Wpisy 1 052 533 – 1 052 632
8 sierpnia 2012 21:39 → 8 sierpnia 2012 22:00, 100 wpisów
lila...ostatnio z mężem stwierdziłam że może jeszcze jedno za 2 lata
lilcia ja też bym tylko spał ostatnio dobrze że od soboty urlopik mam
rustu....ta pogoda przyjebana Jak możesz to śpij ile wlezie ja się zawsze kładę bo spać mi się chce,poleżę chwilę i mi się odechciewa i zgadnij gdzie ląduję????...Na MP
" Bo nasi siatkarze to zgraja nierobów,
Nawet z Ruskimi wygrać dziś nie mogą "
Nawet z Ruskimi wygrać dziś nie mogą "

początek jest trudny trzeba dużo odpoczywać tylko nie zjadać za dwoje
nicolla...własnie nie jem za dwoje.jak czuję że mam dosyć to mam dosyć ,nie napycham się na siłę bo mnie cofka łapie
Widział ktoś ostatnio Robalka?Pewnie się nachapał i pod palmami lezy z zimnym drinasem
Lila.. .
Ale łobuzy zarabiają na rok prawie po milionie, to by chociaż udawali, że GRAJĄ.. .
Ale łobuzy zarabiają na rok prawie po milionie, to by chociaż udawali, że GRAJĄ.. .
lila...z pierwszym dzieckiem miałam cofki na sam zapach cytryny to był koszmar jak babki w biurze robiły sobie herbatki a ja ....brrrr jak sobie przypomnę
nicolla..ja mam taką własnie cofkę na zapach pieczonego ciastacukiernię omijam szerokim łukiem
Nicolla.. .
100...szpiegów.. .
lila..robal ..nie był tuu 4 dni temu ..chyba bawi w piaskuu na boiskuu jak małe dzieckoo..
Dawać te smieszne losowanie ...MM.
102 szpiegów.. .
13maxa..
Max.. .
13maxa..masz auto czarne ..miałeś powrwi dziewnyny w wałrzychuu ...za darmo na lizaka
Lila ....aaaa to teraz trzeba tak nic sie nie stalo Polacy nic sie nie stało
krzysio..nie wiem czy auto by nie zastrajkowało i drzwi sie otworzyły w tym wałbrzyszku
żeby na olimpiadzie nie pokazać NIC!? To tylko Polacy ak potrafią. Bez walki, bez przekonania, bez wiary
Pieniądze wydane na polskich niby sportowców, to są pieniądze...STRACONE.. .
TFU..
TFU..
u nas na WF-ie za zepsutą zagrywkę/przyjęcie było 10 pompek kary. Im powinni dać 1000 zł za każde zepsute zagranie - to by zadziałaąło
mentalność rozkapryszonych juniorów którym wszyscy zaczeli wmawiać że już są niepokonanymi gwiazdami.
curwa mać.
curwa mać.
ot sowieckij sojuz łupnia nam zrobił
Proszę mi tu Polaczków naszych nie wyzywać.My też jesteśmy sportowcam totolotkowymi i co? Trenujemy latami i c*** nam z tego a przypadkowi ludzie zagrają na chybika z 9 zeta i zgarniają miliony
13maxa ...z rowerem nieee...
TS sponsoruje tych legatów z naszych pieniędzy.. .