Wpisy 1 063 713 – 1 063 812
15 sierpnia 2012 23:06 → 15 sierpnia 2012 23:37, 100 wpisów
scolls ...a taki przypadek już był ..facio kreślił te same numerki od lat w dużego lotka ..poszedł sprawdził maszyna skwitowała brak wygranej ..wywalił do kosza kupon ..i się okazało że miał 6/6 ..sądził sie i wygrał ..oddali mu kase
bobaczcie ile tego jest w UK i jakie kwoty
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
jak masz kupon i wiesz, ze masz wygraną to do TS zawitać i niech myślagorzej jak się kupon zapodziało, albo podarło pomyłkowo
a ja kupny wkładam do archiwum i na makulaturę potem ...i jest na dużego lotka raz w miesiącu
czujecie jaki to musi byc pechwyslac kupon i go zgubic i nawet o tym nie wiedziec a tu 63 mln czeka na odbior a gosciu moze zaiwania na budowie za 1000Ł
scolls ..on teraz notuje odpowiedzi ..notuje numery wpisów do zeszytu i bedzie tym operował..on wszytko wie to jest
max codziennie sprawdzam do tego mam aplikacje na telefon i sam mnie powiadomi jak cos wiekszego bedzie
max a miales tak ze szukales starego kuponu bo byc moze cos przeoczyles i mogles wygrac?
scolls ...nie nie szukam ..ale sprawdzam sobie z nudów co mogłem trafić
a ja nawet jak trafiłam to nie wiem jakiminigdzie tego nie notuje, nie celebruje, teraz dopiero kartki wypł. zachowuje
max dobry pomysl ja sobie walne zwycieskie cyfry 7/7 i date a takze podziekowanie universum
scolls ..i numer konta i telefon w razie uprowadzenia i pin do karty żeby można było wypłacić
Znikam.. .
max...aż tak nie wymiatamale kiedys dwa razy 7/10 i 7/10z+, ale to b.malo grałam, a teraz w czerwcu 5/5 trzy razy i w ubiegly czw. 8/10x2ale nie popuszcze im
Max.. .
------------
------------
spotyka się dwóch żydków
jeden żydek mówi: mogła by być wojna , postrzelał by sobie
drugi mówi : ale przecież mogli by cie zabić
a mnie to za co ?
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izrael-przygotowuje-swa-ludnosc-do-30-dniowego-kon,1,5218318,wiadomosc.html
jeden żydek mówi: mogła by być wojna , postrzelał by sobie
drugi mówi : ale przecież mogli by cie zabić
a mnie to za co ?
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izrael-przygotowuje-swa-ludnosc-do-30-dniowego-kon,1,5218318,wiadomosc.html
Scolls.. .
miszell...no nie wiem nie wiem ..jak bedziesz robiła takie wielkie kreski to nie wiem
michellex , czyli masz wyczucie liczb , to dobrze , może powinnaś zająć się wróżeniem ?
nie no nigdy nic nie wiadomo, jeden moze see grać i grać tak do końca życia, a inny raz wyśle i zgarnie miliony
jackwar...wiele osób ma lepsze wyczucie, mi nie powiem zdażyło sie kilka razy wyjsc na plus, ale to nie jest rewelacja
zloty kto ma kase to nie gra w lotto tylko inwestuje i pomnaza pieniadze
jak bys takiemu Kulczykowi powiedzial ze ma puscic system lotto to by coe kopnal w tylek
dokladnie po co grac jak ze zlodziejstwa lepsza kasa i pewniejsza po stokroc
tak naprawdę to gram tylko na 3/3 ale grubo a reszta jak mam chęci ... na koronach zarabiam ...
...
Syfonie j e b a ...
... Rudolf i amigo
Syfonie j e b a ...
... Rudolf i amigo
miszelll...nie pokazuj języka bo krzysio notuje i zaraz wyskoczy i napisze jedz do maxa na lizaka
max maszyna nie rozpoznala i poszlo do kosza a teraz wielce szukaja kogos z 63 bankami