Wpisy 1 063 222 – 1 063 321
15 sierpnia 2012 21:20 → 15 sierpnia 2012 21:47, 100 wpisów
Franiu..nikt Cię nie obraził i nie najeżdżał na Ciebie.Nie przypominam sobie żebym odpalała samochód w ostatnich 10 minutach
Lila.. .
To jest normalna piosenka, nic tam zbereżnego nie ma .. .
To jest normalna piosenka, nic tam zbereżnego nie ma .. .
wędrowco..ja tez nie znam żadnych zbereźnych piosenek no może ze dwieo wiewiórze i okuliście ***e
Lila.. .
Piosenka ma chyba tytuł ... Franka.. .
Piosenka ma chyba tytuł ... Franka.. .
apropo firanek franka: wiecie co zrobić, żeby kobieta krzyczała jeszcze 2 godziny po stosunku
Lila.. .
Zespół No To Co... Ach Franka, Franka
Zespół No To Co... Ach Franka, Franka
Lila
Wedrowca
pasko
Wedrowca
pasko
slawek
Kriss.. .
slawek
obejrzałem 20minut estonia-polska żenada ,na zdf jest niemcy-argentyna i to warto oglądać 0-1do przerwy
własnie.Ciekawe Pasko.Hosia się wkierwiła na mendę i już się nie pojawia
Mamy ponad 500 diamentowców, czyli z bardzo wysoką aktywnością i około 50 z nich nie było ani razu aktywnych na stronie w bieżącym roku
Gdzie jest ...Kocio ???
/ Z jego miejscowośći jakaś baba podpalała ludziom budynki/.
Kocio był z Lenart... .
/ Z jego miejscowośći jakaś baba podpalała ludziom budynki/.
Kocio był z Lenart... .
Pasko...hosi nie ma,Dante pojawia się sporadycznie,a co tu duzo pisać.Odeszły fajne osoby
no dokładnie mówiąc mam 36 takich osób na liście, którzy w tym roku ani razu, a w poprzednich zdobyli diamenta
michellex..szefuncio wali teksty a potem żółte rozdaje ,gadzina jedna
Witam. Co tu tak cicho i grzecznie. Lila
Z ciekawostek, to we wczorajszym losowaniu Euro Millions /kumulacja 26 mln EURO/ wylosowano liczby 1,16,38,42,45 oraz 9,10. W Lotto padły 4 takie same 1,16,38,42. A FDJ i TS mają różne maszyny losujące. Do zastanowienia.
A propos zółtych kartek. Proponuję, ażeby dla zrównoważenia dotkliwości kartkowej Lili uhonorować ją za wytrwałość / ponad 100 tys. wpisów/
dodany przy nicku
Z ciekawostek, to we wczorajszym losowaniu Euro Millions /kumulacja 26 mln EURO/ wylosowano liczby 1,16,38,42,45 oraz 9,10. W Lotto padły 4 takie same 1,16,38,42. A FDJ i TS mają różne maszyny losujące. Do zastanowienia.
A propos zółtych kartek. Proponuję, ażeby dla zrównoważenia dotkliwości kartkowej Lili uhonorować ją za wytrwałość / ponad 100 tys. wpisów/
dodany przy nicku
hehe na zdf właśnie mówią że niemiecka skarbówka i policja zaczyna grzebać w szwajcarskich kontach obywateli niemieckich
Pasko.. .
Podaj te listę.. .
Podaj te listę.. .
się nie śmiejcie bo wczoraj chciałam wypłacić większą gotówkę z banku i dupa blada.Komputery sieadły
Może niektórzy śię odezwą.. .