Wpisy 1 052 583 – 1 052 682
8 sierpnia 2012 21:53 → 8 sierpnia 2012 22:07, 100 wpisów
Max.. .
13maxa..masz auto czarne ..miałeś powrwi dziewnyny w wałrzychuu ...za darmo na lizaka
Lila ....aaaa to teraz trzeba tak nic sie nie stalo Polacy nic sie nie stało
krzysio..nie wiem czy auto by nie zastrajkowało i drzwi sie otworzyły w tym wałbrzyszku
żeby na olimpiadzie nie pokazać NIC!? To tylko Polacy ak potrafią. Bez walki, bez przekonania, bez wiary
Pieniądze wydane na polskich niby sportowców, to są pieniądze...STRACONE.. .
TFU..
TFU..
u nas na WF-ie za zepsutą zagrywkę/przyjęcie było 10 pompek kary. Im powinni dać 1000 zł za każde zepsute zagranie - to by zadziałaąło
mentalność rozkapryszonych juniorów którym wszyscy zaczeli wmawiać że już są niepokonanymi gwiazdami.
curwa mać.
curwa mać.
ot sowieckij sojuz łupnia nam zrobił
Proszę mi tu Polaczków naszych nie wyzywać.My też jesteśmy sportowcam totolotkowymi i co? Trenujemy latami i c*** nam z tego a przypadkowi ludzie zagrają na chybika z 9 zeta i zgarniają miliony
13maxa ...z rowerem nieee...
TS sponsoruje tych legatów z naszych pieniędzy.. .
powinni na rynku powiesic ych którzy im już medale zawiesieli na szyi przed olimpiada
i jak tu teraz zasnąć? Dzisiaj dziewczyny w zapasach przynajmniej walczyły, a te maślaki nie pokazali nic dosłownie NIC
Lila ...i jeszcze kalosze będziemy mieli i dwa berety z antenką
"coś drgnęło" zafajdany komentator, przy 2:0 i 19:16 w III secie
13maxa..ty juz straciłeś prawkoo ..policja zabrała ja kieruje ..ty i jaroo ,, scol masz trzymać kobitoo m77 wiecej czasu na lizakach
scols..
Ci co w szkole na W-F siedzieli przeważnie w szatni i mało co w sporcie się udzielali mają najwięcej do krytykowania
ktoś musiał przegrać żeby ktoś mógł grac dalej.....ale czemu zawsze my
scol...byłem u znajomy ganster zawsze chcwali
ja grałam w piłkę ręczną i nie jest to takie proste czasem założenia są inne a wychodzi inaczej
13maxa...ja nieee ..wszyscy jak chcecie pchać np usta albo tyłka