Wpisy 1 064 898 – 1 064 997
16 sierpnia 2012 21:50 → 16 sierpnia 2012 22:13, 100 wpisów
.
.
.
.
.lila zla jestes na mnie co odezwu zero ...
.
.
.
.
.
.
.
.lila zla jestes na mnie co odezwu zero ...
.
.
.
.
albin...
scolls ..ja nie mogę ale zapytaj się jej jak będzie chciała wyśle ja nie mam nic przeciwko temu
scolls ..ja nie mogę ale zapytaj się jej jak będzie chciała wyśle ja nie mam nic przeciwko temu
.
.
.
.
.a odpisalas ...u mnie tez spoko lila ... Jak narazie
.
.
.
.
.
.
.
.a odpisalas ...u mnie tez spoko lila ... Jak narazie
.
.
.
.
max....masakra normalnie nie wiem co się dzieje.Teraz wchodzą te co je mam w mapkach swoich najmniej
lila..ja zawsze eetamm 40 same mentoo ...ostatnie miejsce ..bierz lepdze 51 niz inne liczb i ostatnie znikam..
scolls..powooo ja już byłam nr 1 w trójkach i na forum kilka razy,wystarczy a zdrapki sobie kupię sama
13max..jak ja je obrócę to masakra nastanie wy***olę do kosza i będzie święty spokój z MM i z Pasko i z wszystkim
scolls..poluj,poluj.Szybciej mi będzie iść do żółtej budy niż czekac na przesyłkę
------
13max....kuźwa ja Ci mówię że mnie to już tak wkierwia że głowa mała przyjedziesz to wy***olimy to w kosmos ,tylko żebyśmy łysego nie zapomnieli wsadzić do tej rakiety razem z muchą Hiszpańską
hipcio juz na nie lubi wchodzi na MP i tylko typuje ani nie pogada ani nic
scolls...będa takie obokolce że Ty takich jeszcze na oczy nie widział
emeryt
scols ..hipcioo jest w łózkuu ..zapytaj kto wie
Wędrowca netowy
.
.
.
...lysy i moreno musza odsuwac sie od automatu zeby im kulki nie wciaglo ...niemuwic o kielbasce
.
.
...lysy i moreno musza odsuwac sie od automatu zeby im kulki nie wciaglo ...niemuwic o kielbasce
Lila.. .
Lila ....zdrowie zakona wypiłem żeby wiedział że pamiętamy o nim
Scolls.. .
Albinlotto.. .
Albinlotto.. .
.
.
.
.
.... Nerwosol lyk i czekam na losowanie
.
.
.
.
.
.
.
.... Nerwosol lyk i czekam na losowanie
.
.
.
.
jeden dom dla mnie,jeden dla mojej kobiety,jeden dla rodziny.reszta kasy w różnych bankach
13max..Ty mi tu z dzida nie wyskakuj bo ja dzisiaj w banku powiedziałam do babki że,chciałabym wypłacić tyle i tyle pieniędzy no i dzida
toja...13maxa ..za duzo mówi do mnie oo xxx