Wpisy 1 064 079 – 1 064 178
16 sierpnia 2012 11:56 → 16 sierpnia 2012 13:11, 100 wpisów
scolls...spokojna Twoja rozczochrana,moją kasą się nie przejmuj.Panuję nad wszystkim.Jeszcze
scolls , oglądam , ciekawe rzeczy tylko co z tego jest garstka łepskich ludzi co muszą się zajmować wynalazkami i jeszcze je produkować samemu by zdobyć kase na nowe pomysły . Podobał mi się ten gość od poduszkowców .
Lila Za bardzo mi sie nie chce zreszta mialem juz dowod ze robota to glupota
kryzys jest celowo zrobiony by z ludzi kase wypompować , jak nie będą mieli kasy to za bezcen będą wyprzedawać majątek .
Do Nigeri jak widzisz tez nie pojechalem A chlopaki pojechali i narazie nic nie slychac czy zyja nawet
Lila , scolls ma rację , ja siedzę już 3 miesiąc na bezrobociu i zaczynam też tak myśleć a zasuwałem od 16 roku życia , bez przerwy i mam już 30 lat pracy .
No nie ma narazie kontaktu z nimi moze juz zrobilo tubylcy z nich zupe
Skonczylem sie zarzynac bo nie ma sensu milionow i tak sie nie dorobie a na normalne zycie starczy bez fajerwerkow
jackwar.....ale pracować trzeba.Inaczej człowiek na łeb może dostać
Ponad tydzien ale mysle ze jak by ich ugotowali to bym juz cos wiedzial
Zreszta jesli chodzi o prace to widzisz jakbym tego feralnego dnia skonczyl prace normalnie i poszedl wyslac kupon to bym mial tysoace wiecej niz przez glupie pare godzin pracy ale coz bylo minelo nauczka zostala
tez nie raz gram w EUROMILIONS ale tak jak wszędzie tylko szczęście
jackwar...byle gdzie nie warto fakt,ale robić coś trzeba a najlepiej to co się lubi wtedy praca sprawia przyjemność.
ogarnąć tyle kasy hehe a to pewnie bym pozapominał w których bankach mam kase hehe
064055. jackwar 2012-08-16 (11:37)
/.../ jak jeszcze dojdzie drugie losowanie to się zrobi atrakcyjnie . /.../
jackwar
- atrakcyjnie, to by było , jak by te z pierwszego losowania kuleczki wrzucali ponownie i z nimi, czy tam 'na na nich' - tymi samymi jeszcze raz było losowanie, oj ciekawie by było
/.../ jak jeszcze dojdzie drugie losowanie to się zrobi atrakcyjnie . /.../
jackwar
- atrakcyjnie, to by było , jak by te z pierwszego losowania kuleczki wrzucali ponownie i z nimi, czy tam 'na na nich' - tymi samymi jeszcze raz było losowanie, oj ciekawie by było
djti , kolega scolls jest jednym z tych szczęśliwców co nie uwierzyli donaldinio i wyjechali na wyspy a teraz wiedzą że można żyć inaczej
Djti w piatek jedna para wygrala 146 baniek funtow w necie sa ich zdjecia, narazie z racji ze to tlusciochy to planuja kupic wiekszy samochod
siemka Robal , atrakcja by była bo mogły by te same wpadać i co wtedy , dla tego będzie druga maszyna i nowe zestawy
Jackwar ale kusi mnie coraz bardziej zeby wrocic tylko mam dylemat w co zainwestowac zeby w Pl nie udupic co jest wysoce prawdopodobne rozmawiajac ze znaomymi co maja interesy i kazdy raczej odradza
lila
jackwar
albo tak albo nie - ale - jakby wypadały inne byłoby naprawdę zabawnie - bo kto by był winien ? Już n.i.e Pani Zosia, co zestaw wybiera ?
jackwar
albo tak albo nie - ale - jakby wypadały inne byłoby naprawdę zabawnie - bo kto by był winien ? Już n.i.e Pani Zosia, co zestaw wybiera ?
scolls , ja też ci odradzam , w co byś nie zainwestował w tym kraju to uczciwie nie wyjdziesz na swoje , nawet ciężką pracą . lepiej tam żyć a tu tylko odwiedzać . zobacz głupie emerytury , wróć jak będziesz emerytem ale też chyba nie warto bo inni z zawiści mogą ci krzywdę zrobić , przestępczość wzrasta .
scolls
a poważniej - obawiam się, że najciekawsze dopiero przed Nami...
a poważniej - obawiam się, że najciekawsze dopiero przed Nami...
