Wpisy 1 057 050 – 1 057 149
12 sierpnia 2012 17:00 → 12 sierpnia 2012 17:31, 100 wpisów
zela..tak kiedyś tanczyłem z kobitem ..a teraz ty z 13maxem tak ja
ja na razie idę na mapki i na typowania...
mam nadzieję,że zdążę jeszcze wrócić na czat
jackwar
mam nadzieję,że zdążę jeszcze wrócić na czat
jackwar
majwoj23 tak samo cienko placa w Eurosach za np.4+2 liczy sie tylko 6/7 lub 7/7 reszta to ochlapy a i tak cieżko trafic
Krysia nie ma sprawy jak mogę to pomogę w typowaniu liczb w końcu wszyscy chcemy wygrać a na multipasko.pl to jedna wielka rodzinka lotto a rodzina sobie pomaga
multi multi plus 1984 tak nie wiele brakowalo do tej przynajniej 9/10 a roznica w kasie byla by ogrmna
scolls
gg36
Krzysio na nasz ślub zaprosimy specjalnie dla Ciebie gołe pączki i tyłeczki i będziesz mógł potańczyć i fotki z nimi robić
miedzy 7/10 a 8/10 to nie wielka roznica ale juz miedzy 9/10 o juz przepasc
michellex tak gram kazde losowanie Euromillions i lotto w lutym nie wyslalem swoich cyfr ktorymi gralem w pl i kolo nosa poszlo milion pln
multi...ja poluje na 10/10 plus bonusikw czw. wystarczyło jedna w prawo i jedna w dół
albinlotto to prawda ale jestem zadowolony że chociaż 8/10 trafiłem teraz tylko mówię jestem zawsze o krok to może nie długo coś się trafi grubszego choć wolę nie zapeszać
jackwar
jackwar
michellex tu masz moj watek na forum przeczytaj sobie watek z 6.04 nie bede tu powtarzal,za duzo by pisac
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
multi...nieszcześcia chodzą parami taka szczęścia niekoniecznie
gg36..ja tak myśle nie bedzie jeszcze spadnie 10/10 michellex ...tak kiedyś mówiłem wczoraj i nic
zelaak..
zelaak..
michellex wczoraj ja też miałem jedną obok ja miałem 6 a było 5 a ta druga to już była dalej
krzysio
nie znasz dnia ani godziny kiedy 10/10 padnie-- ale trzeba pukon wysłać
nie znasz dnia ani godziny kiedy 10/10 padnie-- ale trzeba pukon wysłać
michellex różnie to bywa ale szczęście nieraz też chodzi parami tylko trzeba je nieraz wyczuć
gg36 a wiesz może czy już można wcześniej wypłacić wygraną jak jeszcze kupon jest w grze
gaja
Żelka..ty nie bój sie pan majwoj grzeczny nic nie umie urazić..widziałem foto
gaja dziękuję
multi...wiem nie ma reguły mi w czerwcu to szczęście chodziło trójkątami
gg36 rozumiem
Scolls coś się nie udziela pewnie www ogląda zboczek jeden nr 2 mp
multi...to jeszcze nie wypłaciłeś? pewnie, że mozesz oni Ci wydrukuja nowy na kolejne losowania
scols ..mało kobita wiedzą ty jeden nr 2 zboczek ..ja nr 4
zela..nr 1 13maxa...nr 3 jarooo
Żela krzysio jest zdecydowanie nr 1 z/w ide cos wrzucic na ruszt
scolls...to nieźle pojechałeśgrasz nadal tymi samymi liczbami, czy zmieniłes?
michellex jeszcze nie wypłaciłem i raczej wiedziałem że tak jest ale chciałem się upewnić ale chyba wypłacę we środę bo wygrana i tak mi nie ucieknie a może jeszcze coś wpadnie to jeszcze lepiej się idzie po wypłatę wygranej
multi...no takja jak mialam 700 czy 1000zl to problem z wyplata byłbo nie mieli tyle w kasie
gg36 no nie wiem co tym pierwszym miejscem w lidze typujących ale najgorzej będę na piątym miejscu tak myślę i już pomału trzeba będzie myśleć o wyborze zdrapek nie ukrywam że trochę ten fakt 1 miejsca zdziwił
zela ..nr 5 chyba lila
mm+
trafisz jeszcze raz z 8/10 i drapki twoje, a ja z rzeszowa polecam krzyżówkę po 3zł-- dobry nr. seryjny mają
trafisz jeszcze raz z 8/10 i drapki twoje, a ja z rzeszowa polecam krzyżówkę po 3zł-- dobry nr. seryjny mają
dobra teraz musze uciekaaa
zelaa..
scols..
zelaa..
scols..
michellex i tak wypłaczą najważniejsze że się trafiło
Krzysiu ale to jest lista dla facetów a lila jest kobietą więc nie może być nr 5 to Twoja rurka
Żelka prosze bardzo:żurek na wedzonych zeberkach z wedzonym boczkiem z ziemniaczkami w łupinach made in scollsik
michellex gram dalej tymi samymi ale z Euromillions zmienilem w lotto dalej gram na te same cyfry
michellex gram dalej tymi samymi ale z Euromillions zmienilem w lotto dalej gram na te same cyfry
ggg36 jak będzie bliżej końca miesiąca to nie ukrywam że będzie mi potrzebna twoja porada w sprawie zdrapek no ale tak jak mówię przez pół miesiąca jeszcze się może dużo zdarzyć