Lila
Siama w wawie była toyota yaris a teraz już jest na skodzie fabii
HARTGE...nie wpaść w okotylko ja zdolna dziewczynka jestem poprostu
Największe złodziejstwo jest w ...finlandzkim lotto.. .
Za trafienie.....3 + 1 wygrana wynosi aż...1 Euro.. .
Za trafienie.....3 + 1 wygrana wynosi aż...1 Euro.. .
a ja zdawałem na...dużym fiacie 125p i to bez ręcznego bo zepsuty był!
Lila...ale jak się zda za pierwszym to dużo nerwów zaoszczedzoneczujesz tak 4-10 razy tam iść?
michellex..gdybym nie zdała za pierwszym razem lub za drugim olałabym to w cholerę
15 min do losowania !
108.
a 15 i więcej razy?zdawać mam taką klientkę i ma niespełna 30lat i nie może sobie zdać
Lila...nie olala byś bo prawko byś chciałanooo może za 8 razem by ci już to zwisalo co będzie
michellex..nie wiem,być może ale jak coś trwa długo i nie ma efektu to zaczyna mnie nudzić i odpuszczam sobie oprócz MM
lila..widziałem w polsacie to film
krzysio..max bił a ona trzepnęła go raz i po maxie Krzysio gdzie maxior?
jaki puntoo ..to jest auto fiat puntoo
lila..nie wiem gdzie jest maxa ..u mnie od nowa formaty na xp ..jestem drugi kompy
Lila...no właśnie,ja tak czytam i....
HARTGE...prosze Cie nie brnij, nie brnij
HARTGE...prosze Cie nie brnij, nie brnij