Wpisy 1 066 185 – 1 066 284
17 sierpnia 2012 14:20 → 17 sierpnia 2012 16:57, 100 wpisów
kondi,...nie dygaj nic.Z 20 miejsca od razu na 400 to chyba nie jest normalne
lila..no wiem...trzeba odwiedzić
scolls..Ty dalej na zdrapy liczysz?Szybcięj będzie jak wsiąde w auto i sobie sama kupię
Lila a widzisz i tu jest roznica:kupic kazdy moze a wygrac u Pasko juz nie kazdy
bo tak patrzę na to nowe zdjęcie w profilu i musze potwierdzić, że "księżnicznki mają muchy w nosie"...
Znikam.. .
Miłego dnia.. .
Miłego dnia.. .
Sambiana.. .
dobra,znikam. Szkoda,że w grupie tak nie siedzi, ale może się rozkręci. Ciałko
lila ..widzisz @ ..ja tak mówię młoda cycka i poowwwoo uciekam...
Michellex.. .
scolls...ty się bedziesz smiał jak trafisz 10/10 i na pocieszenie dostaniesz zdrapki od pasko
scoll...nic nie słyszałem ona nie da
michellex biore taka ewentualnosc pod uwage ,zreszta w moim przypadku to bardzo mozliwe
ale w 10-kach jeszcze musisz się postarać, aby chociaż mnie dogonic
miszel.... nie dałem nikomu facet ..tylko jedna osoba dałem kobita ..ty wiesz kto okkk
ichellex...wykasowałam maila tak że,ode mnie nikt nie dostanie nic
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 20 000 złotych
krzysiu...że Lilce to wybaczam okale jak się dowiem, że komuś innemu też to mnie tu nie zobaczysz
to oddam puste zdrapki jak w tym kawale
pewien chlop mial papuge alkoholiczke wiec musial chowac przed nia wszystkie swoje trunki .niestety kiedy wychodzil do pracy papuga wlamywala sie do jego
skrytki i pila az sie schlala do nie przytomnosci .
chlop sie pewnego razu fqrwil i tak do niej rzecze : jezeli jeszcze raz cos wypijesz to ci qrwa wszystkie piora powyrywam !
nastepnego dnia wchodzi do domu z pracy a papuga lezy na***olona na podlodze , wyrywa sobie piora i wrzeszczy - na c*** mi te piora , na c*** mi te piora !
pewien chlop mial papuge alkoholiczke wiec musial chowac przed nia wszystkie swoje trunki .niestety kiedy wychodzil do pracy papuga wlamywala sie do jego
skrytki i pila az sie schlala do nie przytomnosci .
chlop sie pewnego razu fqrwil i tak do niej rzecze : jezeli jeszcze raz cos wypijesz to ci qrwa wszystkie piora powyrywam !
nastepnego dnia wchodzi do domu z pracy a papuga lezy na***olona na podlodze , wyrywa sobie piora i wrzeszczy - na c*** mi te piora , na c*** mi te piora !
michellex...ty nie muszić masz strachh ..ja nie jestem taki krzywdy ..moze mało wie kto i znikammm
krzysiu...z fotkami ostrożniea w ogóle pasko jak to jest ze mozna sobie tak kopiować, powinno to być zablokowane
miszel...paskoo nic nie moze zablokować ..ja inacze moze wszystko kraść foto
miszel...ty nie martw się i znikam...
http://facet.onet.pl/meska-rzecz/czarna-magia,1,5216088,artykul.html
Minister finansów cofnął Totolotkowi koncesje na zakłady wzajemne!!!
http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
..............
Ponoć zakłady piłkarskie ( Toto-Liga i Toto-Gol ) mają powrócić do państwowego Totalizatora Sportowego - co może trochę tłumaczyć akcję wobec Totolotka ( Totomixa ) ze strony ministra finansów...
http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
..............
Ponoć zakłady piłkarskie ( Toto-Liga i Toto-Gol ) mają powrócić do państwowego Totalizatora Sportowego - co może trochę tłumaczyć akcję wobec Totolotka ( Totomixa ) ze strony ministra finansów...
michellex: to co jest na monitorze zawsze można sobie skopiować i na każdej stronie internetowej tak się da. W najgorszym wypadku robisz "Print Screen" i w dowolnym programie graficznym wycinasz. Jak masz dobry aparat cyfrowy to też bez utraty jakości zrobisz zdjęcie monitora, a potem odpowiednio wytniesz co Ci trzeba
oh sorki... testowałem hasło innego użytkownika i mi zapamiętał formularz nie zwróciłem uwagi.
Pasko a już myślałam ze mam zwidy, bo było Kaczor a jest Pasko
andrula...
nie, już powiadomiłem kaczora. No tak to już jest, że jak się poda gdzieś login i hasło, np. w typowaniach, to później wszystkie formularze do pamiętają.
kaczor podał mi login i hasło z informacją, że nie może się zalogować. Sprawdziłem to, a Firefox mi zapamiętał tą próbę i wrzucił mi do formularza chata
kaczor podał mi login i hasło z informacją, że nie może się zalogować. Sprawdziłem to, a Firefox mi zapamiętał tą próbę i wrzucił mi do formularza chata
paskoo ..jak kto nacisnij Print Screen ...i potem nie wie jak ..kobita nie bardzo dobrze wie jak...
czyli edi8 można wnioskować że totomix trafiony zatopiony i po firmie...
rustu2009>>> może być tak, że E-Toto dokona ( cichej ) fuzji z Totolotkiem i pod ich szyldem będą dalej działać...
a kogo ja widzę
andruśka
czuję się jakbym przebudziła się ze snu zimowego
andromeda
andromeda na twoim skanie kuponu ile cyferek trafials
andromeda jak sie skresli to lepeij wyslac a wpdalo ci z plusem?
andrula...stara data 1 raz ..widze powtórka 8/10