Wpisy 1 057 100 – 1 057 199
12 sierpnia 2012 17:13 → 12 sierpnia 2012 17:46, 100 wpisów
Żelka..ty nie bój sie pan majwoj grzeczny nic nie umie urazić..widziałem foto
gaja dziękuję
multi...wiem nie ma reguły mi w czerwcu to szczęście chodziło trójkątami
gg36 rozumiem
Scolls coś się nie udziela pewnie www ogląda zboczek jeden nr 2 mp
multi...to jeszcze nie wypłaciłeś? pewnie, że mozesz oni Ci wydrukuja nowy na kolejne losowania
scols ..mało kobita wiedzą ty jeden nr 2 zboczek ..ja nr 4
zela..nr 1 13maxa...nr 3 jarooo
Żela krzysio jest zdecydowanie nr 1 z/w ide cos wrzucic na ruszt
scolls...to nieźle pojechałeśgrasz nadal tymi samymi liczbami, czy zmieniłes?
michellex jeszcze nie wypłaciłem i raczej wiedziałem że tak jest ale chciałem się upewnić ale chyba wypłacę we środę bo wygrana i tak mi nie ucieknie a może jeszcze coś wpadnie to jeszcze lepiej się idzie po wypłatę wygranej
multi...no takja jak mialam 700 czy 1000zl to problem z wyplata byłbo nie mieli tyle w kasie
gg36 no nie wiem co tym pierwszym miejscem w lidze typujących ale najgorzej będę na piątym miejscu tak myślę i już pomału trzeba będzie myśleć o wyborze zdrapek nie ukrywam że trochę ten fakt 1 miejsca zdziwił
zela ..nr 5 chyba lila
mm+
trafisz jeszcze raz z 8/10 i drapki twoje, a ja z rzeszowa polecam krzyżówkę po 3zł-- dobry nr. seryjny mają
trafisz jeszcze raz z 8/10 i drapki twoje, a ja z rzeszowa polecam krzyżówkę po 3zł-- dobry nr. seryjny mają
dobra teraz musze uciekaaa
zelaa..
scols..
zelaa..
scols..
michellex i tak wypłaczą najważniejsze że się trafiło
Krzysiu ale to jest lista dla facetów a lila jest kobietą więc nie może być nr 5 to Twoja rurka
Żelka prosze bardzo:żurek na wedzonych zeberkach z wedzonym boczkiem z ziemniaczkami w łupinach made in scollsik
michellex gram dalej tymi samymi ale z Euromillions zmienilem w lotto dalej gram na te same cyfry
michellex gram dalej tymi samymi ale z Euromillions zmienilem w lotto dalej gram na te same cyfry
ggg36 jak będzie bliżej końca miesiąca to nie ukrywam że będzie mi potrzebna twoja porada w sprawie zdrapek no ale tak jak mówię przez pół miesiąca jeszcze się może dużo zdarzyć
gg36
gg36 mogę być na drugim miejscu
Żela no sam gotowalem a przepis sciagnolem z neta i troszke urozmaicilem MNIAM
mm+
w rzeszowie sie pojawiła seria krzyżówki 0206-012000--- myslę że to dobra seria i u mnie i w sasiednich miastach takiej nie ma jeszcze więc kto wie
w rzeszowie sie pojawiła seria krzyżówki 0206-012000--- myslę że to dobra seria i u mnie i w sasiednich miastach takiej nie ma jeszcze więc kto wie
ja dzisiaj kupiłam zdrapke "super 7" za 2zł i wydrapałam 4złzawsze na plus
gg36 ale myślę także o zodiaku
witam wszystkich typuje i słucham :http://moli.wrzuta.pl/audio/7Vrn5Y6z2qA/polskie_seriale_-_wojna_domowa_-_tak_mi_zle_tak_mi_szaro
gg36 myślę że pasko ma dobry pomysł z tym profilem dla każdej zdrapki i ocenianiem ich
mm+
ja w tym tyg. 50 w zodiaku i szy50 za pierwszym razem , es.pensja 50 za drugim razem , w keno 5/6, wczoraj w mm 6/9 i drobniejsze wygrane też były
ja w tym tyg. 50 w zodiaku i szy50 za pierwszym razem , es.pensja 50 za drugim razem , w keno 5/6, wczoraj w mm 6/9 i drobniejsze wygrane też były
michalexx
ja w s7 ani razu 4zł nie trafiłem; 2 ,7 ,14zł wiele razy
ja w s7 ani razu 4zł nie trafiłem; 2 ,7 ,14zł wiele razy
wracam
http://moli.wrzuta.pl/audio/7Vrn5Y6z2qA/polskie_seriale_-_wojna_domowa_-_tak_mi_zle_tak_mi_szaro
Żelko..trzymajcie się
http://moli.wrzuta.pl/audio/7Vrn5Y6z2qA/polskie_seriale_-_wojna_domowa_-_tak_mi_zle_tak_mi_szaro
Żelko..trzymajcie się
Żelka nie wiesz jak Wy kobiety to powinniscie wiedziec takie rzeczy
Żela powiedz ze jak nie bedzie pyz to bedzie Cie ciagle bolała glowa
gg36 no to też niezle, a ja wziełam zdrapke bo przedemna babka wzieła 10 pod rząd i nic,a ja 4
miceellex Tobie tez,mysle ze drugi raz nie popelnie tego samego bledu
gg36 bo pasko coś pisał że niedługo utworzy na stronce profile zdrapkowe tak że każda zdrapka będzie miała swój profil i każdy użytkownik będzie mógł daną zdrapkę oceniać albo się wypowiadać na jej temat