Wpisy 106 437 – 106 536
15 kwietnia 2010 20:13 → 15 kwietnia 2010 22:24, 100 wpisów
RafSaw30...nawet nie wiem bo jestem tu dopiero od 3 lat:P Pozdrawiam.
Witaski Wszystkim:):) vento :):hihih o czy mówicie , vento chodzi sukience:):krateczka
>>>RafSaw30 -Wy tak tu o majtkach, a jaka jet różnica między majtkami damskimi, a męskimi ?
JokerW losowaniu nr 3 z dnia 2010-04-14 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
J + 4 0 -0.00
J + 3 6- 2 590.80
J + 2 197 -91.80
J + 1 1907 -17.90
J + 0 5150 -10.00
0 + 4 0- 0.00
0 + 3 161 -88.00
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
J + 4 0 -0.00
J + 3 6- 2 590.80
J + 2 197 -91.80
J + 1 1907 -17.90
J + 0 5150 -10.00
0 + 4 0- 0.00
0 + 3 161 -88.00
>>>mag.-witaj, zmieniam kierunek od 22.4-do 15.5 w okolice /je/-Buska Zdroju
i znów te tańce
pozdrawiam
i znów te tańce
pozdrawiam
...lila-dlaczego nie chodzisz/cie/ na dancingi ?
to kiedy Wy chcecie się bawić ?
to kiedy Wy chcecie się bawić ?
<<<
to jakaś pomyłka!
ja nie pisze o żadnych majtkach tylko o mieście Gniezno że jest tam piękna Katedra Gnieźnieńska!
ja nie pisze o żadnych majtkach tylko o mieście Gniezno że jest tam piękna Katedra Gnieźnieńska!
>>>RafSaw30 - wiem o katedrze i św. Wojciechu w niej, bo jestem sąsiadem Lilii
ale nie odpowiedziałeś na pytanie, możesz ?
ale nie odpowiedziałeś na pytanie, możesz ?
>>>lila- ale mały wypadzik do Inowrocławia /63 km/ nie zaszkodziłby, w sobotę w Energetyku gra do 2.oo w nocy
po południu Five
a i piękny park zdrojowy, tężnie, jest gdzie wypocząć
po południu Five
a i piękny park zdrojowy, tężnie, jest gdzie wypocząć
MAG..witaj.Czekałem aż się pojawisz bo chcę Ci podziękować za troskę (wpis 105940),ale jako wytrawny kogut nie tak łatwo mnie zagdakać.Ale miło mi było ,że ktoś troszczy się jeszcze o mnie.A tak na marginesie to uciekająca kurka i goniący ją kogut zawsze myślą tylko o jednym.VENTO był uprzejmy napisać o kurakach stojących na trasach,ale one jedzą dużo prosa a dają marny nabiał,i taka jajeczniczka z tego nabiału bez masełka,cebulki,boczku i nawet lekko przypalona to nie dla mnie,ale jak ktoś bardzo głodny,to dlaczego nie.Można się posilić.Ja lubię jajeczniczkę ful wypas.Pozdrawiam serdecznie.
>>>mag.- no i w Busku Wanda, Lilka, Ela, Jowita itd.
no jest sie z kim zabawić
no jest sie z kim zabawić
koguciku :):)Witaj!!!!! sądziłam,że się nie odezwiesz:(:(to mówisz,ze wszystko na swoim miejscu:):)
emeryt:):) przyznam szczerze:) jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić nawet w tańcu:):)
>>>mag.-muszę te tereny znać, bo jak pilotuję grupę i chcą się zabawić to.........
>>>mag.-jak jadę jako singiel, to w Romie chyba nie zabawiłbym się, a w Energetyku zawsze, lubie sprawdzone miejsca, a nie lodowiska
MAG..Tak wszystko na swoim miejscu,a nie odzywałem sie bo Ciebie nie było,ale pamiętałem o Tobie.Serdecznie pozdrawiam i nie pisze więcej bo wiesz jak tu było gorąco,wiec najlepiej przeczekać,aż emocje opadną.
Lotto- test.
Zakładem, że te liczby nie zostaną wylosowane.
01.02.03.06.08.11.12.19.23.30.42.44.
Zakładem, że te liczby nie zostaną wylosowane.
01.02.03.06.08.11.12.19.23.30.42.44.
mag...to dlaczego nie chce sam napisać? Czy jest w tym coś złego? Wydaje mi się,że nie:P Pozdr.
>>>lila-skończyłem...
tańczę z dziewczynami do 35, w wyjątkowych przypadkach może być 36, 37....
tańczę z dziewczynami do 35, w wyjątkowych przypadkach może być 36, 37....
