Wpisy 1 053 152 – 1 053 251
9 sierpnia 2012 11:50 → 9 sierpnia 2012 13:12, 100 wpisów
sam widziałem jak ludzie kupowali całe paczki i ok. 100zł tylko odzyskiwali- czyli 150zł w plecy
lila...pootem wskaku za 30 min
witam wszystkich
1 musi wpasc
1,13,33,73
lila ...ja 28..1/1
lila ok ok ..narazzie nie ide .. juz nie jestem pintol kolektury
lila....jak chcesz jedz juz dziś ..
ja typuje cos takiego na rozpis 1 , 2 , 11 , 24 ,26 ,27,33,34,36,37,47,48,49,50,57,58,62,64,73,75,...
lila ..torsan mówił tu i tam ..bawił w piasku na boisku obok bloku
co powiecie o 13 ?
1,13,33,73,79
z plusem
medea 76
nie placze
13 to niezły pomysł ja zakreśliłam ją w komplecie z 15
13 to niezły pomysł ja zakreśliłam ją w komplecie z 15
oby weszlo
czy nikt nie pisze czy mi net siada
Mnie dzisiaj coś kopło i oprócz mojego żelaznego zestawu postawiłam na dawno niewidzianą orgię z przedziału 65-80
torsan
A wiesz co jest najbardziej wkurzającego ? To, że jak już masz dość i sobie taki ciąg odpuścić to on na bank wpada
A wiesz co jest najbardziej wkurzającego ? To, że jak już masz dość i sobie taki ciąg odpuścić to on na bank wpada
wiesiek
No bo jak nazwać ciekawe zjawisko wpadania nawet 3-4 liczb pod rząd z różnych przedziałów Oczywiście nigdy tych na które na ja stawiam
No bo jak nazwać ciekawe zjawisko wpadania nawet 3-4 liczb pod rząd z różnych przedziałów Oczywiście nigdy tych na które na ja stawiam
torsan
Dlatego jak puszczam to ostatnio koniecznie z takim zakładem by dziesiątka z przedziału 65-80 była. Długo już takiego ciągu nie było więc kto wie
Dlatego jak puszczam to ostatnio koniecznie z takim zakładem by dziesiątka z przedziału 65-80 była. Długo już takiego ciągu nie było więc kto wie
Chwała i cześć Pasko za opcję wyszukiwania losowań podobnych dla mm. Teraz wszystko mam na stronie, bo lubię sobie typować na podstawie losowań po tych podobnych
ja mialem wczoraj 4 z 8 trafione a reszta oboki
madea-zagram na 70-tki to bedą 60-tki dam 60-tki to beda 70-tki i tak w kółko
ale wiedzialem,ze nic z tego nie bedzie jak sie pokazal hiszpan na wizji
chyba w maliny jak kazdy z wiekszosci nas
nie placze
A ja ostatnio w losowaniach Moreno miałam 5/6 a zawsze przynajmniej zwrot stawki
A ja ostatnio w losowaniach Moreno miałam 5/6 a zawsze przynajmniej zwrot stawki
lila buk to podstawa ,chociaz tam sie cos odegrasz i masz na ts-a
medea76 oby tak dalej
Ja jeszcze w życiu nie grałam u buka, choć dzięki kolegom z chatu mam już pojęcie o co chodzi w zakładach sportowych. Jakoś nie czuję do tego woli bożej
nic trudnego tylko trzeba grac malo zdarzen a duza stawka tak jak w ts-sie
ja gram 3 mecze a stawka przynajmiej 50 zl.
moj kumpel raz poszedł do buka obstawił na pałe jakiś hokej i trafił stówke
na pewno wiecej u buka sie wygra niz w ts
oczywiscie mowie o wygranych ok .1000 zl