Wpisy 106 130 – 106 229
14 kwietnia 2010 21:26 → 15 kwietnia 2010 11:32, 100 wpisów
Mój okrutny joker na dzisiaj to 13.Serdecznie proszę mozgownico wylosuj mój numer.
Mózgownico uwzględnij,że wyszedłem na straszny deszcz pomimo kataru.Pozdrawiam i oszczedz mi wstydu.
2,8,13,17,20,24,30,31,39,46
51,56,59,61,62,65,66,69,70,71
20-tka na 22
51,56,59,61,62,65,66,69,70,71
20-tka na 22
Dzisiaj będąc w drodze do apteki,wstąpiłem do kolektury.A tam jakaś dziwna kobieta prowadziła badania graczy nie grających w multi,i ja odpadłem z jej szeregu.A przyniosła mi pecha,bo licho skusiło mnie na jeden zakład keno,a ciągle zagadywany przez tą kosmiczną istotę,postawiłem złe liczby.
ósemka:
20,31,51,56,71,72,76,80
Powodzenia
20,31,51,56,71,72,76,80
Powodzenia
Pozostaje mi tylko wybrać się kiedyś na msze z egzorcystą,tylko jaką oni mają moc jak czytam,że czasem nad jedną osobą muszą modlić się latami.A wydaje mi się,że ojciec Pio szybko sobie radził z demonami.
Całkowicie nowe gry będą wprowadzane jeszcze w tym roku, wprowadzenie Jokera to "odświeżenie" gry typu powerball w wachlarzu produktów oferowanych przez Totalizator Sportowy.
Dopiero teraz bałwan pokazał mi w tabelach,że nie poszły końcówki z 9,a już zakłady posłane.Koszmar.
Wieśniak- liczby które będą niewylosowane mogę podać na wtorek./ na jutro nie mam nic konkretnego/.
W dzisiejszej gazecie przeczytałem,że jakaś osoba wygrała w lotto 11oooooo,grając za 6złote.To bardzo dziwne,a wysyłała jak opisano metodą chybił-trafił.I akurat wybrano jej liczby.Bardzo dziwne.
W dzisiejszym dniu okryłem się wielkim wstydem,widać mam mały móżdżek.
Kiedyś ojciec Pio,w czasie objawienia spytał się Jezusa,kiedy skończy się wojna i nie otrzymał odpowiedzi.Nawet najwięksi święci muszą zaufać Bogu a dlaczego coś się stało,zostanie może odkryte w przyszłym świecie.
Na 22.15
Jokeros Companieros:)
6 ---- 5,17,25,43
14 --- 3,13,27,33
19 --- 8,18,23,32
27 --- 2,14,19,45
Multos Multosi:)
2,14,72
5,25,30
8,27,78
10,69,80
4,9,21,35,41
Jokeros Companieros:)
6 ---- 5,17,25,43
14 --- 3,13,27,33
19 --- 8,18,23,32
27 --- 2,14,19,45
Multos Multosi:)
2,14,72
5,25,30
8,27,78
10,69,80
4,9,21,35,41
Tuż przed losowaniem oznajmiam,że nie grałem na pechowe dla mnie 17,65,66.
Wszystko przegrałem,takie liczby dali mi do jokera:6,9,26,40.Godzina nadania zakładu,wpisana do notesu jako pechowa 19:22.A multi ,trzy zakłady i nawet 2złote nie wygrane.Bałwan nie dostanie swojej porcji jedzenia .Jak będzie na diecie to może przemyśli swoje nędzne podpowiedzi liczb.
Hipcio żeby uzupełnić poziomy cukrowe zje ciasto z galaretką.Prawdopodobnie mniej osób gra,bo żałoba i trudniej coś trafić.
Witam Wszystkich !!!
Oto moje dzisiejsze trzy pechowe siódemki:33,34,48,50,59,64,75---8,10,20,35,40,57,73---3,31,44,46,49,71,80.
