Wpisy 1 065 898 – 1 065 997
17 sierpnia 2012 12:59 → 17 sierpnia 2012 13:39, 100 wpisów
jackwar duzo zdrowka pieniązkow a przede wszystkim szczęscia niech los pomaga Ci w spelnianiu marzen
Dawać te losowanie.. .

sambiana ,dzięki , zdrowie najważniejsze a reszta przyjdzie samo .
Sambiana.. .
marek..nie możesz wejśc na ten link czy o co chodzi?Bo jak nie możesz to wkleję Ci to tutaj na czacie co tam jest napisane
Jacuś no to ja też sie przyłącze wszystkiego naj naj i samych 10/10
gdzie jest franek od firanek ?
pewnie chłop zaciaśnia , zaciaśniaj chłopie bo na losowanie nie wyrobisz .
pewnie chłop zaciaśnia , zaciaśniaj chłopie bo na losowanie nie wyrobisz .
Laskowski.. .
Losuj liczbę...23...|...32 .. .
Losuj liczbę...23...|...32 .. .
marek....Witam! Nie mogę usunąć z komputera programu Babylon search. Usunąłem w panelu sterowania ale ten program nadal pozostał i zmusza mnie do przeglądania witryn internetowych za jego pośrednictwem. Nie ma nigdzie już plików które miały w nazwie babylon. Usunąłem je wszystkie i nic to nie dało. Korzystam z mozilli pod którą "podczepił" się ten denerwujący program. Będę Bardzo wdzięczny za pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Wszystkich Marek.
Wróć do góry
Multi cytowanie
Odpisz
#2 tehawanka
Niedostępny
Grupa:Forumowicze
Dołączyłn, 21 Lip 08
Napisany 10 Kwiecień 2011 - 17:10
Sprawdź na liście rozszerzeń do przeglądarki: Ctrl + Shift + A
W pasek adresu wpisz: about:config
Do pola filtr wpisz: babylon
Teraz kliknij na każdej wartości prawym przyciskiem myszy i wybierz Resetuj.
Ten post był edytowany przez tehawanka dnia: 10 Kwiecień 2011 - 17:12
Wróć do góry
Multi cytowanie
Odpisz
#3 amoncarcass
Wróć do góry
Multi cytowanie
Odpisz
#2 tehawanka
Niedostępny
Grupa:Forumowicze
Dołączyłn, 21 Lip 08
Napisany 10 Kwiecień 2011 - 17:10
Sprawdź na liście rozszerzeń do przeglądarki: Ctrl + Shift + A
W pasek adresu wpisz: about:config
Do pola filtr wpisz: babylon
Teraz kliknij na każdej wartości prawym przyciskiem myszy i wybierz Resetuj.
Ten post był edytowany przez tehawanka dnia: 10 Kwiecień 2011 - 17:12
Wróć do góry
Multi cytowanie
Odpisz
#3 amoncarcass
marek.....
Re: Babylon Search - jak usunąć?
przez gmerson Âť 15.08.2012 (Śr) 12:23
odinstalować babylon toolbar ( sweetim toolbar) jakie tam będą zobaczysz ?> panel sterowania >odinstaluj program
Jeśli dalej jest ten problem to
tu w FF http://www.youtube.com/watch?v=nVJa1K_y ... re=related
W Google chrome -
Opcje >WYSZUKIWANIE >włącz wyszukiwanie dynamiczne ( ZAZNACZAMY)
i zmieniasz stronę z babylon na Google
gmerson
Re: Babylon Search - jak usunąć?
przez gmerson Âť 15.08.2012 (Śr) 12:23
odinstalować babylon toolbar ( sweetim toolbar) jakie tam będą zobaczysz ?> panel sterowania >odinstaluj program
Jeśli dalej jest ten problem to
tu w FF http://www.youtube.com/watch?v=nVJa1K_y ... re=related
W Google chrome -
Opcje >WYSZUKIWANIE >włącz wyszukiwanie dynamiczne ( ZAZNACZAMY)
i zmieniasz stronę z babylon na Google
gmerson
Jacwar.. .
Wszystko jest w porządku.Ja podałem Tobie liczby z ...Twojego snu, a z mojego snu są te liczby.. ./23,32/.
Wszystko jest w porządku.Ja podałem Tobie liczby z ...Twojego snu, a z mojego snu są te liczby.. ./23,32/.
marek.....Uff, udało się!
