Wpisy 1 053 483 – 1 053 582
9 sierpnia 2012 14:16 → 9 sierpnia 2012 16:06, 100 wpisów
lilaa..tak mozna potem pamietaj 1DDS
liluś
islandoreczko.. na losowania od poczatku istniemia multi lotka serio , dlatego tyle czasu mi to zajmuje
medea76 powodzenia i wytrwalosci
jocia to daj parke na 22
Jocia ok ale skreślasz powtórki np. czy oboki??? jest coś na co zwracasz szczególną uwage???
torsan ale Magda wieczorem będzie ona też ma ładne nogi
czy ktos wie jak gg ma na imie???
potrzebuje do cyferek...
potrzebuje do cyferek...
jarek mi do wakacji za rok to garb wyrosnie od tyrania...
nie płaczę..parke to moze znajde za 3-4 godziny
nie wiem od razuale z tego co sobie zapisałam..zaznaczam bez sprawdzenia.. to 65,67 ..ale bez odpowiedzialności ..bo nie sa sprawdzone.
islandorko.. skreslam powtórki jak wychodza..do ponownego wejścia, oboków nie skreslam, bo to nie zawsze działa jak wychodza to chętnie skrreslam, ale wszystko sprawdzam
nie wiem od razuale z tego co sobie zapisałam..zaznaczam bez sprawdzenia.. to 65,67 ..ale bez odpowiedzialności ..bo nie sa sprawdzone.
islandorko.. skreslam powtórki jak wychodza..do ponownego wejścia, oboków nie skreslam, bo to nie zawsze działa jak wychodza to chętnie skrreslam, ale wszystko sprawdzam
scollsik t jak zwykle swoje...
jarek21 co to prawda Januszek ostatnio mi nie przynosi szczęścia i tak się zastanawiam kto teraz by te szczęście mógł by mi przynieść ale jak pamiętam dobrze to 8/10 przyniosła mi własnie Magda
czasem kous podaje liczby..w nocy, ale potem je jeszcze weryfikuję..takze moze byc ciut inaczej
jocia
jocia cześć
wole słodkie cuś...
no wie ktoś jak gg ma na imie bo musze skreslic cyferki...fartowne...
jak wieczorem nic nie trafię,to robię sobie przerwę w MM i skupiam się tylko na buku
jarecki na zdrowie...
jocia dzieki
wojtas198721002 a dziś masz coś u bukmachera wysłanego?
multi multi-nie mam nic na dzisiaj
a spotkań dzisiaj pełno
jocia...moje zdanie kto trafi za parka ..foto kupon nie było pokazane ..widzisz tu moze umieją kłamać oczy..i poowwoo
wojtas198721002 ok rozumiem a ja wczoraj wysłałem na 14 losowań w budzie żółtej i jak na razie nic
krzysio :
1053404. albinlotto 2012-08-09 (13:57) Albinlotto vs TS
31-32
31-33
31-34
31-35
1053404. albinlotto 2012-08-09 (13:57) Albinlotto vs TS
31-32
31-33
31-34
31-35
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 210 000 złotych
jocia...nie wiedziałem wcześnie wpisy albin..byłem tam
jocia dlatego tak bo nieraz już miałem 7/10 i nawet z plusem i miałem i wysłane a bym miał to właśnie w 14 losowaniach
jocia dlatego tak bo nieraz już miałem 7/10 i nawet z plusem i miałem niewysłane a bym miał to właśnie w 14 losowaniach
dobra ja także uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych wieczorem cześćdo poklikania.
scolls...oglądałeśwczoraj muza xxx na spacer ..teraz ty zdejmi majtek i isc na spacer w mieście ..nic nie wazne masz twarda ruru
dobra juz znikam..
krzysio Ty czasami nie idz na spacer do lasu bez majtek bo komary latają
jocia czekam ., dzieki
Rekordowa kumulacja w Euromillions € 190 000 000! Zobacz szczegóły
mala1438 we wtorek 3/7 i 4/7 z typowania za pomoca swiadomego snu
mala1438 zaczekaj dam Ci link i mozesz sie zapoznac
http://planetaziemia.net/explorers/lottlo-project/lotto1.pdf
jes to dosc obszerna publikacja a sama metoda dosc skomplikowana i trudna ale ja wierze ze mozna to opanowac i moga byc wyniki lepsze od typowan tradycyjnych
http://planetaziemia.net/explorers/lottlo-project/lotto1.pdf
jes to dosc obszerna publikacja a sama metoda dosc skomplikowana i trudna ale ja wierze ze mozna to opanowac i moga byc wyniki lepsze od typowan tradycyjnych
mala1438 ale zacznij moze od tego bo bedzie Ci latwiej zrozumiec o co chodzi
http://chomikuj.pl/autohipnoza/e-booki/Sny+Wygrywaj*c4*85cych,3454085.pdf
http://chomikuj.pl/autohipnoza/e-booki/Sny+Wygrywaj*c4*85cych,3454085.pdf
scolls
No wreszcie dałeś dziewczynie odpowiedni link. Sny wygrywających są lepiej przystępne niż informacje na tamtej stronie.
Życzę powodzenia a jak coś wyśnię to podam jutro rano
Teraz to już naprawdę znikam bo mnie zmakną w biurze
No wreszcie dałeś dziewczynie odpowiedni link. Sny wygrywających są lepiej przystępne niż informacje na tamtej stronie.
Życzę powodzenia a jak coś wyśnię to podam jutro rano
Teraz to już naprawdę znikam bo mnie zmakną w biurze
Na forum w wątku "Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY" podałem schemat gry na 3 liczby MM.
mala1438 ale od razu pisze ze nie kazdy do tego sie nadaja a juz ludzie ktorzy podchodza sceptycznie do duchowosci wiary i innych rzeczy to moga zapomniec o eksperymentowaniu w ten sposob
prosze sie wypowiadac na temat sposobu wyswietlania wynikow Multi Multi w dziale WYNIKI. Poprzednio bylo kazde losowanie w osobnym rzedzie, teraz jest w 2 rzedach. Chcialbym uslyszec Wasze odczucia bo dostaje emaile z prosba o powrot do poprzedniego stanu...
Pasko zerkniemy
mala haslo jest podane na stronce i brzmi
adambytof.pl
mala haslo jest podane na stronce i brzmi
adambytof.pl
Pasko mnie osobiście nie przeszkadza to,że wyniki są w dwóch rzędach....rób tak żeby Tobie było łatwo i przyjemnie
a tak na marginesie wysłałam ci zaproszenie na facebooka
a tak na marginesie wysłałam ci zaproszenie na facebooka
Pasko dla mnie tez jest ok tak jak teraz,latwiej ogarnąć wzrokiema po drugie widac ktora "połówka" liczb 1 do 80 przeważa w danym losowaniu co moze byc w pewnym sensie pomocne przy typowaniach
torsan ostatnio we wtorek 3/7 i 4/7 ze snu swiadomego ale ostatnio przy standardowych typowaniach (takze od ludzi z MP) na 150 wyslanych zakladow mialem tylko 4x 2/7 tak ze koncze z takimi typowaniami bo nie widze wiekszego sensu
torsan nie skupialem sie na Vegasowych tylko wysylalem co pare godzin typy z MP i swoje i tylko 4x 2/7
no ale nie ma sie co dziwic jak tydzien temu ludzie wysylali 800 zakladow na sekunde
za to "rozdali" 100 x po milionie dlatego bylo tyle nadanych zakladow