Wpisy 1 063 213 – 1 063 312
15 sierpnia 2012 21:17 → 15 sierpnia 2012 21:44, 100 wpisów
...
...fajnie sie tak nabijac i najezdzac na mnie ...jak kret wam docinal to od razu afera ...
Narka wladki
...fajnie sie tak nabijac i najezdzac na mnie ...jak kret wam docinal to od razu afera ...
Narka wladki
zasranawialiśmy się tylko pod jakim teraz nikiem wskoczysz jak się ne uda pod franek
Franek, znasz to... .
" Stoje i czekam tu na ulicy.
Pod oknem Franki, tej... "
Ładna piosenka.. .
" Stoje i czekam tu na ulicy.
Pod oknem Franki, tej... "
Ładna piosenka.. .
Franiu..nikt Cię nie obraził i nie najeżdżał na Ciebie.Nie przypominam sobie żebym odpalała samochód w ostatnich 10 minutach
Lila.. .
To jest normalna piosenka, nic tam zbereżnego nie ma .. .
To jest normalna piosenka, nic tam zbereżnego nie ma .. .
wędrowco..ja tez nie znam żadnych zbereźnych piosenek no może ze dwieo wiewiórze i okuliście ***e
Lila.. .
Piosenka ma chyba tytuł ... Franka.. .
Piosenka ma chyba tytuł ... Franka.. .
apropo firanek franka: wiecie co zrobić, żeby kobieta krzyczała jeszcze 2 godziny po stosunku
Lila.. .
Zespół No To Co... Ach Franka, Franka
Zespół No To Co... Ach Franka, Franka
Lila
Wedrowca
pasko
Wedrowca
pasko
slawek
Kriss.. .
slawek
obejrzałem 20minut estonia-polska żenada ,na zdf jest niemcy-argentyna i to warto oglądać 0-1do przerwy
własnie.Ciekawe Pasko.Hosia się wkierwiła na mendę i już się nie pojawia
Mamy ponad 500 diamentowców, czyli z bardzo wysoką aktywnością i około 50 z nich nie było ani razu aktywnych na stronie w bieżącym roku
Gdzie jest ...Kocio ???
/ Z jego miejscowośći jakaś baba podpalała ludziom budynki/.
Kocio był z Lenart... .
/ Z jego miejscowośći jakaś baba podpalała ludziom budynki/.
Kocio był z Lenart... .
Pasko...hosi nie ma,Dante pojawia się sporadycznie,a co tu duzo pisać.Odeszły fajne osoby
no dokładnie mówiąc mam 36 takich osób na liście, którzy w tym roku ani razu, a w poprzednich zdobyli diamenta
michellex..szefuncio wali teksty a potem żółte rozdaje ,gadzina jedna
Witam. Co tu tak cicho i grzecznie. Lila
Z ciekawostek, to we wczorajszym losowaniu Euro Millions /kumulacja 26 mln EURO/ wylosowano liczby 1,16,38,42,45 oraz 9,10. W Lotto padły 4 takie same 1,16,38,42. A FDJ i TS mają różne maszyny losujące. Do zastanowienia.
A propos zółtych kartek. Proponuję, ażeby dla zrównoważenia dotkliwości kartkowej Lili uhonorować ją za wytrwałość / ponad 100 tys. wpisów/
dodany przy nicku
Z ciekawostek, to we wczorajszym losowaniu Euro Millions /kumulacja 26 mln EURO/ wylosowano liczby 1,16,38,42,45 oraz 9,10. W Lotto padły 4 takie same 1,16,38,42. A FDJ i TS mają różne maszyny losujące. Do zastanowienia.
A propos zółtych kartek. Proponuję, ażeby dla zrównoważenia dotkliwości kartkowej Lili uhonorować ją za wytrwałość / ponad 100 tys. wpisów/
dodany przy nicku
hehe na zdf właśnie mówią że niemiecka skarbówka i policja zaczyna grzebać w szwajcarskich kontach obywateli niemieckich
Pasko.. .
Podaj te listę.. .
Podaj te listę.. .
się nie śmiejcie bo wczoraj chciałam wypłacić większą gotówkę z banku i dupa blada.Komputery sieadły
Może niektórzy śię odezwą.. .