Witam wszystkich
cóż żal że naród nasz taki debilny jest że o miejsca pochówku się kłoci.......
cóż żal że naród nasz taki debilny jest że o miejsca pochówku się kłoci.......
luke>>
tak, dziwi mnie stawka + i stawka x10
Hosia>>
Ty dominantko, konsultacja dotyczyłaby stawki, czy numerka ?
kathy>>
nie bądź taka, podziel się danymi dotyczącymi J
hipopotan, cieszę się widząc Cię zdrowym
Dziś dziękuję zwłaszcza za wpisy ze Szczecina i z Warszawy
pzdr Wszystkich
dobranoc
tak, dziwi mnie stawka + i stawka x10
Hosia>>
Ty dominantko, konsultacja dotyczyłaby stawki, czy numerka ?
kathy>>
nie bądź taka, podziel się danymi dotyczącymi J
hipopotan, cieszę się widząc Cię zdrowym
Dziś dziękuję zwłaszcza za wpisy ze Szczecina i z Warszawy
pzdr Wszystkich
dobranoc
miałem takie numery dzią na jocka 18,17,20,28,29
coś mam wygrane?
coś mam wygrane?
Lila,nic nie potrafię wygrać w multi.Wydaje mi się,że ktoś wbija szpilki w maskotkę.
Ktoś kto nie lubi maskotek.A dlaczego Hosia podała liczby tak pózno,i nic nie zdążyłem jej podebrać,teraz nie będę mógł spokojnie spać,bo te liczby będą w moich snach.
Widzę, że po 22:00 cosik wpadło:
33-43-60--34--42-35--67--58-7--19.
Weszły: 60-34-35-67-58.
Nie znaczy to, że mam 5/5.
Dobranoc wszystkim.
33-43-60--34--42-35--67--58-7--19.
Weszły: 60-34-35-67-58.
Nie znaczy to, że mam 5/5.
Dobranoc wszystkim.
Robalku - konsultacja stawki za obopólnie uzgodniony numerek ;D ;PP
>>>już chciałem jechać do Warszawy na pogrzeb, a tu taki klops, chłopiec z Żoliborza ma być pochowany wśród królów ???
niepojęte i jeszcze p. Maria ???
niepojęte i jeszcze p. Maria ???
Pozostałe parki do wypadnięcia w tym miesiącu:)
3,8
9,18
24,26
47,78
49,50
59,74
69,78
33,44
5,15
3,8
9,18
24,26
47,78
49,50
59,74
69,78
33,44
5,15
Dobrej nocy wszystkim i snów o liczbach na najbliższe losowania.Pozdro
>>>vento-jak mam długo czasu, to do 1-2.oo siedzę, tak jakoś się złożyło, że wystarcza mi 5-6 godzin snu, zależy od ciśnienia
pozdrawiam
pozdrawiam
Emeryt_kiedyś pewna Pani zarzuciła mi pijaństwo:( ps.gdzie tu człowiek może chwycić chwilkę na wypad ze znajomymi,ja odwrotnie jak wszyscy;) kładę się ostatni tak ok.00.30 ,a wstaje o 6.00
>>>vento-od 22.4-13.5 będę miał tu przerwę, udaję się na sz-Kiletczyznę /Świętokrzyskie/, trochę wokół muszę sprawdzić co nowego słychać w tych okolicach
Emeryt>> ja byłem w tych okolicach ok.dwa razy,może trzy.Ja uciekam
Wiadomość z godziny 8.05, program pierwszy Polskiego Radia.
Wypowiedź pewnej pani z Krakowa:
"Prezydent ma być pochowany w przedsionku krypty/ KORYTARZU!!!/ i za wstęp do krypty trzeba będzie zapłacić 12 pln !!!"
Kogucik19- masz rację!!! Zgadzam się z Tobą!!!
Wypowiedź pewnej pani z Krakowa:
"Prezydent ma być pochowany w przedsionku krypty/ KORYTARZU!!!/ i za wstęp do krypty trzeba będzie zapłacić 12 pln !!!"
