Wpisy 1 053 529 – 1 053 628
9 sierpnia 2012 14:34 → 9 sierpnia 2012 18:08, 100 wpisów
jocia...nie wiedziałem wcześnie wpisy albin..byłem tam
jocia dlatego tak bo nieraz już miałem 7/10 i nawet z plusem i miałem i wysłane a bym miał to właśnie w 14 losowaniach
jocia dlatego tak bo nieraz już miałem 7/10 i nawet z plusem i miałem niewysłane a bym miał to właśnie w 14 losowaniach
dobra ja także uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych wieczorem cześćdo poklikania.
scolls...oglądałeśwczoraj muza xxx na spacer ..teraz ty zdejmi majtek i isc na spacer w mieście ..nic nie wazne masz twarda ruru
dobra juz znikam..
krzysio Ty czasami nie idz na spacer do lasu bez majtek bo komary latają
jocia czekam ., dzieki
Rekordowa kumulacja w Euromillions € 190 000 000! Zobacz szczegóły
mala1438 we wtorek 3/7 i 4/7 z typowania za pomoca swiadomego snu
mala1438 zaczekaj dam Ci link i mozesz sie zapoznac
http://planetaziemia.net/explorers/lottlo-project/lotto1.pdf
jes to dosc obszerna publikacja a sama metoda dosc skomplikowana i trudna ale ja wierze ze mozna to opanowac i moga byc wyniki lepsze od typowan tradycyjnych
http://planetaziemia.net/explorers/lottlo-project/lotto1.pdf
jes to dosc obszerna publikacja a sama metoda dosc skomplikowana i trudna ale ja wierze ze mozna to opanowac i moga byc wyniki lepsze od typowan tradycyjnych
mala1438 ale zacznij moze od tego bo bedzie Ci latwiej zrozumiec o co chodzi
http://chomikuj.pl/autohipnoza/e-booki/Sny+Wygrywaj*c4*85cych,3454085.pdf
http://chomikuj.pl/autohipnoza/e-booki/Sny+Wygrywaj*c4*85cych,3454085.pdf
scolls
No wreszcie dałeś dziewczynie odpowiedni link. Sny wygrywających są lepiej przystępne niż informacje na tamtej stronie.
Życzę powodzenia a jak coś wyśnię to podam jutro rano
Teraz to już naprawdę znikam bo mnie zmakną w biurze
No wreszcie dałeś dziewczynie odpowiedni link. Sny wygrywających są lepiej przystępne niż informacje na tamtej stronie.
Życzę powodzenia a jak coś wyśnię to podam jutro rano
Teraz to już naprawdę znikam bo mnie zmakną w biurze
Na forum w wątku "Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY" podałem schemat gry na 3 liczby MM.
mala1438 ale od razu pisze ze nie kazdy do tego sie nadaja a juz ludzie ktorzy podchodza sceptycznie do duchowosci wiary i innych rzeczy to moga zapomniec o eksperymentowaniu w ten sposob
prosze sie wypowiadac na temat sposobu wyswietlania wynikow Multi Multi w dziale WYNIKI. Poprzednio bylo kazde losowanie w osobnym rzedzie, teraz jest w 2 rzedach. Chcialbym uslyszec Wasze odczucia bo dostaje emaile z prosba o powrot do poprzedniego stanu...
