Wpisy 1 053 126 – 1 053 225
9 sierpnia 2012 11:28 → 9 sierpnia 2012 12:56, 100 wpisów
trisetum
przez te remonty na kolei nigdzie na razie nie jeżdzę, ode mnie do świnoujścia koleją 900km
przez te remonty na kolei nigdzie na razie nie jeżdzę, ode mnie do świnoujścia koleją 900km
gg dziś juz sam szukałem zdrapki o nr 030 bo jej sie nie chciało "ja to mam panu szukać?" ona do mnie- powiedziałem jej daj te zdrapki sam se znajde i dała
trisetum
ja lubię słowackie tatry i piwo- mam w sumnie niedaleko
ale panien słowackich nie lubię
ja lubię słowackie tatry i piwo- mam w sumnie niedaleko
ale panien słowackich nie lubię
trisetum
nie byłem, ja w cieszynie pl/cz swego czasu często bywałem
nie byłem, ja w cieszynie pl/cz swego czasu często bywałem
jeszcze nowej pensji nie miałem coś mi mówi nie kupuj tego Daniel
trisetum, ta pensja wcale nie schodzi- ludziska potracili kasę w pierwszej edycji to sobie chyba odpuścili
jak ktos wydał z 20 zeta+ i nic nie wygrał to leje na nowa edycje
Ireland....powiem 13maxa..ja wiem ty z...i poowwo
sam widziałem jak ludzie kupowali całe paczki i ok. 100zł tylko odzyskiwali- czyli 150zł w plecy
lila...pootem wskaku za 30 min
witam wszystkich
1 musi wpasc
1,13,33,73
lila ...ja 28..1/1
lila ok ok ..narazzie nie ide .. juz nie jestem pintol kolektury
lila....jak chcesz jedz juz dziś ..
ja typuje cos takiego na rozpis 1 , 2 , 11 , 24 ,26 ,27,33,34,36,37,47,48,49,50,57,58,62,64,73,75,...
lila ..torsan mówił tu i tam ..bawił w piasku na boisku obok bloku
co powiecie o 13 ?
1,13,33,73,79
z plusem
medea 76
nie placze
13 to niezły pomysł ja zakreśliłam ją w komplecie z 15
13 to niezły pomysł ja zakreśliłam ją w komplecie z 15
oby weszlo
czy nikt nie pisze czy mi net siada
Mnie dzisiaj coś kopło i oprócz mojego żelaznego zestawu postawiłam na dawno niewidzianą orgię z przedziału 65-80
torsan
A wiesz co jest najbardziej wkurzającego ? To, że jak już masz dość i sobie taki ciąg odpuścić to on na bank wpada
A wiesz co jest najbardziej wkurzającego ? To, że jak już masz dość i sobie taki ciąg odpuścić to on na bank wpada
wiesiek
No bo jak nazwać ciekawe zjawisko wpadania nawet 3-4 liczb pod rząd z różnych przedziałów Oczywiście nigdy tych na które na ja stawiam
No bo jak nazwać ciekawe zjawisko wpadania nawet 3-4 liczb pod rząd z różnych przedziałów Oczywiście nigdy tych na które na ja stawiam
torsan
Dlatego jak puszczam to ostatnio koniecznie z takim zakładem by dziesiątka z przedziału 65-80 była. Długo już takiego ciągu nie było więc kto wie
Dlatego jak puszczam to ostatnio koniecznie z takim zakładem by dziesiątka z przedziału 65-80 była. Długo już takiego ciągu nie było więc kto wie