Wpisy 1 064 698 – 1 064 797
16 sierpnia 2012 19:48 → 16 sierpnia 2012 20:55, 100 wpisów
Damian jutro jest 20 mln Ł czyli jak trafimy to 10mln pln dla ciebie
jest dobrze mam piwo bez wychodzenia z domu
tzw.gacie do góry bez cenzury
tzw.gacie do góry bez cenzury
ale Damian tak pomysl i zerknij sobie z boku na ta sytuacje:Ty zaiwaniasz i cieszysz sie jak glupi ze sie przejechales taka no powiedzmy szczerze przecietna fura a inni maja takich m5 ferrari czy lambo z piec i sie za bardzo nie podniecaja,troche nie jest to ok prawda
majwoj23 gdzie z tym walkiem chcesz sobie krzywde zrobic a Mareczka bardzo lubie
Scolls nie wiem jak to powiedziec dla nich to normalka a dla mnie to frajda bo nigdy nie miałem okazji
wklejam jeszcze raz link ze zdarzenia w portugalskim lotto
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/portugalia-pomylka-telewizji-pozbawila-fortuny-gra,1,5219009,wiadomosc.html
i moje pytanie:czy to losowanie bylo czy nie bylo na żywo
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/portugalia-pomylka-telewizji-pozbawila-fortuny-gra,1,5219009,wiadomosc.html
i moje pytanie:czy to losowanie bylo czy nie bylo na żywo
no moje kolejne pytanie:czy w takim razie losowania sa na zywo czy sa najpierw nagrywane a pozniej emitowane???
jesli tak to mozliwosc kombinacji jest ogromna np.lotto zbiera informacje z kolektur jakie zaklady zostaly wyslane i dokonuje wczesniej kilku losowan tak aby wytypowac ktores w ktorym nie pada 6/6 po czym przed godzina "0" ktos wysyla ten zestaw ktory wczesniej wylosowano o cala kasa wchodzi do TS
Scolls gdzieś było losowanie na yt próbne skądś wyciekło bo Wieleba losował i trochę tam świrował
sposob prosty nie wymagajacy zadnej kombinacji z kulkami ze strony TS
HARTGE nieprawda to po co polscy zolnierze jada np.do Afganistanu walczyć???przeciez my do afganczykow tak naprawde to nic nie mamy,jedziemy tam aby wlazic w dupe amerykana a oni nas poklepia za to po pleckach i nic wiecej
tak jak to bylo np.z wojna w zatoce,mielismy dostac kontrakty na budowy i co dostalismy?NIC
nawet wiz nie chca zniesc choc i tak polakow w USA jest od groma i kazdy jakby sie uparl to moze pojechac
no ale jak by otworzyli granice to by stracili marchewke do szczucia
scolls >>> swego czasu w TV TELEEXPRESS emitowany o 17.00 miał zegar w tle - aby udowodnić,że idzie "na żywo" i wszyscy w to wierzyli...
Ale kiedyś popełnili błąd: prowadzący go o 17.00 Orłoś był w tym samym czasie o 17.00 prowadzącym koncert na TVP 2 - na 100% idący na żywo!
Ale kiedyś popełnili błąd: prowadzący go o 17.00 Orłoś był w tym samym czasie o 17.00 prowadzącym koncert na TVP 2 - na 100% idący na żywo!
.
. , ,a wogule po co te wojny i klutnie nielepiej sie napic zajarac i zatypowac ...alleluja
. , ,a wogule po co te wojny i klutnie nielepiej sie napic zajarac i zatypowac ...alleluja
podobnie moze byc z losowaniami a wtedy to juz przekretow mozna robic co niemiara
franek my sie ni klocimy ale ja chcialbym znac prawde jak i chyba wszyscy bo nie chcialbym byc robiony najzwyczajniej w bambuko
c.d.
Gdy zadano Orłosiowi pytanie jak to było możliwe, to odpowiedział: BILOKACJA
Gdy zadano Orłosiowi pytanie jak to było możliwe, to odpowiedział: BILOKACJA
ta glupiemu moze tak powiedziec bilokacja a moze ma jeszcze brata blizniaka albo klona
jak dla mnie taka odpowiedz jest zalosna,powinien jak juz to wymyslic lepsze klamstwo np.ze akurat ten odcinek nie byl na zywo czy cos w tym stylu
a to jest dobty przyklad jak media i niektorzy potrafia klamac w zywe oczynapluj mu w twarz i pokaz dowod to powie ze deszcz pada ,zalosne
najgorsze jest to ze tych mend jest tylko 10% i potrafia dzieki kasie i mediom tak zbalamucic pozostale 90% spoleczenstwa ze szok dlatego niedlugo nadejdzie czas rewolucji i skonczy sie tak jak we Francji GILOTYNAMI
a teraz jak chcecie znac prawde to ogladajcie
www.niezaleznatelewizja.pl
a teraz jak chcecie znac prawde to ogladajcie
www.niezaleznatelewizja.pl
edi8...trzeba zauwazyć wideo np na zywo inaczej widać jak super obra czysto ..jak kaseta wideo vhs ..ja widzę dokładnie tylko paski obrazy albo wskakuje ..a jak dvd łatwo zauwazy tylko piksela obrazy to nie jest na zywook i poowwo
no pokaz jaki masz linki i w klej tuu www
no pokaz jaki masz linki i w klej tuu www
krzysio oni maja super sprzet a teraz to jest era cyfrowa i nie dasz rady tak latwo odroznic chyba ze bedzie np.vhs i dvd albo dvd i HD
przyklad jak kler montuje swoje nagrania:
Podłożone stare nagranie - wczoraj w TV HD pokazano w wiadomościach radość i wielkie świętowanie na Jasnej Górze. Wszystko dookoła w HD na żywo, ale kiedy kamera pokazała obrazek z wielkiego pola gdzie modlili się pielgrzymi to obraz niestety był analogowy. Zatem podłożono to samo miejsce ale z analogowych czasów. Na filmie nie było miejsca wolnego. A przecież wczoraj pole modlitwy nie było zapełnione...