Pasko zerkniemy
mala haslo jest podane na stronce i brzmi
adambytof.pl
mala haslo jest podane na stronce i brzmi
adambytof.pl
Pasko mnie osobiście nie przeszkadza to,że wyniki są w dwóch rzędach....rób tak żeby Tobie było łatwo i przyjemnie
a tak na marginesie wysłałam ci zaproszenie na facebooka
a tak na marginesie wysłałam ci zaproszenie na facebooka
Pasko dla mnie tez jest ok tak jak teraz,latwiej ogarnąć wzrokiema po drugie widac ktora "połówka" liczb 1 do 80 przeważa w danym losowaniu co moze byc w pewnym sensie pomocne przy typowaniach
torsan ostatnio we wtorek 3/7 i 4/7 ze snu swiadomego ale ostatnio przy standardowych typowaniach (takze od ludzi z MP) na 150 wyslanych zakladow mialem tylko 4x 2/7 tak ze koncze z takimi typowaniami bo nie widze wiekszego sensu
torsan nie skupialem sie na Vegasowych tylko wysylalem co pare godzin typy z MP i swoje i tylko 4x 2/7
no ale nie ma sie co dziwic jak tydzien temu ludzie wysylali 800 zakladow na sekunde
za to "rozdali" 100 x po milionie dlatego bylo tyle nadanych zakladow
i tak ładnie....a co powiesz o takich liczbach...62,38,66,29,75,
43,32,75,62,48
43,32,75,62,48
nic jeszcze, bo poza zera nie wyszłam , jak skończe odpowiem, prześlę ale to za 2-3 godzinki dopiero.. na @
Na forum, w wątku "Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY" podałem schemat gry na 8 zestawów po 3 liczby MM - w rozbiciu na 9 etapów, więc na 8*9=72 podejścia.
Witam musze się pochwalic, że dzisiaj miałam 8/10x2szkoda, że nie 9/10 albo 10/10nic trzeba próbować dalejpozdr. i życze DUŻYCH wygranych ps.od czasu do czasu śledze wasze forum
o fotce przypomnialo mi się dopiero po wyplacie, więc załączam w profilu tylko wypłate
michellex
krzysio744 jak widać wszystko jest możliwe w TS dlatego czekam na 10
michellex..tak widać widać ..bardzo dobrze wyraznie foto ..dzisiaj ..zostałaś wygrana 1.040 zł
najwiecej to miałam dwa razy 7/10 kiedyś, ale to malo gralam, w czerwcu miałam trzy razy 5/5 i raz 5/6, w lipcu nic konkretnegoa dzisiaj sie udałoale apetyt rośnie i czlowiek by chciał te 10/10 czy to tak wiele
tak sama, zawsze sama typuje nie ufam tej maszynietrzeba szczesciu pomóc
ja raz w czerwcu 5/5 na szybko skresliłem i wpadło a tak to lipa
michell
michellex...teraz 28 osób wygrane 8/10 i jedna 9/10 ..wiecej nie ma 10/10
ja dzis sam skresliłem 4/5
krzysio
krisuu..
enterek
za niedługo coś ci wleci
za niedługo coś ci wleci
krzysio744 wow to nawet nie sprawdzałam, że w takiej elicie byłam o 14:00
ja często swoimi stałym gram....
ja na ich kuponie skreślam cyferki z ostatniego losowania, potem odchaczam te co dawno nie było i te co "raczej" nie padna i celuje w lukiim czlowiek wiecej mysli, kalkuluje, kombinuje tym gorzej wychodzi (przynajmniej mi)
kriss22221 ja kiedys grałam stałymi ale jak przez ok rok nic nie trafiałam z nich a z tych co popadnie tak to odpusciłam stałe
jedna tym wszystkim żadzi....los. masz szczesie to wygrasz..
moj zestaw czesto wschodzi....ale wtedy włsanie nie gram
najlepiej grac stałymi... kiedys wlecąąą
nie dawno w mini mialbym 5/5....ale nie gram.a wleciały
edi8... jeśli grasz w mini to podaj na dzisiaj ze 3 liczby ,proszę.
scols... ja wiem ty jeden łobuzaki ..tak ładnie ukrywałeś na czacie
enterek...no właśnie stałymi to trzeba by było zawsze grać a tak to nie ma musu, ja w zależności od kasy puszczam od do 4 zakładow na losowanie MM i nie gram codziennie czy 2razy dziennie. Fakt, że kiedyś kusilo i i pare razy dałam dobre 100zł myślac, że zwiększam szanse, ale że nic nie wygrałam to też wybiłam sobie to z głowy
kasika>> nie gram, ale mam dla Ciebie:
http://www.streetdirectory.com/lyricadvisor/song/ccjeju/zamiast/
http://www.streetdirectory.com/lyricadvisor/song/ccjeju/zamiast/