Wpisy 1 063 279 – 1 063 378
15 sierpnia 2012 21:37 → 15 sierpnia 2012 22:00, 100 wpisów
Mamy ponad 500 diamentowców, czyli z bardzo wysoką aktywnością i około 50 z nich nie było ani razu aktywnych na stronie w bieżącym roku
Gdzie jest ...Kocio ???
/ Z jego miejscowośći jakaś baba podpalała ludziom budynki/.
Kocio był z Lenart... .
/ Z jego miejscowośći jakaś baba podpalała ludziom budynki/.
Kocio był z Lenart... .
Pasko...hosi nie ma,Dante pojawia się sporadycznie,a co tu duzo pisać.Odeszły fajne osoby
no dokładnie mówiąc mam 36 takich osób na liście, którzy w tym roku ani razu, a w poprzednich zdobyli diamenta
michellex..szefuncio wali teksty a potem żółte rozdaje ,gadzina jedna
Witam. Co tu tak cicho i grzecznie. Lila
Z ciekawostek, to we wczorajszym losowaniu Euro Millions /kumulacja 26 mln EURO/ wylosowano liczby 1,16,38,42,45 oraz 9,10. W Lotto padły 4 takie same 1,16,38,42. A FDJ i TS mają różne maszyny losujące. Do zastanowienia.
A propos zółtych kartek. Proponuję, ażeby dla zrównoważenia dotkliwości kartkowej Lili uhonorować ją za wytrwałość / ponad 100 tys. wpisów/
dodany przy nicku
Z ciekawostek, to we wczorajszym losowaniu Euro Millions /kumulacja 26 mln EURO/ wylosowano liczby 1,16,38,42,45 oraz 9,10. W Lotto padły 4 takie same 1,16,38,42. A FDJ i TS mają różne maszyny losujące. Do zastanowienia.
A propos zółtych kartek. Proponuję, ażeby dla zrównoważenia dotkliwości kartkowej Lili uhonorować ją za wytrwałość / ponad 100 tys. wpisów/
dodany przy nicku
hehe na zdf właśnie mówią że niemiecka skarbówka i policja zaczyna grzebać w szwajcarskich kontach obywateli niemieckich
Pasko.. .
Podaj te listę.. .
Podaj te listę.. .
się nie śmiejcie bo wczoraj chciałam wypłacić większą gotówkę z banku i dupa blada.Komputery sieadły
Może niektórzy śię odezwą.. .
lila widziałaś reklamę z teściową ing tak to jest z teściami hehe
michellex....pokazywali dziadziusia.Dał im 160tyś mi tez szkoda tych ludzi
wędrowca netowy
dziś było + 18 c a nie +17 c
twój termometr żle pokazuje
dziś było + 18 c a nie +17 c
twój termometr żle pokazuje
michellex a mi nie żal bo kto ci da tak o 15 albo więcej procent za lokatę trzeba trochę myśleć...
Uważam, że AG powstalo na zapotrzebowanie społeczne. Wielu ludziom nie wystarczały odsetki bankowe, obligacje. A, że naiwnych nie sieją.
dla niektórych 5tys. to oszczednosci życia, no zostali na lodzie
Lila.. .
Ja Tobie powiem lepszą historię, sam to słyszałem.. .
W oddziale banku w piątek pewien pan chciał pobrać aż ...500 pln, a bank mu wypłaćił tylko...200 pln. Więcej nie mieli.. .
Ja Tobie powiem lepszą historię, sam to słyszałem.. .
W oddziale banku w piątek pewien pan chciał pobrać aż ...500 pln, a bank mu wypłaćił tylko...200 pln. Więcej nie mieli.. .
teraz plichta otworzył na żonę nowy interes i znów się znajdą jelenie to Polska właśnie
nie , jestem śłedzącym
dawać kużwa to losowanie
ludziom sie chce spać i nie tylko
i
dla T.S
dawać kużwa to losowanie
ludziom sie chce spać i nie tylko
i
dla T.Srustu...łosie nawet bym napisała ale tak to jest jak się ludzie nie znają.
Ja nie zmyslam, bo byłem za tym panem i opłacałem rachunek za prąd.. .
hej wszystkimhej lila
michellex. Wielu ludziom obietnica szybszych zysków, sprzedana fachowo odbiera zmysły racjonalności. A tak na marginesie. Przeciętny człowiek nie szedł do Plichty. Pieniądze w zębach zanosili mu ludzie majętni.
slawek..takie słuchy po Wawie chodziły że on jednojajowy jest i nie mam tu na myśli bliźniaków