Wpisy 1 052 783 – 1 052 882
8 sierpnia 2012 22:32 → 8 sierpnia 2012 23:04, 100 wpisów
scolls
Witam wszystkich
Weszłam, zobaczyłam wyniki ... aż tynk ze ścian leci.
Wszystkim wygranym przegranym jak ja no i znikam
Weszłam, zobaczyłam wyniki ... aż tynk ze ścian leci.
Wszystkim wygranym przegranym jak ja no i znikam
Lila
Lila....
medea76
jocia
gaja ...ja gram na wszystko jak leci ..jak mi pasuję i na co mam ochotę
scols...ona medea ..tak mówiła sama znikła tu i sama poszła meza do lizania ..kiedyś słyszałem
musze Wam powiedziec ze dzisiaj weszly wszystkie cyferki z mojej daty urodzenia i to w kazda strone
ale nie ostawialem w ten sposob i jest tylko 2/5 a tak byloby kolejne 5/5 lub 6/10
13maxa...
juz raz tak mialem w expresa jakies 8 lat temu wtedy weszlo mi 4/5 za 650 pln
gaja ...no to tak samo grywasz jak Ci pasuje ..ale zmieniasz stawki czy ta samą i czy masz stałe numery 6/6
nie mam stałych numerów a stawke biore podstawową..jak widzisz jestem bardziej rozwazna niz romantyczna..czyli bez szaleństw
13maxa...troche nie myśle wypluwałem 74
tak samo w pokera jak gralismy bez stawki to zawsze wygrywalem a jak na kase to
krzysio ..to nie pluj tylko typuj ..a nie myślisz czy gaja jest ładna czy nie
dla wszystkich romantycznych duszyczek
http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4
http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4
gaja ..ale to było kiedyś ..może sie zmieniło juz ..bądź romantyczna
scolls miło z Twojej strony..uwielbiam Cie za miłość do zwierząt..bo to tez z tej romantycznosci pozostało
gaja wez przyklad z maxa romantyczny chlopak i zobacz jak nabroil
gaja zwierzatka warto kochac bo są przede wszystkim szczere i potrafia odwdzieczyc sie miloscia
A ja kocham zwierzaki i nie pozwolę im zrobić krzywdy ,obojetnie nie przejdę ulica jak kotka zobaczę ..ale wszystkich nie uratuję
max to normalne ze wszystkich nie uratujesz ale mozesz nie robic krzywdy to jest juz
13maxa...skąd mam wiedziec ładna gaja
scolls ..sam mam 2 pieski ..12 kotów i jeszcze 2 sztuki po 5 sztuk w drodze ...wiesz ile żarcia idzie ...ale co tam ...szukam im domków ....no i 5 już po zabiegu jest ...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 200 000 złotych
zelka ..widzisz 13maxa chce podrywać tuu wiele dziewczyn jak drugi michał wisniewski
oczywiście w domu mam tylko pieski ..kotki sa w innym miejscu ...ciepłym i suchym z pełnymi michami
ha ha ha.. dobre.. zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.. poczekam na Ciebie
gaja ..ja wolny
Żelka ...to sobie poczekasz bo wychodzę ..mam interesy do ogarnięcia
Dopisano wygrane kaskada