Wpisy 1 066 233 – 1 066 332
17 sierpnia 2012 14:33 → 17 sierpnia 2012 18:35, 100 wpisów
krzysiu...że Lilce to wybaczam okale jak się dowiem, że komuś innemu też to mnie tu nie zobaczysz
to oddam puste zdrapki jak w tym kawale
pewien chlop mial papuge alkoholiczke wiec musial chowac przed nia wszystkie swoje trunki .niestety kiedy wychodzil do pracy papuga wlamywala sie do jego
skrytki i pila az sie schlala do nie przytomnosci .
chlop sie pewnego razu fqrwil i tak do niej rzecze : jezeli jeszcze raz cos wypijesz to ci qrwa wszystkie piora powyrywam !
nastepnego dnia wchodzi do domu z pracy a papuga lezy na***olona na podlodze , wyrywa sobie piora i wrzeszczy - na c*** mi te piora , na c*** mi te piora !
pewien chlop mial papuge alkoholiczke wiec musial chowac przed nia wszystkie swoje trunki .niestety kiedy wychodzil do pracy papuga wlamywala sie do jego
skrytki i pila az sie schlala do nie przytomnosci .
chlop sie pewnego razu fqrwil i tak do niej rzecze : jezeli jeszcze raz cos wypijesz to ci qrwa wszystkie piora powyrywam !
nastepnego dnia wchodzi do domu z pracy a papuga lezy na***olona na podlodze , wyrywa sobie piora i wrzeszczy - na c*** mi te piora , na c*** mi te piora !
michellex...ty nie muszić masz strachh ..ja nie jestem taki krzywdy ..moze mało wie kto i znikammm
krzysiu...z fotkami ostrożniea w ogóle pasko jak to jest ze mozna sobie tak kopiować, powinno to być zablokowane
miszel...paskoo nic nie moze zablokować ..ja inacze moze wszystko kraść foto
miszel...ty nie martw się i znikam...
http://facet.onet.pl/meska-rzecz/czarna-magia,1,5216088,artykul.html
Minister finansów cofnął Totolotkowi koncesje na zakłady wzajemne!!!
http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
..............
Ponoć zakłady piłkarskie ( Toto-Liga i Toto-Gol ) mają powrócić do państwowego Totalizatora Sportowego - co może trochę tłumaczyć akcję wobec Totolotka ( Totomixa ) ze strony ministra finansów...
http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
..............
Ponoć zakłady piłkarskie ( Toto-Liga i Toto-Gol ) mają powrócić do państwowego Totalizatora Sportowego - co może trochę tłumaczyć akcję wobec Totolotka ( Totomixa ) ze strony ministra finansów...
michellex: to co jest na monitorze zawsze można sobie skopiować i na każdej stronie internetowej tak się da. W najgorszym wypadku robisz "Print Screen" i w dowolnym programie graficznym wycinasz. Jak masz dobry aparat cyfrowy to też bez utraty jakości zrobisz zdjęcie monitora, a potem odpowiednio wytniesz co Ci trzeba
oh sorki... testowałem hasło innego użytkownika i mi zapamiętał formularz nie zwróciłem uwagi.
Pasko a już myślałam ze mam zwidy, bo było Kaczor a jest Pasko
andrula...
nie, już powiadomiłem kaczora. No tak to już jest, że jak się poda gdzieś login i hasło, np. w typowaniach, to później wszystkie formularze do pamiętają.
kaczor podał mi login i hasło z informacją, że nie może się zalogować. Sprawdziłem to, a Firefox mi zapamiętał tą próbę i wrzucił mi do formularza chata
kaczor podał mi login i hasło z informacją, że nie może się zalogować. Sprawdziłem to, a Firefox mi zapamiętał tą próbę i wrzucił mi do formularza chata
paskoo ..jak kto nacisnij Print Screen ...i potem nie wie jak ..kobita nie bardzo dobrze wie jak...
czyli edi8 można wnioskować że totomix trafiony zatopiony i po firmie...
rustu2009>>> może być tak, że E-Toto dokona ( cichej ) fuzji z Totolotkiem i pod ich szyldem będą dalej działać...
a kogo ja widzę
andruśka
czuję się jakbym przebudziła się ze snu zimowego
andromeda
andromeda na twoim skanie kuponu ile cyferek trafials
andromeda jak sie skresli to lepeij wyslac a wpdalo ci z plusem?
andrula...stara data 1 raz ..widze powtórka 8/10
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prezes-Amber-Gold-Marcin-P-juz-po-przesluchaniu-Uslyszal-6-zarzutow,wid,14852665,wiadomosc.html?ticaid=1f010
i znikam
i znikam
.
.
.
.
.
.
.
scolls nie miałam 8/10 - to stary skan z 9tego sierpnia. tylko, że to dziś z tego było by 8/10
dziekuje za kwiatki
dziekuje za kwiatki
scols ..no spoko amberd Goold ma grozić 5 lat do wiezienie .. po jest on choojo robi nie chce pracować na pole
andromeda na tym skanie nie wpadl ci plus
HARTGE
HARTGE grales cos dzisiaj?
.witaj
.
Ja lipa po 14 . . . 2 /10
.
Ja lipa po 14 . . . 2 /10
.
HARTGE
.
Czesc hartge i reszta
.
Czesc hartge i reszta
.
HARTGE nie gralem jescze ale planuje zagrac w najblizszym czsie
HARTGE mam nadzieje ze za niedlugo pojawi sie wiekszy skanik
HARTGE tylko mm14 mnie interesuje nic wiecej tu bez zmian
HARTGE ty na obiad a ja zaraz na kolacje
przepis jak wygrać w mini! 500tyś zł puścić 500zestawów 5z12 od typujących ze strony multipasko i jesteśmy na plusie hehe
rustu2009 >>> grasz coś ?
start 18.30 - 20.00
Altach - Lustenau BTS 1.61
Barcelona B - Almeria BTS 1.72
Aalborg - Midtylland +2,5 FT 1.85
Kecksemeti - Kapsovari +2,5 FT 1.80
Cambuur - Sittard BTS 1.61
AKO 15.00
start 18.30 - 20.00
Altach - Lustenau BTS 1.61
Barcelona B - Almeria BTS 1.72
Aalborg - Midtylland +2,5 FT 1.85
Kecksemeti - Kapsovari +2,5 FT 1.80
Cambuur - Sittard BTS 1.61
AKO 15.00
Dzień dobry
Hartge
swoje, czy maszyna ? masz wśród tych czterech "13" ?
ogarniasz, o co chodzi, że tak dawno nie padła centralnie ?
jutro ?
Hartge
swoje, czy maszyna ? masz wśród tych czterech "13" ?
ogarniasz, o co chodzi, że tak dawno nie padła centralnie ?
jutro ?
dragon
Robal siemanko swoje dałem, niestety nie mam 13 nie wiem co się dzieje jakiś przestój ale podobno jutro ma się to zmienic tak słyszałem przynajmniej i centralnie sam środek pewnego województwa
wiem, że wszystko idzie skopiować i jak też, ale wtedy wymaga to większego wysiłkuok nieważne