Odinstalowałam Browser Manager w Panelu Sterowania, następnie przywróciłam w Opcje -> Opcje -> Ogólne stronę startową http://www.google.pl/webhp?hl=pl&tab=ww, z Dodatków usunęłam Browser Manager, następnie about:config, w filtr wyszukiwania "babylon", zresetowałam wszystkie pozycje, zrobiłam to samo z pozycjami, które FF odszukał po wpisaniu "sweet" i udało się, Babylon zniknął! Co prawda po wpisaniu tej frazy w about:config nadal są jakieś "pliki", ale najważniejsze, że zniknął ze strony startowej. Dziękuję bardzo za pomoc i pozdrawiam
panna_genialna
Odinstalowałam Browser Manager w Panelu Sterowania, następnie przywróciłam w Opcje -> Opcje -> Ogólne stronę startową http://www.google.pl/webhp?hl=pl&tab=ww, z Dodatków usunęłam Browser Manager, następnie about:config, w filtr wyszukiwania "babylon", zresetowałam wszystkie pozycje, zrobiłam to samo z pozycjami, które FF odszukał po wpisaniu "sweet" i udało się, Babylon zniknął! Co prawda po wpisaniu tej frazy w about:config nadal są jakieś "pliki", ale najważniejsze, że zniknął ze strony startowej. Dziękuję bardzo za pomoc i pozdrawiam
panna_genialna
Też miałam problem z tym babylon i usuwanie przez zwykle dodaj usun programy nie pomaga
sambiana...a ja dzisiaj 10 trójeczek i jeszcze się dowiedziałam że ,jajogłowy losuje
sambiana..mogę podać 3 trójeczki tylko. 6,40,57.....6,40,79......40,57,79
OJEJ.. . OPUŚĆIŁEM jedną literkę.. .
Powinno być... .Jackwar.. .
-------------------
wpis....920.
Powinno być... .Jackwar.. .
-------------------
wpis....920.
marek....Zmień po prostu stronę startową przeglądarki: Ikonka klucza w prawym górnym rogu -> Opcje -> Podstawy -> Strona początkowa(tutaj wpisujesz stronę startową).
marek...jak to nie pomoże to ja nie wiem.Nie znam się.musiałbyś się naszego szanownego Pasko zapytać on wie na bank jak tą mendę usunąć
Lila.. .
Jest na to prosty sposób.. .
Trzeba ..kupić nowy komputer.. .
Jest na to prosty sposób.. .
Trzeba ..kupić nowy komputer.. .
sambiana....ja się na tym nie znam.Wklejam markowi to co tam wyczytałam
sambiana...najlepiej jakby Marek zadzwonił do Janusza i nie pisze tu o Laskowskim i się zapytał
nie wiadomo czy to dziadostwo w rejestrze nie siedzi wtedy chyba nawet to nie pomoże
sa specjalne programy ktore usuwaja tego typu problemy zobaczcie na www.dobreprogramy.pl
sambiana...mnie jak coś z kompem się dzieje to dzwonię do kolegi i on tam grzebie.Ja nie mam nerwów chociaz spokjna jestem ale jakbym pizła o ściane to tylko raz
kobita jak laikiem ..nic nie zna kompa jak usuwać program
dobra znikam..teraz siedzię po cichutkoo
Lila miałam na myśli kompa, a dla męża też taka brutalna jesteś ?
sambiana..jak mi już tak ciśnienie podniesie że więcej nie można(rzadko się zdarza) to też nie ma lekko
scolls...co aaaaaaaaaaaa....nic nie aaaaaaaaaaaaaaaa...tylko taaaaaaaaaaaaaaaaa
sambiana ....widzisz www.
-------
http://www.iv.pl/images/07145379240280232752.jpg
------
-------
http://www.iv.pl/images/07145379240280232752.jpg
------
lila ...Ashampoo..to jest wideo przeróbka ..np ustawienie kolor i wyczynek kawałek
nasze państwo pomaga społeczeństwu
omoc w ramach programu, w wysokości 1000 zł, będzie udzielana uczniom, którzy w roku szkolnym 2012/2013 będą realizowali obowiązkowe roczne przygotowanie przedszkolne lub uczęszczali do szkół dla młodzieży wszystkich typów - precyzuje resort.
Zasiłek będzie wypłacony tym uczniom, których rodziny otrzymały zasiłek celowy do 6000 zł przyznawany na podstawie art. 40 ustawy z dnia 12 marca 2004 r. o pomocy społecznej w związku ze stratami poniesionymi w wyniku nawałnic lub innych zdarzeń atmosferycznych, w szczególności gradobicia lub powodzi.
omoc w ramach programu, w wysokości 1000 zł, będzie udzielana uczniom, którzy w roku szkolnym 2012/2013 będą realizowali obowiązkowe roczne przygotowanie przedszkolne lub uczęszczali do szkół dla młodzieży wszystkich typów - precyzuje resort.
Zasiłek będzie wypłacony tym uczniom, których rodziny otrzymały zasiłek celowy do 6000 zł przyznawany na podstawie art. 40 ustawy z dnia 12 marca 2004 r. o pomocy społecznej w związku ze stratami poniesionymi w wyniku nawałnic lub innych zdarzeń atmosferycznych, w szczególności gradobicia lub powodzi.
Krzysio mi problem z babylon sam się rozwiązał przy okazji formatu, ale dzięki
scolls...mam w domu 3 sztuki i starczy.jeden na męża,drugi na teścia a trzeci na teściową
sambiana ..no znam ..babylon to jest przegądarka www reklama ..ja nie lubie uzywać
02,09,13,14,22,
23,56,67,70,79
to moje i powooooooooooooooooooooo
23,56,67,70,79
to moje i powooooooooooooooooooooo
krzysio ja tez nie miałam zamiaru używać ale sobie to u***liwe coś nabyłam niechcący przy ściąganiu programu daemon