Wpisy 1 055 222 – 1 055 321
10 sierpnia 2012 22:45 → 10 sierpnia 2012 23:53, 100 wpisów
jocia-co mówisz o 12,15,75 na jutro??
jocia-dzięki
1 też się pewnie obudzi,może nawet z plusem
michellexdobranoc
michellex-Unia Leszno
na sobotę i niedzielę trzeba buka oszukać
wojtas198721002 a co byś miał na tym kuponie dzisiejszym w STS-ie
michellex dobrej nocy,też pozdrawiam,a Leszno całkiem sympatycznie wyglada,terazz pewno jeszcze lepiej,byłam tam tylko raz
gaja spokojnej nocy i kolorowych snów dobranoc
reniucha ..a byłaś tam stary browar ul pówiejska
##półwiejska
wojtas198721002 Unia Leszno tak tak chociaż ja kibicem nie jestem reniuszka dzięki za miłe opinie pozdr. jutro bede teraz musze uciekać
kurde 2 multi na 5 cyfr i po 2 wpadly ale tyle dobrego ze w keno 5 z 5 wpadlo mi dzisiaj :-)
michellex.. byłem wszystkie w poznaniu
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 230 000 złotych
krzysio744 ja byłem imponująca budowla jak byłem tam pierwszy raz to mnie aż zdziwiła Kulczyk musiał dużą kasę dać na to
reniucha...nie piwoo .srodku wiele sklep np telewizor ubrania ..to jest to na stary browarze w poznaniu
krzysio744 widziałem już różne centra handlowe i jak do teraz wszystkie się chowają do starego browaru
Dopisano wygrane kaskada
multi multi plus ..no tak
Dopisano wygrane jokera
krzysio744 reniuszka zna stary browar i wie że nie chodzi o browar piwny
reniuszka a pamiętasz jak budowali stary browar w którym to roku było?
reniucha ..jestem grzeczny ..mam złe oczy ..naprawde nic nie urazie cię i poowoo znikam..
multi multi-mogłem faktycznie te spotkania wysłać na dzisiaj,bo wszystkie weszły
wojtas198721002 no tak jak mówiłem szkoda ale co zrobisz coś czułem że wejdzie ale może na weekend coś wpadnie "ja twierdzę że trzeba iść za ciosem wygrana za wygraną"
wojtas198721002 do póki passa trwa
multi multi plus...no wiem ..nie pamietam którym rok ...widziałem do konca na górze były płaskie troche nie skonczy budowy w browarzy np kratki nie ma ..moze wyskoczy
krzysio744 u góry są parkingi jak się nie mylę
multi multi plus ...tak dokładnie pełno auto
krzysio744 nie uraziłeś mnie po prostu poszłam do WC i przy okazji wydepilowałam nogi
krzysio744 już mam link o starym browarze http://starybrowar5050.com/miejsce/starybrowar/historia
no to multi multi teraz już wiesz,czas tak szybko leci,że nie nadążam
reniuszka mówili kiedyś w teleskopie że stary browar jest największą galerią handlową w europie
reniucha..
dopiero od 2002 rok wiem ...wcześniesnie archiwium nie wiem ..widziałem www
dopiero od 2002 rok wiem ...wcześniesnie archiwium nie wiem ..widziałem www
pamiętam,że byłam na otwarciu były sztuczne ognie i inne bajery
reniuszka ale z czym nie nadązasz
witamja byłam na szkoleniu w starym browarze w Poznaniu w Piotrze I Pawle
reniuszka za tym nikt nie nadąża także nie ma co się martwić
reniuszka choć ten czas też mnie trochę przeraża
sara1
i tak się czuję,jakbym miała wciąż 18 lat[poza dniaami z dołami]multimulti
to jest too byłem
--------
http://zwierciadlo.pl/wp-content/uploads/2012/02/Szachownica-w-Pasaz%C2%A6%C3%A7u-Starego-Browaru1.jpg
-------
--------
http://zwierciadlo.pl/wp-content/uploads/2012/02/Szachownica-w-Pasaz%C2%A6%C3%A7u-Starego-Browaru1.jpg
-------
reniuszka ale jak na razie przeraża mnie to że braki dużych wygranych mam
tak reniuszka ja sie tam szkoliłam na kierownika ,,,byłam w szoku
panie sara..wiesz pieknie centrum...ja i ty no jedziemy tam takie same miejsce i spotkamy
reniuszka oj tak każdego kto jeszcze nie wygrał choć znam jedną osobę co miała 10/10 ale stawka podstawowa wtedy był 100 tysięcy złotych
sara1 kolorowych snów i spokojnej nocy dobranoc
10/10 + bonus i już by się żyło na luziku multi multi czego i Tobie i sobie życzę
reniuszka
reniuszka oj tak to prawda ja zawsze mówię nie dużo ale jeden kupon trzeba wysłać żeby dać szczęściu szanse
no,bo do kogo mieć pretensje jak się samemu ku szczęśćiu nie wyjdzie
reniuszka to prawda
multimulti na pewno wyślę już coś jak tylko wyląduję na Ławicy,choć ani razu do tej pory lotniskowa kolektura nie dała ani funia
reniuszka a to na ławicy też jest kolektura
teraz zrobiło się przyjemne powietrze wczoraj i dzisiaj było b.ciepło momentami gorąco,ale nade wszystko duszni i parno
multimulti też,no powiedzmy,ze kolektura typowej budki nie ma ale jest miejsce-stanowisko gdzie można sie puścić
reniuszka ja grałem tylko na PKS-ie i myślę że tam szczęście jest jak będę trochę przy kasie to jeszcze się tam do tej pojadę może na moje urodziny tylko zagram na cały tydzień
reniuszka a u mnie deszcz pada
reniuszka w starym browarze tez grałem ale tam słabo poszło
moje szczęśliwe no nie do końca ale za prawie każdym razem coś na ch-t miejsce niestety nie posiada już maszyny
reniuszka 24 września
reniuszka chyba dlatego że tam dość bogactwa
a słyszałam w jakichś wiadomościach o suchym i słonecznym sierpniu w Polsce,a tu chłodek,jak dzwoniłam do domu dzisiaj to mama żaliła się,że chodzi ciepło ubrana w domu no i bardzo silny wiatr wiał
reniuszka jeszcze Piła też moim szczęśliwym miastem tam mam kilka szczęśliwych kolektur a w jednej to czterech latach padły aż trzy szóstki a i 9/10 z plusem było to wszystko na chybił trafił ubolewam że lotto zmieniło stronę bo dawniej były numery kolektur i wiedziałem gdzie warto grać a teraz nie ma