Wpisy 1 065 498 – 1 065 597
17 sierpnia 2012 00:00 → 17 sierpnia 2012 00:53, 100 wpisów
.
.
.
.siema
. No slabo mnie tez reszcie tez ...miejmy nadzieje ze jutro nas dzien zaskoczy czyms pozytywnym
.
.
.
.
.
.
.siema
. No slabo mnie tez reszcie tez ...miejmy nadzieje ze jutro nas dzien zaskoczy czyms pozytywnym
.
.
.
.
pokierowac tak snem ze swiadomie bedziesz snic ale beda sie dzialy w nim rzeczy takie ktore normalnie na jawie sa niemozliwe i wtedy mozna zrobic cos co pomoze w odgadnieciu cyfr jakie padna ciezko mi to wytlumaczyc
w ogole to najpierw żeby się przekonac to musialabym przeżyć chyba hipnoze i zobaczyc o co w tym chodzi na własnej skorze
samych snow nie da rady w ten sposob wysnic trzeba nauczyc sie je podmienic na symbole i wtedy odpowiednio zinterpretowac,mnie sie jak narazie udalo prawidlowo to zrobic 4/7
hm no cos w tym jest ale by trzeba popróbować, dla mnie jak narazie to jest jakaś abstrakcja
ale ja korzystam z poradnika czlowieka ktory to robi i tez mus ie nie za bardzo udaje to zrobic,po prostu trzeba duzo trenowac
michalinko ja po 18 latach gry i probowaniu doslownie wszystkiego nie wierze w zadne systemy,mapki programy itd.nie tedy droga tylko metafizyka da rade cos takiego wytypowac
ja w systemy, mapki itp. też nie wierze, ale takie sny to też wyższa szkola jazdy, trzeba dobrze poznać swój umysl, cialo, myśli itd
najlatwiej jest podstawic symbole wedlug liter na jakie zaczynaja sie cyfry
najłatwiej powiedzieć potrzebne jest szczeście, ale szczesciu też można pomóc
bo miliony ludzi o nich mysla a to powoduje ogromne zaklocenia a sama cyfra ma bardzo maly ładunek energetyczny i wszystko sie miesza
bo mózgowi ciężko widzieć same cyfry, widzi sie symbole co cos oznaczaja
gonzaga bo fortepian mozna zsalonic a slonia nie mozna zafortepianic
wszystko polega na przekazie energi tylko trzeba ja zobaczyc to tak pokrotce
ja to usiałabym pojechać do jakiegoś buddysty, co by mi troche "sieczke" z mózgu zrobil,bo samej to trudno tak
no trzeba wprowadzic sie w trans ja uzywam muzyki i specjalnych okularow
miszelll ..mało osób wiedzą o mnie jestem iinny człowiekiem nie jak ty słuc...i poowwoo
scols ty pintol wiesz wszystko
scols ty pintol wiesz wszystko
Michalinko nieraz przez te eksperymenty bardzo boli mnie glowa ale jakos daje rade
Scollswygrałeś u gonzagaale jeszcze niewiadomo coaaa bukiet kwiatów
moge Ci powiedziec w sekrecie a wlasciwie to wyslac moje imie na @
scolls...ja pintol ty nie uwazasz gonzaga jest facetem
nie tajemnica ale dawalem tu np.fotke i ktos mi nie dał swojej a nie lubie jak ktos klamie albo obiecuje a pozniej nie dotrzymuje slowa
ja dotrzymuje słowa, dałam fotke ale na stałe też nie chce aby obcy obczajali, i tak już dużo podalam danych
scols ..dlaczeko ty dałeś buziaki gonzaga...ale kuuzwa
a jak wygrasz jutro 10 milionow to juz beda wszyscy wiedzieli kim jestes i krzysio wezwie swoja bande łysoli i Cie znajdzie w L.....
widzisz ludzie wygrywaja grube miliony i nie boja sie pokazac twarzy ani gdzie mieszkaja
krzysio pintolu popatrz sobie
http://www.youtube.com/watch?v=vv3M0CbooSQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vv3M0CbooSQ&feature=related
zalezy jak na to patrzec no bo pomysl masz np 10 mln na koncie i nikt o tym nie wie....
miszell....scols najbardzie interesuje ładniejsza tyłka szupła kobitaa..jak dał mi www xxx
moze szepnac komu trzeba o Twoich milionach a wtedy tylko panowie w czarnym bmw beda o tym wiedziec i juz nic cie nie chroni a jesli podasz publicznie to wszyscy wiedza i to niejako Cie chroni
czasami się słyszało że pod TS jak się odbiera to mafia może juz czekać na ciebie
trzeba stad wiać, boję sieco bedzie jak wygram faktycznieale tu tylko by wyszło te 10/10 hm 250 tys. to dużo?
miszell ..no tak facet łobuzaki ..jak masz meza tez oglądał w nocy wwwxxx przy kompie i tyle godziny ..ty spałaś nic nie wiesz ..tak jest zycie
wiesz michellex nie kazda kobieta bylaby zadowolona gdyby dowiedzial sie ze jej facet oglada tak jak pintol xxx
hahaha mąż mowi, że jak się ma dziewczyne to od tego jest lazienka
miszel ..nie ma zone ..nic nie brałem slubu..oj mam tyle kłopoty