Kogucik19- masz rację!!! Zgadzam się z Tobą!!!
Witam z rana.
Ja tez się zgadzam, te 12 złotych to za wstęp w ogóle do całej krypty, a nie tylko do prezydenckiej, w której zresztą nie tylko on będzie spoczywał, razem z żoną i Piłsudskim.
Jeśli liczycie ilość osób, to wychodzi 4 na głowę, to niewiele.
Droższe jest piwo koło Wawelu.
Na taką okoliczność kasy żałować nie będę.
Ps. W So i Ni trzeba zaopatrzyć się w walkie-talkie, bo maszty wyłączają, prawda to?
Ja tez się zgadzam, te 12 złotych to za wstęp w ogóle do całej krypty, a nie tylko do prezydenckiej, w której zresztą nie tylko on będzie spoczywał, razem z żoną i Piłsudskim.
Jeśli liczycie ilość osób, to wychodzi 4 na głowę, to niewiele.
Droższe jest piwo koło Wawelu.
Na taką okoliczność kasy żałować nie będę.
Ps. W So i Ni trzeba zaopatrzyć się w walkie-talkie, bo maszty wyłączają, prawda to?
witam
był film ,,o dwóch takich co ukradli księżyc"
a teraz jest .o dwóch takich co ukradli wawel"
to jest żałosne
był film ,,o dwóch takich co ukradli księżyc"
a teraz jest .o dwóch takich co ukradli wawel"
to jest żałosne
SirMavins >>> a ja jestem w stanie zapłacić 12 zeta za każdorazowe wejście na multipasko pod warunkiem,że na stronce nie będzie takich żałosnych człeków jak simad:ppp
pozd
pozd
xelom >>> no ja też się zastanawiam komu ten Wawel przeszkadza?
Ktoś na forum zdobył się nawet na zdanie,że:
statussimad
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 190
12383 Powiem krótko .....na wawelu leżą orły i sokoły tej ziemi .....ale nie kaczki!!!!
dasz wiarę?
Zastanawiam się nad poziomem inteligencji u ludzi,którzy w ten sposób się wypowiadają?
Ktoś na forum zdobył się nawet na zdanie,że:
statussimad
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 190
12383 Powiem krótko .....na wawelu leżą orły i sokoły tej ziemi .....ale nie kaczki!!!!
dasz wiarę?
Zastanawiam się nad poziomem inteligencji u ludzi,którzy w ten sposób się wypowiadają?
Ciszej nad tą trumną (trumnami)...
I tyle w temacie.( to taka moja refleksja po przeczytaniu kilku informacji i komentarzy na forach)
I tyle w temacie.( to taka moja refleksja po przeczytaniu kilku informacji i komentarzy na forach)
Ci ludzie, którzy tak się wypowiadają mają nie tylko brak inteligencji, ale wielki brak wiedzy. Te debile tak protestują, wykrzykują, że nie należy się Kaczyńskiemu Wawel i uzasadniają to tym, że nie wszystko dobrze robił. Niech najpierw spojrzą jeszcze raz w historie i sobie poczytają jak zasłużeni, którzy leżą na Wawelu też nie byli idealni, że mieli swoje za skórą... Teraz na chwile przydałyby się czasy komuny. Wtedy wielcy protestujący dostali by po łbach i szybkoby sie rozeszli. Poza tym to wstyd żeby po czyjejś śmierci robić dym o zmarłego i to co mu się należy, a co nie. To są właśnie te osoby, które najwięcej najeżdżają na polityków, a sami w społeczeństwie wprowadzają zamieszanie.
madzia widzisz jest takie powiedzenie
w polsce jest wszystko możliwe to może i w totka idzie wygrać
może za 5 lat będziemy mieć nowego świętego
ludzie zamiast do częstochowy będą na wawel jeżdzić
to tylko polska......
w polsce jest wszystko możliwe to może i w totka idzie wygrać
może za 5 lat będziemy mieć nowego świętego
ludzie zamiast do częstochowy będą na wawel jeżdzić
to tylko polska......
krzysiu 2783. masz prawo wyrazić swoją opinie
ale nie zabraniaj tego komu innemu.
to tyle i kropka
ale nie zabraniaj tego komu innemu.
to tyle i kropka
krzysiek2783 >>> bardzo dobrze napisane.
