Wpisy 106 456 – 106 555
15 kwietnia 2010 20:49 → 15 kwietnia 2010 23:27, 100 wpisów
koguciku :):)Witaj!!!!! sądziłam,że się nie odezwiesz:(:(to mówisz,ze wszystko na swoim miejscu:):)
emeryt:):) przyznam szczerze:) jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić nawet w tańcu:):)
>>>mag.-muszę te tereny znać, bo jak pilotuję grupę i chcą się zabawić to.........
>>>mag.-jak jadę jako singiel, to w Romie chyba nie zabawiłbym się, a w Energetyku zawsze, lubie sprawdzone miejsca, a nie lodowiska
MAG..Tak wszystko na swoim miejscu,a nie odzywałem sie bo Ciebie nie było,ale pamiętałem o Tobie.Serdecznie pozdrawiam i nie pisze więcej bo wiesz jak tu było gorąco,wiec najlepiej przeczekać,aż emocje opadną.
Lotto- test.
Zakładem, że te liczby nie zostaną wylosowane.
01.02.03.06.08.11.12.19.23.30.42.44.
Zakładem, że te liczby nie zostaną wylosowane.
01.02.03.06.08.11.12.19.23.30.42.44.
mag...to dlaczego nie chce sam napisać? Czy jest w tym coś złego? Wydaje mi się,że nie:P Pozdr.
>>>lila-skończyłem...
tańczę z dziewczynami do 35, w wyjątkowych przypadkach może być 36, 37....
tańczę z dziewczynami do 35, w wyjątkowych przypadkach może być 36, 37....
OTO MÓJ ZAKŁADZIK W LOTTO 8,17,25,30,34,35 DRUGI ZAKŁADZIK 8,25,30,31,35,36.TRZECI TAJNY.MINI 6.12.25.36.41
emeryt...no i extra,trzeba się cieszyć każdym dniem bo nie jesteśmy pewni jutra:P
Liluś :): kogucik powiedział,że ma 56 i wcale problemu z tego nie robił.. zobacz jaki żywotny jest:): emeryt>> gadaj prawdę :):)
>>>lila-już kiedyś pisałem o tym, żyję jakbym żył ostatni tydzień
-jeżeli jadę samochodem to jaką ja ma gwarancję że dojadę do celu ? słyszysz o wypadkach, jedzie na przeciw Ciebie młody 19 latek /oczywiście uważa się za b. dobrego kierowcę/, oczywiście BMW /Burak Mało Ważny/, to jaką ja mam gwarancję, że jedzie trzeźwy ? przeważnie winowajcy żyją, a ja w autokarze obok kierowcy podczas wojaży ile tego widziałem ???
i ja mam sobie odmawiać ??? NIGDY
-jeżeli jadę samochodem to jaką ja ma gwarancję że dojadę do celu ? słyszysz o wypadkach, jedzie na przeciw Ciebie młody 19 latek /oczywiście uważa się za b. dobrego kierowcę/, oczywiście BMW /Burak Mało Ważny/, to jaką ja mam gwarancję, że jedzie trzeźwy ? przeważnie winowajcy żyją, a ja w autokarze obok kierowcy podczas wojaży ile tego widziałem ???
i ja mam sobie odmawiać ??? NIGDY
MAM NADZIEJĘ ŻE JAK JUTRO WRÓCĘ Z PRACY TO OKAŻĘ SIĘ ŻE JESTEM BOGATSZY...
emeryt>>ja mam sobie odmawiać ??? NIGDY
jasne ,że nie używaj życia:): tylko nim nas opuścisz na te kilka dni gadaj ile masz lat:):)
jasne ,że nie używaj życia:): tylko nim nas opuścisz na te kilka dni gadaj ile masz lat:):)
mag...nic od emeryta nie wyciśniemy:P możemy zapomnieć:P Pozdrawiam serdecznie:P
>>>mag.naprawde to nie ważne, nie ma to żadnego znaczenia, jak wychodzę na parkiet
to czy ja powiem 28, 32, 34 jakie to ma znaczenie ?
to czy ja powiem 28, 32, 34 jakie to ma znaczenie ?
>>>lila - masz rację, nie dam się, musi być coś tajemniczego, jak w Was dziewczyny
emeryt...i tak 3maj,nie ma co się tu na czacie za bardzo rozpisywać:P pozdrawiam serdecznie a jak coś to jesteśmy obok siebie,zawsze można się spotkać i pogadać.
