Wpisy 1 057 374 – 1 057 473
12 sierpnia 2012 18:52 → 12 sierpnia 2012 19:35, 100 wpisów
krecik10 graja miliony wygrywaja jednostki stara zasada ale kazdy ma nadzieje ze akurat jemu przypadnie ten zaszczyt
albo 4 w lotto 91 zł...
No ale każdy z nas ma jakiegoś zajoba ,żeby ktoś na tym zarobił dobrze
mi jak do tej pory wiecej dali niż zabralipunkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
niedawno było chyba 350 lib 250 za 5...w lotto to już był szczyt ...chamstwa...
michellex taki fart???
krecik skan widziałam wczoraj michellex
ostatnie foto mam w profilu, a wcześniejsze nie muszę nikomu udowadniać, najważniejsze ze ja wiem jak stoje z
trisetum ale trzeba miec plecy kase i układy bo cię wsadza do paki jak nic...
Hart a co powiesz na x6 podoba ci sie ale takie z silnikiem 3.0d nie M
michellex jak czesto trafiasz w mm???
islandorka a gdzie tam wsadza sie załatwi od doktora karteczke
michellex co to za wygrana 1000 zł a to dopiero zaczynasz na minus
trisetum na karteczke od doktora to nie wiem czy pozwolą załozyc działalnośc chyba ze ci nasi pojeb...urzednicy na nic nie zwracaja uwagi... w biały dzien w białych rekawiczkach ...cham i tyle...
krecik....chcialbys wygrac 1000zl
krecik10 co ty tu komu chcesz udowadniać co? jesteśmy dorośli i to nasze , każdy ma swój rozum, niechcesz nie graj i tyle
ja bym chciała...wygrac tysiaka tak co pare dni...ale bym się odbiła od dna...
krecik10....jest tam w profilu michellex ..kolektur dał karta widzisz prawdziwe płata ..
krecik....uciekaj stąd
to jest czat dla miłosnikow grajacych w MM i lotto.
to jest czat dla miłosnikow grajacych w MM i lotto.
michellex ja się nie pogniewam jak podpowiesz cyferki juterko na wieczorne losowanko...
chcesz narzekać to do ksiedza...
michellez ty do mnie o to 500???
trisetum ja bym spłaciła rate kredytu a nie auto...
islandorka30,5 nieeekret tu płacze ze 200 wygrał, a 500 przegrałale przeciez z czegoś muszą np.mi wypołacić niee
czy paliwo...
trisetum..jak kto nie ma prawka auto.. moze połowe kupi obiadki
michellex ok... w takim razie jestem chętna do współpracy... przy większej wygranej % dla ciebie...
michellex są świadkowie...
islandorka30,5 wiesz jak jest wszyscy probujemy szcześcia nikt nie ma 100% przepisu
że obiecałam ...
michellex na moim profilu znajdziesz @ prosze o cyferki...
czy u Was też tak zimno jak u mnie...masakra jak jesien...
islandorka30,5 na moim profilu mam podane typowania mm, a i czasami typuje jeszcze na pantherax jak wysylam wiecej, na ta godz. nikt nie wie co i jak jest dobrze
@ nie wolno namawiasz o cyferka
tu tu lepiej powiedzieć o cyferka
tu tu lepiej powiedzieć o cyferka
torsanku podobnie
islandorka30,5 ...ty tak chcesz czytać @ o cyferki ..ja tez moge równiez gadam inny osoby @ , mic nie bede opowiadał tu tu moje pewniaki ani słowach i poowwoo
ja mam pytanie:czy ktos wie jak zmienic typy w mm w lidze typerow?czy jesli juz raz sie poda typy to nie ma szans zmienic,bo probuje juz drugi raz to zrobic i nic z tego
krzysio ty fajnie gadasz??? nie polak czy udajesz???
islandorka...kzysio jest głuchoniemy, ja tez nie wiedzialem.
jak michellex będzie chciał to prześle@ jak nie to nie...jego decyzja..choć ja bym wolała zeby przysłał...
ja znam migowy...ale tu sie na nic zda....
w srodku odcinasz sie od świata jak tam siedniesz w sumie racja x6 oko cieszy
krzysio jesli to prawda to przepraszam...
Trisetum w sumie to już w tych nowych to tylko seria 5 i x6 pozostał stary styl bmki który mi się podoba
do juterka wieczorkiem praca wzywa...trzymajcie się mocno bo wieje...i ubierajcie się ciepełko bo zimnica...
Nie mozna zmieniac i ma to chronic przed sytuacjami ze np. pofajesz 10 liczb ktos je podpatruje i puszcza w kolekturze po czym nie trafia nic ale jest informacja ze trafiles 9 na 10 bo zmieniles liczby. Moglyby byc potem zarzuty ze cos jest tu nie tak, ze strona manipuluje typowaniami albo cos...
Tisetum nowa 3 już mi sie nie podoba oszpecili ją te kwadratowe reflektory szkoda że bmw odchodzi powoli od okrągłych w sumie pł księżycy które nadawły zadzioru
w tej nowej 3 rura wydechowa w każdej wersji silnikowej jak z matiza
kriss..tak prawda wiesz i juz ciekam..
krzysio