Ludzie,którzy krytykują pochówek Kaczyńskiego pewnie chcą zaistnieć,nieważne jak - nawet i po trupach ale ważne ich pięć min.
Kpiną dla mnie jest,że zbierane są jakieś podpisy itp. pomysły w momencie takiej tragedii - naszej no i rodziny prezydenckiej.
Mi osobiście jest obojętne gdzie kto będzie pochowany,bo nie ma to dla mnie znaczenia,nawet jak sama umrę to będzie mi to wisieć, co stanie się z moim ciałem.
A argument,że Kaczyński jest nie godzien jest słabym argumentem,bo zawsze można wspomnieć,że on jako jedyny na świecie przeciwstawił się Ruskim w sprawie Gruzji,gdzie nawet UE zamilkła.
Więc na dobrą sprawę zachował się bohatersko ?
Zachował !!!
Ja osobiście odnośnie polityki wewnętrznej naszego kraju mam zdanie,że jest kiepska i była kiepska nawet jak jeszcze żył Kaczyński,ale to co robią moi rodacy to wstyd mi za nich.
Tym bardziej,że przygląda nam się cały świat.
I taka jeszcze puenta:
Skoro Kaczyński był takim kiepskim politykiem,człowiekiem itd. to dlaczego na jego pogrzeb pofatygują się takie osobistości jak:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,12172237,title,Przywodcy-ktorzy-przybeda-na-pogrzeb---zdjecia-,galeria.html?ticaid=19fe1&_ticrsn=5
Ludzie,którzy krytykują pochówek Kaczyńskiego pewnie chcą zaistnieć,nieważne jak - nawet i po trupach ale ważne ich pięć min.
Kpiną dla mnie jest,że zbierane są jakieś podpisy itp. pomysły w momencie takiej tragedii - naszej no i rodziny prezydenckiej.
Mi osobiście jest obojętne gdzie kto będzie pochowany,bo nie ma to dla mnie znaczenia,nawet jak sama umrę to będzie mi to wisieć, co stanie się z moim ciałem.
A argument,że Kaczyński jest nie godzien jest słabym argumentem,bo zawsze można wspomnieć,że on jako jedyny na świecie przeciwstawił się Ruskim w sprawie Gruzji,gdzie nawet UE zamilkła.
Więc na dobrą sprawę zachował się bohatersko ?
Zachował !!!
Ja osobiście odnośnie polityki wewnętrznej naszego kraju mam zdanie,że jest kiepska i była kiepska nawet jak jeszcze żył Kaczyński,ale to co robią moi rodacy to wstyd mi za nich.
Tym bardziej,że przygląda nam się cały świat.
I taka jeszcze puenta:
Skoro Kaczyński był takim kiepskim politykiem,człowiekiem itd. to dlaczego na jego pogrzeb pofatygują się takie osobistości jak:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,12172237,title,Przywodcy-ktorzy-przybeda-na-pogrzeb---zdjecia-,galeria.html?ticaid=19fe1&_ticrsn=5
To ON PREZYDENT odebrał życie ludziom którzy byli w samolocie ..musiał lądować bo by nie zdążył na cmentarz w Katyniu.Zmusił plota do...Tak było w Gruzji...To wyjdzie z nagrania rozmowy..
a jakim prawem Kaczynski ma byc pochowany na wawelu, to jest jakas porazka zeby lezal w takim doborowym towarzystwie, a poza tym w Krakowie to on byl dwa razy w zyciu z czego raz przejazdem ZENADA
Cokolwiek byście napisali to Madzia i tak będzie te Swoje głupoty wypisywać bo inaczej nie potrafi.
