Wpisy 1 052 452 – 1 052 551
8 sierpnia 2012 21:05 → 8 sierpnia 2012 21:45, 100 wpisów
lila...wpis ..1052399
wiedziałem pintoliłem kłamczuszku emeryci
i znikam...
wiedziałem pintoliłem kłamczuszku emeryci
i znikam...
jak nasi przegraja to TS sie wkurzy i wylosuję nam takie liczby że szok
nicolla..na wodzy ,ale jak w piątek w coś piznę to koniec świata będzie
albo w kogoś bo już to pintolenie w domu o jednym i tym samym zaczyna mnie przyprawiać o mdłości
lilaa..czytałaś wcześnie ona chce wiedzieć wiek ..emeryci bałagan sprawa opowiada
nicola..
nicola..
nicolla..ja tam pełen luzik.Jak za dużo pitolą wychodze do innego pokoju zamykam drzwi a im się gęby w końcu zamykają
lila...załóz okulary gdzie ty widzisz w wpisu mała nie pytała do mnie
krzysio...ok ja nic nie wiem i nie chcę wiedzieć.Wytłumacz mi albo pintolę i idę spać
lila...ty tuu zostać sama ..ja odwrotnie idę spaćok
krzysio..ja idu spaćku a Ty tu sam zostaniesz ze scollsem zboczuchem
lila...scols pierwszy raz były głupku ..teraz miły facetem
nicolla...to nie jest śmieszne,ja się budzę,biorę prysznic i znowu mi się spać chce
nicolla...ostatnio czytałam że jest w moim wieku,teraz może się coś zmieniło
mala1438hej lilcia spać ci się chce?a coś ty w nocy robiła?(diabełek)
rustu...własnie nie wiem co ja robiłam,chyba spałam ale ta pogoda tez dzisiaj taka przymulona i może dlatego
lila nie wiem czy dobrze umiem czytac miedzy wierszami,ale czy ty jestes w ciaży?
lila..np jak masz ciąza ..ty nie zawsze tu siedzieć z kim gadać na czacie i zobaczysz spokojnie
pamietam,ze na poczatku tez czułam sie zmeczona,ale odpoczywaj póki mozesz
lila...ostatnio z mężem stwierdziłam że może jeszcze jedno za 2 lata
lilcia ja też bym tylko spał ostatnio dobrze że od soboty urlopik mam
rustu....ta pogoda przyjebana Jak możesz to śpij ile wlezie ja się zawsze kładę bo spać mi się chce,poleżę chwilę i mi się odechciewa i zgadnij gdzie ląduję????...Na MP
" Bo nasi siatkarze to zgraja nierobów,
Nawet z Ruskimi wygrać dziś nie mogą "
Nawet z Ruskimi wygrać dziś nie mogą "

początek jest trudny trzeba dużo odpoczywać tylko nie zjadać za dwoje
nicolla...własnie nie jem za dwoje.jak czuję że mam dosyć to mam dosyć ,nie napycham się na siłę bo mnie cofka łapie
Widział ktoś ostatnio Robalka?Pewnie się nachapał i pod palmami lezy z zimnym drinasem
Lila.. .
Ale łobuzy zarabiają na rok prawie po milionie, to by chociaż udawali, że GRAJĄ.. .
Ale łobuzy zarabiają na rok prawie po milionie, to by chociaż udawali, że GRAJĄ.. .
lila...z pierwszym dzieckiem miałam cofki na sam zapach cytryny to był koszmar jak babki w biurze robiły sobie herbatki a ja ....brrrr jak sobie przypomnę
nicolla..ja mam taką własnie cofkę na zapach pieczonego ciastacukiernię omijam szerokim łukiem
Nicolla.. .