Wpisy 1 053 829 – 1 053 928
9 sierpnia 2012 20:41 → 9 sierpnia 2012 21:19, 100 wpisów
mala-jak nie idzie to wiesz tylko 2,4zl a 20zl to już cud był jak się trafiło takze stwierdziłem że to bez sensu
torsan nie boisz sie ze nie zostaniesz juz milionerem i pozostaje zwykle szare zycie az po grob
torsan wielkie brawa ja nadal gram i wysyłam, chyna nigdy nie uwolnię się od tego nałogu choć obiecałam sobie, że w końcu zaprzestanę jak wpadnie coś konkretnego
torsan to poszedles na calosc po co bawic sie w drobne jak juz walnie to z grubej rury
Rekordowa kumulacja w Euromillions € 190 000 000! Zobacz szczegóły
torsan no organizuje wczoraj mowila nawet krzysio w rezerwie mial byc jako streatizer
informacje dla ludzi ciekawych prawdy
http://www.youtube.com/watch?v=pPEGEmPW-Sw&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=pPEGEmPW-Sw&feature=plcp
scols... miałeś z kim gadać z torsane albo inne kobita ..a nie to mnie chcesz
scolls...dzięki za fajny streaptize ale mogłes się trochę bardziej postarać
dobra znikam...
lila ...dzisiaj byłaś na próba 1 DDs
lila ...dzisiaj byłaś na próba 1 DDs
torsan..już.Starczy ***olenia o szopenie od 16ile można słuchać głupot
krzysio...byłamgorzej że,Pana młodego jeszcze nie ma i c*** wie o której wróci
lila..jutro juz prawdziwe DDs ..duzo ludzie gośc przyjdą u ciebie
ty bedziesz miała zal
i juz uciekam,,
ty bedziesz miała zal
i juz uciekam,,
Sylwia tak odczytałam...tak na szybko skreśliłam w kolekturze i dwa na cht wysłałam
scolls...właśnie że,wiadomo gdzie taką drugą wariatkę znajdziea Wałbrzychu na bank nie
Na forum, w wątku "Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY" podałem schemat gry na 8 zestawów po 3 liczby MM - w rozbiciu na 9 etapów, więc na 8*9=72 podejścia.
scolls jak nie siadzie znajde cie hehe ...
scolls...a co Ty o jego gacie pytasz,w chłopcach gustujesz czy co?
mala....było wesoło jak On zaczął się na ogrodzie mi rozbierać sąsiedzi karwa gapili się a ja czerwona jak burak się zrobiłam chyba
hej hej...
ja tu juz nie bylam kilka dobrych miechow......patrze a tu...slub???????????!!!!!!!!!!! WOOOW, no no i ja nic nie wiem
hej
ja tu juz nie bylam kilka dobrych miechow......patrze a tu...slub???????????!!!!!!!!!!! WOOOW, no no i ja nic nie wiem hej
torsan.....jeszcze nie wiem ale gdzieś tam gdzie ciepło ,chociaż wcale mi się nie usmiecha bo gorączek mam już dosyć