WAWEL...to polityka brata,walka cały czas o władze, [po trupach].Mąż stanu Jarosław , kamienna twarz, łezki nie uronił,co to za brat...Polacy płaczą a brat...
kulkomaniak >>> doprawdy głupoty,a potrafisz chociaż uzasadnić swoja opinię,czy tylko tak sobie mnie upatrzyłeś?
Madzia skończ podstawówkę wieczorowo i przestań robić błędy to wtedy może podyskutujemy.
do stary!....Nie zawsze poznasz serca odbicie,kiedy rzęciste łzy się leją,bo czasem w duszy łąmie się życie a jednak usta się smieją....pozdrawiam!
kulkomaniak >>> no teraz to Cię nie rozumiem,skoro jestem w Twojej opinii tak bezdennie głupia i w dodatku niewykształcona to dlaczego taka mi uwagę poświęcasz?
madzi77-rozsierdzona ja powturze za sindbadem ,ze na Wawel to tylko orly i sokoly ,a kaczki to jedynie co najwyrzej w rodzinnej wiosce
czrodziejka83...ładnie napisane i prawda ,zgadzam się, ,,,ale mam w tym temacie własne zdanie..
KOCIO - zadałeś mi pytanie o J, więc odpowiem Ci, abyś spojrzał na wygrane. Obecnie masz 500000 w puli, a to dopiero 4-te losowanie będzie.
Nie namawiam cię do gry lub nie-gry. Życzę abyś wygrał.
Na dziś w MM...powiedzmy tak:
22-7--24--71--31-34--2 + 6-24 i 67-8 (na 22:00).
Do Mini zmieniam algorytmy, więc na razie nie typuję.
Pozdrawiam graczy
Nie namawiam cię do gry lub nie-gry. Życzę abyś wygrał.
Na dziś w MM...powiedzmy tak:
22-7--24--71--31-34--2 + 6-24 i 67-8 (na 22:00).
Do Mini zmieniam algorytmy, więc na razie nie typuję.
Pozdrawiam graczy
Ale się towarzystwo rozpisało na temat Wawelu i polityki....
sami znawcy tematu
sami znawcy tematu
vento >>> jedynie rozżalona,że mam głupich rodaków,dla których nie ma żadnej świętości,a śmierć Kaczyńskiego posłużyła do rozgrywek politycznych.
madzia - przestań bez przerwy jątrzyć na tym czacie. Po cholerę wywlekasz co kto powiedział. A poza tym sama jesteś jak chorągiewka na wietrze:
.....JACCEK >>> ale ja nigdzie nie pisałam o tym,że Wawel to dobre miejsce na pochówek....
To zdecyduj się w końcu - jesteś za czy przeciw ? Bo najłatwiej jest nie mieć na ten temat własnego zdania.
A swoją drogą zobaczymy co powiedzą zwolennicy pochówku na Wawelu, jeśli przewidywania STAREGO się sprawdzą a pamiętając Gruzję jest to bardzo prawdopodobne :((
Moim zdaniem ta decyzja została podjęta zbyt pochopnie pod wpływem nastroju chwili, ale już wolę ten przedsionek do krypty Marszałka niż pikietującą grupę przeciwników na ceremonii pogrzebowej.
Wiecej już na ten temat wypowiadać się nie bedę
[*] x 98
.
.....JACCEK >>> ale ja nigdzie nie pisałam o tym,że Wawel to dobre miejsce na pochówek....
To zdecyduj się w końcu - jesteś za czy przeciw ? Bo najłatwiej jest nie mieć na ten temat własnego zdania.
A swoją drogą zobaczymy co powiedzą zwolennicy pochówku na Wawelu, jeśli przewidywania STAREGO się sprawdzą a pamiętając Gruzję jest to bardzo prawdopodobne :((
Moim zdaniem ta decyzja została podjęta zbyt pochopnie pod wpływem nastroju chwili, ale już wolę ten przedsionek do krypty Marszałka niż pikietującą grupę przeciwników na ceremonii pogrzebowej.