Podłożone stare nagranie - wczoraj w TV HD pokazano w wiadomościach radość i wielkie świętowanie na Jasnej Górze. Wszystko dookoła w HD na żywo, ale kiedy kamera pokazała obrazek z wielkiego pola gdzie modlili się pielgrzymi to obraz niestety był analogowy. Zatem podłożono to samo miejsce ale z analogowych czasów. Na filmie nie było miejsca wolnego. A przecież wczoraj pole modlitwy nie było zapełnione...
tak np.kler pokazuje ile to wiernych modli sie np.na Jasnej Gorze ,jak dla mnie to po prostu jest wstretne
Hartge , przed każdym losowaniem jest losowanie próbne , by sprawdzić czy wszystko działa . kiedyś mówili że jak było próbne to kamerzysta mało zawału nie dostał bo wylosowali w dużym jego numerki
jackwar to sa niepotwierdzone nigdzie plotki, to co stalo sie w portugali daje duzo do myslenia
jest filmik na yutu jak się kulki wysypały bo po próbnym ktoś nie zamknął klapy , u nas by ten numer z nagrywaniem losowania by nie przeszedł , zaraz by się wydało , polaków natura .
tak naprawde to nie znamy powodow dlaczego tak wyszlo,moze jakis czlowiek odkryl przkret i specjalnie zapodal inne losowanie zeby wszyscy zaczeli miec watpliwosci
scolls ale tam może tak jest że nagrywają a stacja puszcza w dogodnym terminie , łatwiej i prościej .
tam chodzi o bardzo duze pieniadze jak na mozliwosci normalnego smiertelnika to kto wie czy czego tez nie kombinuja
tam może bo w polsce by ten numer nie przeszedł , polaków natura
jackwar a skad wiesz ze np.ten motyw z otwarta klapa nie byl zrobiony specjalnie zeby:
1) losowanie bylo poza antena (w wiadomym celu)
2)przkonac wszystkich ze jednak jest na zywo a tak naprawde nie jest
1) losowanie bylo poza antena (w wiadomym celu)
2)przkonac wszystkich ze jednak jest na zywo a tak naprawde nie jest
ja to juz naczytalem sie o tylu przkretach ze nawet jak 1% z tego jest prawda to po prostu rece opadają jak robi sie nas w balona
Lila
Wieciee coo, ja juz taak nie mysle ze totoloteek too przekreet i ze nie da sie wygraac takich powaznych suum bo moja corka ma kolege i ten kolega wygral w totolotka 35.000.000 mln. gdybym ja taka kase wygrala too bym zwariowala o.O
czarna..i ten kolega córki się oficjalnie pochwalił że,tyle wygrał?Ciekawe ile mu zostało po wizycie rodzinki z Gwadelupy
Hehe, wszystkich znajomyych zaprosil na wycieczkee do luxemburguu jeszcze pewnie postawil kazdemu jakies piwkooo mooze jeszcze cos z tej kasy maa
ja bym nie powiedziała nikomu.Potem okazałoby się że mam rodzinkę nawet w Bangkoku o której nie wiem i której nigdy nie wiedziałam
.
. , ,ja chcialbym co wygrac . .
.
.ale nic z tego ...z checia wygral bym to ...t.z.na ruda rusiecka
.
.
.oj gral bym o o o
. , ,ja chcialbym co wygrac . .
.
.ale nic z tego ...z checia wygral bym to ...t.z.na ruda rusiecka
.
.
.oj gral bym o o o
czarna..nie ma co się za dużo chwalić większą wygraną bo można źle skończyć
Witam Mpasko
wpadlam Was przywitac..Lila
Emeriti
Jackwar..Skolsi..Franio
i uciekam..na sasiadki urodzinki
wpadlam Was przywitac..Lila
Emeriti
Jackwar..Skolsi..Franio
i uciekam..na sasiadki urodzinki
Lila zobacz sobie
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/9409088/British-lottery-winners-148-million-will-buy-normality-and-a-family-life.html#
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/9409088/British-lottery-winners-148-million-will-buy-normality-and-a-family-life.html#
scolls..u mnie w mieście też gość wygrał i połamali mu nogi chodził.chwalił się aż się doigrał
czarna..bo z rodzinką to najlepiej na zdjęciu a to trzeba jeszcze stanąć z boku żeby się można było wyciąć
scolls..na jakiego luja się chwalił i udawał jaki on to nie jest teraz ważny.?? Świrował to go przywołali do porządku
Szkoda ze ja zawsze po srodku ja sie chyyba nie dam rady wytnaac