OTO MÓJ ZAKŁADZIK W LOTTO 8,17,25,30,34,35 DRUGI ZAKŁADZIK 8,25,30,31,35,36.TRZECI TAJNY.MINI 6.12.25.36.41
emeryt...no i extra,trzeba się cieszyć każdym dniem bo nie jesteśmy pewni jutra:P
Liluś :): kogucik powiedział,że ma 56 i wcale problemu z tego nie robił.. zobacz jaki żywotny jest:): emeryt>> gadaj prawdę :):)
>>>lila-już kiedyś pisałem o tym, żyję jakbym żył ostatni tydzień
-jeżeli jadę samochodem to jaką ja ma gwarancję że dojadę do celu ? słyszysz o wypadkach, jedzie na przeciw Ciebie młody 19 latek /oczywiście uważa się za b. dobrego kierowcę/, oczywiście BMW /Burak Mało Ważny/, to jaką ja mam gwarancję, że jedzie trzeźwy ? przeważnie winowajcy żyją, a ja w autokarze obok kierowcy podczas wojaży ile tego widziałem ???
i ja mam sobie odmawiać ??? NIGDY
-jeżeli jadę samochodem to jaką ja ma gwarancję że dojadę do celu ? słyszysz o wypadkach, jedzie na przeciw Ciebie młody 19 latek /oczywiście uważa się za b. dobrego kierowcę/, oczywiście BMW /Burak Mało Ważny/, to jaką ja mam gwarancję, że jedzie trzeźwy ? przeważnie winowajcy żyją, a ja w autokarze obok kierowcy podczas wojaży ile tego widziałem ???
i ja mam sobie odmawiać ??? NIGDY
MAM NADZIEJĘ ŻE JAK JUTRO WRÓCĘ Z PRACY TO OKAŻĘ SIĘ ŻE JESTEM BOGATSZY...
emeryt>>ja mam sobie odmawiać ??? NIGDY
jasne ,że nie używaj życia:): tylko nim nas opuścisz na te kilka dni gadaj ile masz lat:):)
jasne ,że nie używaj życia:): tylko nim nas opuścisz na te kilka dni gadaj ile masz lat:):)
mag...nic od emeryta nie wyciśniemy:P możemy zapomnieć:P Pozdrawiam serdecznie:P
>>>mag.naprawde to nie ważne, nie ma to żadnego znaczenia, jak wychodzę na parkiet
to czy ja powiem 28, 32, 34 jakie to ma znaczenie ?
to czy ja powiem 28, 32, 34 jakie to ma znaczenie ?
>>>lila - masz rację, nie dam się, musi być coś tajemniczego, jak w Was dziewczyny
emeryt...i tak 3maj,nie ma co się tu na czacie za bardzo rozpisywać:P pozdrawiam serdecznie a jak coś to jesteśmy obok siebie,zawsze można się spotkać i pogadać.
>>>lila -O.K- życzę snu, a w nim szczęśliwych liczb
chociaż ostatnio jak mi się coś śni, to wchodzę na www.notto.pl
wpisuję 6 wyrazów i ciekawe, że przeważnie 2 liczby powtarzają się np. dziś 28
a
SNY są odzwierciedleniem
-przeżyć lub
-marzeń/ jak powiedział słynny psycholog/
chociaż ostatnio jak mi się coś śni, to wchodzę na www.notto.pl
wpisuję 6 wyrazów i ciekawe, że przeważnie 2 liczby powtarzają się np. dziś 28
a
SNY są odzwierciedleniem
-przeżyć lub
-marzeń/ jak powiedział słynny psycholog/
>>>lila i mag. -fajne z Was dziewczyny, uśmiałem się jak dawno tu na czacie nie /oczywiście nie z Was, lecz do sytuacji/
-nie powinienem pisać "fajne", bo to jakoś z niemiecka
ale to "po naszymu"
jak
w antrejce na ryczce
stały pyry w tytce
przyszła niuda, żdżarła pyry
i w wymborku myła giyry
hi,hi cha, cha
-nie powinienem pisać "fajne", bo to jakoś z niemiecka
ale to "po naszymu"
jak
w antrejce na ryczce
stały pyry w tytce
przyszła niuda, żdżarła pyry
i w wymborku myła giyry
hi,hi cha, cha
Nie, są wszyscy tylko czytają i boki z Nas zrywają:):):no dali emeryt godej co:):
mag...niech zrywają,przynajmniej nikt się nie kłóci i nikt nikogo nie obraża.Pozdr.
od wtorku cieszę oczy /same powtórki/-Górami Świętokrzyskimi i Ponidziem
Kielce, Bodzentyn, Oblęgorek,Busko, Baranów Sandomierski, Jędrzejów, Pacanów, do Krakowa z buska Z. tylko 82 km
Już za parę dni, za dni parę....
dziewczyny żyje się raz....
w życiu są tylko piękne chwile
Kielce, Bodzentyn, Oblęgorek,Busko, Baranów Sandomierski, Jędrzejów, Pacanów, do Krakowa z buska Z. tylko 82 km
Już za parę dni, za dni parę....
dziewczyny żyje się raz....
w życiu są tylko piękne chwile
oby takich pięknych chwil w waszym życiu było jak najwięcej, oczywiście i w moim teżżżżżżżżżżżż
>>>lila-pozdrowie koziołka i "podkuje się też", żybym na parkiecie w tańcu się nie wyp...ył
i zobaczę w pacanowie te piękne chatki zabytkowe, malowane jak jajka na wielkanoc
i zobaczę w pacanowie te piękne chatki zabytkowe, malowane jak jajka na wielkanoc
Liluś, ..:):) zobacz jak emeryt Nam trasę podaje(niby tylko tak) a w duchu myśli a nóż za mną przyjadą:):))) i sprawdza te lata:):)cwany pierun:)))
emeryt ...Ty się lepiej nie podkuwaj bo faktycznie orła wywiniesz na tym parkiecie:P
Noooooo!!ryczke Nam proponował:):)toć właściwie to tak, jakby zapraszał:):)