Wpisy 1 065 415 – 1 065 514
16 sierpnia 2012 23:33 → 17 sierpnia 2012 00:09, 100 wpisów
Minister finansów cofnął Totolotkowi koncesje na zakłady wzajemne!!!
http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
zela...a tam impreza z 13maxa na zabawy ..tez bałaś ..ja czuje normalne nic nie trzesiłem moja reka i było wszystko dziida
13max...miszel z męza ..tez nic nie boję
no co ja napisałam wcześniej.. Że na Twoim jadę a Ty śpisz.. Chodziło oczyw. o nick
scolls..na zabawy w poznaniu z znajomy dawno ze szkoły duzo ludzie były
Ignorujecie moją zagadkę:co to?W końcie stoi i szę boi.Odp.SZEZLĄG(żydowskie{)
i znikam.. uwazaj niebezpieczna miszel i znikam..
miszell..jestem poważny ale tylko 7 godzin na dobe kiedy lulam ...oczywiście jak morelka mi daje lulać
miszell...daj do posłuchania mężowi http://www.youtube.com/watch?v=qaAOh0K6Cl8
13maxa..nie gadaj tuu ..włącz na live xxx i koniec
ojoj max...mój mąż w przeciwienstwie do Ciebie nie jest takijest grzeczny i kochany
.
.
.
.siema
typy na jutro
21, 24 ,32 , 37 , 51 , 59 , 66 , 80
.
.
.
.
.
.
.
.siema
typy na jutro
21, 24 ,32 , 37 , 51 , 59 , 66 , 80
.
.
.
.
.
krzysio nic mi nie powiedziałeś co chlopaki lobuziaki wywijająale jesteś
scols ..13maxa oglodoo live i uczyć koniom przy kompie
Michalinko co sadzisz na temat ksiazki ,wierzysz ze mozna tak wytypowac liczby?
.
.
.
.siema
. No nie wszystkie dwa trzy liczby innie
.
.
.
.
.
.
.
.siema
. No nie wszystkie dwa trzy liczby innie
.
.
.
.
.
scolls...hm może i możnaczasami ma się jakieś przeczucie, sen itp. ale tak na 100% to nie jestem do tego przekonana i raczej stosować nie bede... a ty to stosujesz, próbujesz tak?
miszel...nie chciałem mówic wiecej pytan ..jak kto czytał tuu archiwium ,,i bedzie pił do mnie na gg
@@@ bił
Michalinko ciezka sprawa to wymaga ogromnego treningu na razie nie za dobrze mi idzie ale znam osobe ktora jest w tym bardzo dobra
mówia o tych co mieli sen i sie udalo, a ile jest osób co przez sen, przeczucie itp. podjeło zlą decyzję i sporo stracili, czy przegrali
to jest troszke cos innego niz sen to jest tak jakby sen na jawie i mozesz nim kierowac
.
.
.
.siema
. No slabo mnie tez reszcie tez ...miejmy nadzieje ze jutro nas dzien zaskoczy czyms pozytywnym
.
.
.
.
.
.
.siema
. No slabo mnie tez reszcie tez ...miejmy nadzieje ze jutro nas dzien zaskoczy czyms pozytywnym
.
.
.
.
pokierowac tak snem ze swiadomie bedziesz snic ale beda sie dzialy w nim rzeczy takie ktore normalnie na jawie sa niemozliwe i wtedy mozna zrobic cos co pomoze w odgadnieciu cyfr jakie padna ciezko mi to wytlumaczyc
w ogole to najpierw żeby się przekonac to musialabym przeżyć chyba hipnoze i zobaczyc o co w tym chodzi na własnej skorze
samych snow nie da rady w ten sposob wysnic trzeba nauczyc sie je podmienic na symbole i wtedy odpowiednio zinterpretowac,mnie sie jak narazie udalo prawidlowo to zrobic 4/7
hm no cos w tym jest ale by trzeba popróbować, dla mnie jak narazie to jest jakaś abstrakcja
ale ja korzystam z poradnika czlowieka ktory to robi i tez mus ie nie za bardzo udaje to zrobic,po prostu trzeba duzo trenowac
michalinko ja po 18 latach gry i probowaniu doslownie wszystkiego nie wierze w zadne systemy,mapki programy itd.nie tedy droga tylko metafizyka da rade cos takiego wytypowac
ja w systemy, mapki itp. też nie wierze, ale takie sny to też wyższa szkola jazdy, trzeba dobrze poznać swój umysl, cialo, myśli itd
najlatwiej jest podstawic symbole wedlug liter na jakie zaczynaja sie cyfry