Wpisy 1 068 091 – 1 068 190
18 sierpnia 2012 21:35 → 18 sierpnia 2012 21:58, 100 wpisów
Moje liczby na tak:4o,41,42,43,44,45,46,47,50,51,52,53,54,55,56,57,58,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80.Sześć zakładów po 10/10
lilaa.. poczekaj jak przyjdzie tuu 13maxa obejrze foto ola ..bedzie mówi kutwa ładna
michellex...juz wziąłem foto ola
siama sam pamiętam jak mi noga latała na placu ale zdałem za pierwszym
Ortografia na wesoło, czyli tak śię pisze..." Przerzuci ".
michellex..teraz jutro drukuje z drukarką kolorową foto oola i przykleje na sciana ..bede patrzę długooo ok
HARTGE...to tak jak janerwy były i to nie małe ale też za pierwszym na szczescie sie udało
siama 40 minut na mieście jeździłem parkowania itp id na trasę toruńską mnie wziął było
sima teraz jesteś młoda ale czas szybko leci nigdy nie mów ,że jest stary
lila..
hartge ja jak zdawalam za pierwszym razem to zapomnialam jak sie nazywam
michellex..ja też za pierwszym Jeszcze spieprzyłam instruktora bo darł pysk i mnie stresował niepotrzebnie
Lila...to do mnie w ogole instruktor sie nie odzywał, po tym jak na wejsiu dostał w leb torebką (kladłam na tylnie siedzenie i zachaczyłam)
Siama dam Ci dobrą radę nie okazuj za bardzo że się stresujesz i nie wdawaj się w rozmowę z egzaminującym ja tak zrobiłem po prostu robiłem swoje
michellex....szkoda że torebek nie noszę bo bym mu tez pewnie pizła ale nie przez przypadek
siama...sobota rano to ok.nie beda ci lazić w prawo i w lewo jakieś baby
michellex..ja tam spokojna jestem ale jak mi ktoś pieprzy za dużo nad głowa i czuję że,zaczyna mi się podnosić ciśnienie to mi obojętnie,nawet księdza s***olę
HARTGE...po torebce mi chyba nerwy ouściły, bo byłam przekonana że mam oblane
czesc Lila
Siama w wawie była toyota yaris a teraz już jest na skodzie fabii
HARTGE...nie wpaść w okotylko ja zdolna dziewczynka jestem poprostu
Największe złodziejstwo jest w ...finlandzkim lotto.. .
Za trafienie.....3 + 1 wygrana wynosi aż...1 Euro.. .
Za trafienie.....3 + 1 wygrana wynosi aż...1 Euro.. .
a ja zdawałem na...dużym fiacie 125p i to bez ręcznego bo zepsuty był!
Lila...ale jak się zda za pierwszym to dużo nerwów zaoszczedzoneczujesz tak 4-10 razy tam iść?
michellex..gdybym nie zdała za pierwszym razem lub za drugim olałabym to w cholerę