Wpisy 1 064 479 – 1 064 578
16 sierpnia 2012 18:09 → 16 sierpnia 2012 18:38, 100 wpisów
majwoj
z taką ilością pod rząd 0 owszem to tylko los zapewne, ale
nie przeginajmy - konserwanci kuleczek odstrzeliliby sobie c.o.ś
z taką ilością pod rząd 0 owszem to tylko los zapewne, ale
nie przeginajmy - konserwanci kuleczek odstrzeliliby sobie c.o.ś
mala
ja mam tylko 1 akcję mini za całe 1,25 i też na 4/5 co najmniej liczę
ja mam tylko 1 akcję mini za całe 1,25 i też na 4/5 co najmniej liczę
gg36 i za 1,25 można ustrzelić ponad 260 tyś
ja mam 4 akcje, za całe 5 zeta
ja mam 4 akcje, za całe 5 zeta
dziś był jako taki dzień w drapkach- na zakończenie dnia kupiłem krzyż. xl i tylko 29zł zysku zostało, a kupiłem mój ulubiony nr. 011
mala
na zdrapkach nikogo się nie skubie, to wygrane gwarantowane i opłacone przez puste drapki; jedynie na mm i keno można TS oskubać, ale mym skromnym zdaniem na keno się nie da , a na mm tak
na zdrapkach nikogo się nie skubie, to wygrane gwarantowane i opłacone przez puste drapki; jedynie na mm i keno można TS oskubać, ale mym skromnym zdaniem na keno się nie da , a na mm tak
diti
na razie też zdrapmana nie kupuję, bo nie schodzi za bardzo- w tej edycji kilkanaście razy po 10zł, w poprzedniej edycji z 4-6x 50zł i po 10 wiele razy
na razie też zdrapmana nie kupuję, bo nie schodzi za bardzo- w tej edycji kilkanaście razy po 10zł, w poprzedniej edycji z 4-6x 50zł i po 10 wiele razy
mala
nr. zdrapki, i okazją- jak ktoś dużo kupuje i drapie od razu i nic nie ma- ja kupuję następny numer zdrapki- tak mi wpadło w zeszły tyg. 50 w ex. pensji, a 2 tyg. temu w zodiaku
nr. zdrapki, i okazją- jak ktoś dużo kupuje i drapie od razu i nic nie ma- ja kupuję następny numer zdrapki- tak mi wpadło w zeszły tyg. 50 w ex. pensji, a 2 tyg. temu w zodiaku
http://muzyka.onet.pl/gatunek/pop/mistrz-olimpijski-tomasz-majewski-bez-zazenowania-,1,5219026,wiadomosc.html
majwoj
a ja dziś wziął krzyż. xl i 20zł, potem facet drapał jasia i miał 3 puste- ja kupił następny nr. i 10zł, a popołudniu kupiłem złote jajo nr.133 i 15zł, niestety krzyż. xl 011- pusta
a ja dziś wziął krzyż. xl i 20zł, potem facet drapał jasia i miał 3 puste- ja kupił następny nr. i 10zł, a popołudniu kupiłem złote jajo nr.133 i 15zł, niestety krzyż. xl 011- pusta
majwoj dzisiaj miałem przyjemnośc przejechac się ISFem ale jako pasażer
ja kiedyś jak bawiłam się w zdrapki częściej, to brałam serią np same 10tki (10,20,30, itd...)
mala
jakby nie drapki. to w mm najwyżej 2 zakłady bym wysyłał- a tak mogę więcej
jakby nie drapki. to w mm najwyżej 2 zakłady bym wysyłał- a tak mogę więcej
gg ja robie teraz test i drapie same drapki z wysoka cyferka na koncu i jak narazie nic nawet 2 zł
majwoj
ja jak w obcych budach kupuję, to też tak jest- nie ma jak u jolki
ja jak w obcych budach kupuję, to też tak jest- nie ma jak u jolki
mala
to był ... kokos, przydałyby się jeszcze jeden taki do pary- zaraz by sie rozmnożyły
to był ... kokos, przydałyby się jeszcze jeden taki do pary- zaraz by sie rozmnożyły
gg a te zdrapki co jest ich sto w paczce to ostatni numer jest 99 czy 100 ?
Majwoj mógłbym takiego miec wgniata w fotel właściwości jezdne bajka
mala
to dzięki mamie- bo chciała zakupy z carrefoura, a ja jak do żb wlazę to muszę coś do drapania miec
to dzięki mamie- bo chciała zakupy z carrefoura, a ja jak do żb wlazę to muszę coś do drapania miec
mala
dzięki takim zakupom, w tym samym sklepie 50zł w zodiaku w zeszłym tyg.,i na tym samym nr. co ta krzyżówka
dzięki takim zakupom, w tym samym sklepie 50zł w zodiaku w zeszłym tyg.,i na tym samym nr. co ta krzyżówka
majwoj
skreśl wreszcie te 6/6 indentyczne z tymi co wylosują i auto prezesa twoje
skreśl wreszcie te 6/6 indentyczne z tymi co wylosują i auto prezesa twoje
mala
gdyby na mp była liga drapaczy, myślę że byłbym ... najlepszy
gdyby na mp była liga drapaczy, myślę że byłbym ... najlepszy