Wpisy 1 063 753 – 1 063 852
15 sierpnia 2012 23:18 → 15 sierpnia 2012 23:49, 100 wpisów
scolls ..i numer konta i telefon w razie uprowadzenia i pin do karty żeby można było wypłacić
Znikam.. .
max...aż tak nie wymiatamale kiedys dwa razy 7/10 i 7/10z+, ale to b.malo grałam, a teraz w czerwcu 5/5 trzy razy i w ubiegly czw. 8/10x2ale nie popuszcze im
Max.. .
------------
------------
spotyka się dwóch żydków
jeden żydek mówi: mogła by być wojna , postrzelał by sobie
drugi mówi : ale przecież mogli by cie zabić
a mnie to za co ?
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izrael-przygotowuje-swa-ludnosc-do-30-dniowego-kon,1,5218318,wiadomosc.html
jeden żydek mówi: mogła by być wojna , postrzelał by sobie
drugi mówi : ale przecież mogli by cie zabić
a mnie to za co ?
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izrael-przygotowuje-swa-ludnosc-do-30-dniowego-kon,1,5218318,wiadomosc.html
Scolls.. .
miszell...no nie wiem nie wiem ..jak bedziesz robiła takie wielkie kreski to nie wiem
michellex , czyli masz wyczucie liczb , to dobrze , może powinnaś zająć się wróżeniem ?
nie no nigdy nic nie wiadomo, jeden moze see grać i grać tak do końca życia, a inny raz wyśle i zgarnie miliony
jackwar...wiele osób ma lepsze wyczucie, mi nie powiem zdażyło sie kilka razy wyjsc na plus, ale to nie jest rewelacja
zloty kto ma kase to nie gra w lotto tylko inwestuje i pomnaza pieniadze
jak bys takiemu Kulczykowi powiedzial ze ma puscic system lotto to by coe kopnal w tylek
dokladnie po co grac jak ze zlodziejstwa lepsza kasa i pewniejsza po stokroc
tak naprawdę to gram tylko na 3/3 ale grubo a reszta jak mam chęci ... na koronach zarabiam ...
...
Syfonie j e b a ...
... Rudolf i amigo
Syfonie j e b a ...
... Rudolf i amigo
miszelll...nie pokazuj języka bo krzysio notuje i zaraz wyskoczy i napisze jedz do maxa na lizaka
max maszyna nie rozpoznala i poszlo do kosza a teraz wielce szukaja kogos z 63 bankami
scolls ...automaty ale tylko jedna gra kuferki z koronami ...piekny zarobek
...
...scols nie obrazilem ...lekko mi docinali i
tyle
...
...scols nie obrazilem ...lekko mi docinali i
tyle
...
13maxa ..kto pierwszy masz jechać na lizakach do zela jest w domu ..ty jak pies
dobra juz ide
mIchalinko nie daj sie prosic max bedzie napewno pod ogromnym wrazeniem
max to moj kumpel i jak jest cos godnego uwagi to mu pisze prawda max
13maxa ..ty nadal zamało na live
miszel...wszystko moja wina dałem www maxa live xxx
krzysio ...nie zawalaj na mnie sam właziłeś tam a teraz na mnie kapujesz ja Ci tylko ogarniałem fankę