Wiecej już na ten temat wypowiadać się nie bedę
[*] x 98
.
madziu
śmierć Kaczyńskiego posłużyła do rozgrywek politycznych
brata JAROSŁAWA
kończe bo to szkoda nerwów tylko
pozdr
śmierć Kaczyńskiego posłużyła do rozgrywek politycznych
brata JAROSŁAWA
kończe bo to szkoda nerwów tylko
pozdr
madziu77.
Ja tyle jestem często na Wawelu, ze te kilka złotych i tak mnie nie zbawi. I tak jak weźmiesz wszystko - jest drogo.
A z rodziną to sama policz.
Ludzie, którzy piszą te głupoty to najczęściej nie są w pełni władz umysłowych. Z chorymi psychicznie nie dyskutuj, bo szkoda Twojej, mojej wiedzy i doświadczenia, żeby ich przekonać.
Nie przekonasz ich, "oni wiedzą lepiej".
Gratuluję im podejścia do tragedii narodowej i faktu, że straciliśmy głowę państwa. Ten brak poszanowania idzie co prawda od góry, bo to politycy się tak podobnie zachowują, ale skoro podobno każdy ma rozum, to widać, ze niektórzy go jednak nie mają,
A może mają w zaniku.
Jest takie powiedzenie, ze narząd nie używany zanika lub zarasta.
Mózg mają w zaniku, a połączenia między komórkami nerwowymi zarośnięte.
Być może u nich jest jeszcze inaczej: nie mają mózgu wcale, a jedynie dwie komórki. Jedna, żeby nie srać na dworze, a druga, żeby wiedzieć jak się pieprzyć...i spładzać podobne sobie mendy.
Pozdrawiam
Ja tyle jestem często na Wawelu, ze te kilka złotych i tak mnie nie zbawi. I tak jak weźmiesz wszystko - jest drogo.
A z rodziną to sama policz.
Ludzie, którzy piszą te głupoty to najczęściej nie są w pełni władz umysłowych. Z chorymi psychicznie nie dyskutuj, bo szkoda Twojej, mojej wiedzy i doświadczenia, żeby ich przekonać.
Nie przekonasz ich, "oni wiedzą lepiej".
Gratuluję im podejścia do tragedii narodowej i faktu, że straciliśmy głowę państwa. Ten brak poszanowania idzie co prawda od góry, bo to politycy się tak podobnie zachowują, ale skoro podobno każdy ma rozum, to widać, ze niektórzy go jednak nie mają,
A może mają w zaniku.
Jest takie powiedzenie, ze narząd nie używany zanika lub zarasta.
Mózg mają w zaniku, a połączenia między komórkami nerwowymi zarośnięte.
Być może u nich jest jeszcze inaczej: nie mają mózgu wcale, a jedynie dwie komórki. Jedna, żeby nie srać na dworze, a druga, żeby wiedzieć jak się pieprzyć...i spładzać podobne sobie mendy.
Pozdrawiam
hosia >>> przestań mi w końcu pisać co mogę,a co nie,a kim Ty jesteś to sama wiesz najlepiej i spadaj od mojej osoby,nie piszę nic do Ciebie,bo szkoda czasu i energii !!!
Dajcie już spokój z tematem Wawelu pochówku itp.
tylko spokój a nie jątrzenie sądzę, że wiele osób co tu pisze nie wie co pisze i mało widziało w życiu.....
tylko spokój a nie jątrzenie sądzę, że wiele osób co tu pisze nie wie co pisze i mało widziało w życiu.....
OBY... oby ..WAWEL nie stał się nigdy grobowcem rodzinnym ...może o to chodziło ,że taki pomysł-bliżniaki razem.