Robal wiemAle skoro ludzie ktorzy siedza w temacie od lat mowia ze nie ma porownania z tym co bylo np.15 lat temu i nie wynika to wcale z tego ze boja sie konkurencji to o czym tu mowic
jackwar..już nie przesadzajmy bo nie jesteśmy badylarzami.Wszędzie sa przestępcy i kij wie czy u nich nie gorsi jak u nas
Lila ale u nich są z wyboru a u nas coraz więcej z biedy .
dobra , idę z tatą do Auchenu i przy okazji się puszczę , narka
dobra , idę z tatą do Auchenu i przy okazji się puszczę , narka
Lila w ziemie to mozna inwestowac zeby zarobic dlugoterminowo a tu trzeba cos robic i zarabiac z tego jakies pieniadze na biezaco, imwestujac np. 100 tys zeby zarobi powiedzmy kilka tysiecy na czysto ale z tego co rozmawiam ze znajomymi to mozna zapomniec o takim zysku a inwestowac np. Milion zeby zarobic pare tysiecy to chyba pomylka
jackwar
który ? na Puławskiej ? A ostatnio coś tam słabiej z wygranymi jeśli tam, to zrób coś w kierunku ...
który ? na Puławskiej ? A ostatnio coś tam słabiej z wygranymi jeśli tam, to zrób coś w kierunku ...
W uk dla przykladu inwestujac 200 tys pln masz zysk raczej pewny na poziomie 10 tys pln tak ze na sile wracac i inwestowac nie ma sensu bo po co?
Lila wiem ze Ty siedzisz w tym temacie Jak trafie 7/7 to tylko bym uderzyl w nieruchomosci ale pod wynajem
Robalku ..bo to wszystko wina łysej pałyJeszcze wczoraj przez t mendę dostałam żółciaka
ale poważnie,tak mnie te dwie mendy denerwują że szału dostaję Jajogłowy i Hiszpańska mucha
.
.czesc wszystkim
.
.
.
.czesc wszystkim
.
.
.
A do pl bym wrocil i tylko wybieral za wynajem kasiorke ze sciany
Lila wyglada to tak: za kazdy milion pln wybierasz co miesiac okolo 6000 pln i zycie jak w madrycie
scolls...ale nie wysłałeś i przestań mi ciśnienie tym kuponem podnosić
A tak dupa Wracam do pracy wlece pozniejWszystkim wysokich wygranych o 14
lila
jak dla mnie, to wszystko jedno - kto obecnie "prowadzi' - nie przepadałem jedynie za Danielem W./ moim zdaniem/ za bardzo pajacował, ale ...
przyznać muszę - wyniki były lepsze
jak dla mnie, to wszystko jedno - kto obecnie "prowadzi' - nie przepadałem jedynie za Danielem W./ moim zdaniem/ za bardzo pajacował, ale ...
przyznać muszę - wyniki były lepsze
Robalku...a mnie tych dwoje wkierwia niesamowicie.Moreno już mnie wkurzał w tym programie TV a jeszcze go wcisnęli na losowanie
.
.co typujecie na 14 ...
.co typujecie na 14 ...
No nic trzeba jakieś cyferki na lotto wy myśleć jakie typy macie??
lila
szczupła wczoraj powiedziała, że poprowadzi też i dziś o 14-ej
poowwwwoooo
szczupła wczoraj powiedziała, że poprowadzi też i dziś o 14-ej
poowwwwoooo
.
. 13 , 29 , 32 , 34 , 36 , 37 , 53 , 62 , 70 , 75 ,
. 13 , 29 , 32 , 34 , 36 , 37 , 53 , 62 , 70 , 75 ,
.
. No ciekawe czy siadzie cus
.
.