>>>lila -O.K- życzę snu, a w nim szczęśliwych liczb
chociaż ostatnio jak mi się coś śni, to wchodzę na www.notto.pl
wpisuję 6 wyrazów i ciekawe, że przeważnie 2 liczby powtarzają się np. dziś 28
a
SNY są odzwierciedleniem
-przeżyć lub
-marzeń/ jak powiedział słynny psycholog/
chociaż ostatnio jak mi się coś śni, to wchodzę na www.notto.pl
wpisuję 6 wyrazów i ciekawe, że przeważnie 2 liczby powtarzają się np. dziś 28
a
SNY są odzwierciedleniem
-przeżyć lub
-marzeń/ jak powiedział słynny psycholog/
>>>lila i mag. -fajne z Was dziewczyny, uśmiałem się jak dawno tu na czacie nie /oczywiście nie z Was, lecz do sytuacji/
-nie powinienem pisać "fajne", bo to jakoś z niemiecka
ale to "po naszymu"
jak
w antrejce na ryczce
stały pyry w tytce
przyszła niuda, żdżarła pyry
i w wymborku myła giyry
hi,hi cha, cha
-nie powinienem pisać "fajne", bo to jakoś z niemiecka
ale to "po naszymu"
jak
w antrejce na ryczce
stały pyry w tytce
przyszła niuda, żdżarła pyry
i w wymborku myła giyry
hi,hi cha, cha
Nie, są wszyscy tylko czytają i boki z Nas zrywają:):):no dali emeryt godej co:):
mag...niech zrywają,przynajmniej nikt się nie kłóci i nikt nikogo nie obraża.Pozdr.
od wtorku cieszę oczy /same powtórki/-Górami Świętokrzyskimi i Ponidziem
Kielce, Bodzentyn, Oblęgorek,Busko, Baranów Sandomierski, Jędrzejów, Pacanów, do Krakowa z buska Z. tylko 82 km
Już za parę dni, za dni parę....
dziewczyny żyje się raz....
w życiu są tylko piękne chwile
Kielce, Bodzentyn, Oblęgorek,Busko, Baranów Sandomierski, Jędrzejów, Pacanów, do Krakowa z buska Z. tylko 82 km
Już za parę dni, za dni parę....
dziewczyny żyje się raz....
w życiu są tylko piękne chwile
oby takich pięknych chwil w waszym życiu było jak najwięcej, oczywiście i w moim teżżżżżżżżżżżż
>>>lila-pozdrowie koziołka i "podkuje się też", żybym na parkiecie w tańcu się nie wyp...ył
i zobaczę w pacanowie te piękne chatki zabytkowe, malowane jak jajka na wielkanoc
i zobaczę w pacanowie te piękne chatki zabytkowe, malowane jak jajka na wielkanoc
Liluś, ..:):) zobacz jak emeryt Nam trasę podaje(niby tylko tak) a w duchu myśli a nóż za mną przyjadą:):))) i sprawdza te lata:):)cwany pierun:)))
emeryt ...Ty się lepiej nie podkuwaj bo faktycznie orła wywiniesz na tym parkiecie:P
Noooooo!!ryczke Nam proponował:):)toć właściwie to tak, jakby zapraszał:):)
EMERYT jako kogut to tak po znajomości Ci radzę nigdy nie martw się o inne koguty,to już nie Twój problem.Pamiętaj że kurki nie jednego koguta w pole ryżowe wyprowadziły obiecując ,że tam zboże będzie.Pozdrawiam
Jak dobrze pójdzie to żaden samolot nie przyleci do Polski. Nad Polskę nadciąga chmura pyłu z wulkanu!!!
Dzisiaj zbych i janus1 byli kluczem do 10/10 w Multi Multi. Obydwaj podali zupełnie różne od siebie 5/5. W przypadku obydwu typujących, to już ich drugie pełne 5/5. Gratulacje!
01,02,05,07,14,16,
26,27,34,38,41,42 takie cyferki dziś za mną chodziły i takie wkleiłam do duzego
1,2,16 wpadło do dużego
7,14,34,41,42 do multi ;)
Ogólnie piekne losowanie na multipasko 3x 7/10 2x 5/5 3x5/12
Wszystkim zwycięzcom należą się wielkie gratki ;)
26,27,34,38,41,42 takie cyferki dziś za mną chodziły i takie wkleiłam do duzego
1,2,16 wpadło do dużego
7,14,34,41,42 do multi ;)
Ogólnie piekne losowanie na multipasko 3x 7/10 2x 5/5 3x5/12
Wszystkim zwycięzcom należą się wielkie gratki ;)
ja też Lilu ,moja doba ma 30 godz:(:(
emeryt>> powodzenia:):)wracaj cały i zdrowy:):)
gratki dla wygranych brawo:):)
emeryt>> powodzenia:):)wracaj cały i zdrowy:):)
gratki dla wygranych brawo:):)
mag...Dobranoc kochana,jutro się spiszemy bo dzisiaj już mi na oczy padło:P
Pozdrawiam Cię serdecznie:P
Pozdrawiam Cię serdecznie:P