Sama spadaj - napisało Ci to już większość użytkowników - tylko ten ciągły problem ze zrozumieniem tekstu ;)P
I zapamiętaj to sobie - będę pisała ilekroć będziesz siała tu zadymę A teraz leć wypłakać się do Pasko ;)Skarżenie i donoszenie to Twoja specjalność
hosi chyba brakło tego co ma jej mąż na miejscu (chyba?) i uciska ją na mózg hehe
Trafiłeś trafiłeś ... cyniku. Tak ktoś ma tylko komórkę Nokia sony...Takim to naprawdę trzeba współczuć
i zadymę robi - to specjalność hosi.
hosia może zdecydujesz się na zakup tego co proponowałaś madzi77 będziesz możne spokojniejsza hahaha
hosia może zdecydujesz się na zakup tego co proponowałaś madzi77 będziesz możne spokojniejsza hahaha
NO KAPSEL.....TU WPISZ SAM SŁOWO JAKIM CIEBIE NAZWAŁEM [PIERWSZA LITERKA H...]ja Ci nie ubliżam ani nie wyzywam ale Ciebie szczerze POZDRAWIAM i i i PRZEPRASZAM
a co onaa vel madzia77 ? Nie możesz tego zapomnieć Zabolało co ?- I nie zmieniaj nicku Wszyscy cię tu juz znają. Za chwilę odezwie się kameliowa albo jakieś inne WIELKIE NIC ;PPPP
hosia och hosia daj mi namiary na męża - porozmawiam z nim poważnie i może zdołam mu wytłumaczyć,że kobieta czasami potrzebuje....
bo inaczej to robi się zrzęda złośliwa :)
bo inaczej to robi się zrzęda złośliwa :)
Zachowaj powagę onaa. Mamy dni żałoby a tobie "te sprawy" w głowie ?
Widać brak kultury
Widać brak kultury
hosia miałaś być alfą i omegą bukmacherki ?
a tu co cisza?
może to zbyt trudne dla ciebie ?
może ty tylko potrafisz zadymę robić stosunkowo głęboką hahaha
a tu co cisza?
może to zbyt trudne dla ciebie ?
może ty tylko potrafisz zadymę robić stosunkowo głęboką hahaha
Tak, uważam że trzeba współczuć tym co mają jedną komórkę ... o jedną za dużo.
Madzia a może i jestem skąd wiesz ;) Ale te twoje głupie insynuacje odnośnie swojego ulubionego urządzenia na baterie w momencie żałoby narodowej - WSTYD po prostu WSTYD i ŻENADA
hosia ty pisz do mnie -madzia Cię olała kobieto, no co mi jeszcze napiszesz no daj mi bekę przed południem
no czekam hosia co tam jeszcze mądrego wypocisz z siebie - daj z siebie wszystko,co na tyle cię tylko stać, no dawaj bo mam chęć się z kimś pokłócić dzisiaj a nikogo nie mam pod ręka.
ty co prawda jesteś drętwa w polemice ale lepsze coś jak nic,chociaż z drugiej strony możne lepsze nic jak ty
ty co prawda jesteś drętwa w polemice ale lepsze coś jak nic,chociaż z drugiej strony możne lepsze nic jak ty
KAPSEL...kapselku odkapsluj piwko i pociąg sobie ożywisz te swoje komóry POZDRAWIAM CIEBIE mądralko ..i rezerwuje Tobie miejsce na Wawelu...w smoczej jamie .Nie pisz więcej bo musze już wyjść a o nieobecnych ...wiesz
Madzia przecież wiesz że nie wygrasz więc odpuść sobie kobieto? dziewczyno ? nie! dziewucho Idz z dziećmi na spacer albo wsadz sobie łeb w gary i pomerdaj bo się przypala
i napisałam ci już Mamy dni żałoby - nie sprowokujesz mnie już dzisiaj głupia kretynko Bay
ok hosia widzę,że nie masz mi już nic do powiedzenia ( a to szkoda ) liczyłam dosłownie na ostra jazdę ale ty wysiadłaś marnocino haha
taka to oto hosia ostra zawodniczka,możne w końcu maż ją dopadł i emocje opuściły heha
pozdrowienia dla męża za dobry uczynek
taka to oto hosia ostra zawodniczka,możne w końcu maż ją dopadł i emocje opuściły heha
pozdrowienia dla męża za dobry uczynek
na 14 mm
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1