Wpisy 1 051 433 – 1 051 532
7 sierpnia 2012 21:36 → 7 sierpnia 2012 22:08, 100 wpisów
slawek na pewno nie mnie a pożartować nieraz trzeba
Ja nie mowie ,ze Ciebie bron boze ale w poniedziale moze ktos by ja tu zastosowal moze
sławek rozumiem ok
rustu2009 może koło losowania się pojawi mała557
Dawać te losowanie.. .
lila jak także mam swój system ale w mini lotto na 10 zakładów zobaczę co to przyniesie no wiadomo takalbo
slawek...a kro w poniedziałek ma zastosować tą emotkę z palącą rurą?
wędrowca netowy
multi multi..oby tak http://colamyloveblog.blox.pl/resource/banan_bebni.gif
Multi.. .
lila aż się boję otworzyć bo to może być spam
Lila.. .
lila otworzyłem i widzę same banany
przestajcie mówić moja rur wy tez macie jak ja ..zabije cię
--------
http://colamyloveblog.blox.pl/resource/koteczek_1_.gif
--------
i znikam...
--------
http://colamyloveblog.blox.pl/resource/koteczek_1_.gif
--------
i znikam...
krzysio744
Medea.. .
medea76
krzysio...co Ty pintolisz że ja Ciebie już nie żegnam myślałam że,Cię już nie było
Gdzie jest...Hipcio.. .
Aja dzisiaj dałam się ponieśc ułańskiej fantazji i pusciłam mini. By się nie rozdrabniac od razu 10 zakładów. No i teraz znając moją skutecznośc w tej grze bedzie pewnie wszystkie 5 liczb, ale w układzie 10 x 1/5
wędrowco netowy hipcio pewnie poluje na obcych
rustu
Rzeczywiście kolegi hipcia nie ma już z nami od pewnego czasu. Ciekawe co porabia ???
Rzeczywiście kolegi hipcia nie ma już z nami od pewnego czasu. Ciekawe co porabia ???
lila a no właśnie kathy także już dawno nie widziałem ale za Krysia wczoraj była
lila też tak myślę
Gdzie jest...Miroslav ???
lila może i tak ale mnie nigdy nie ma
Już 119.
wędrowco netowy no wiadomo emocje rosną to i więcej widowni
lila a no tak
wyświetla mi się proszę nie nadużywać emotikonek pasko to żart? Mi emoty jak piszę z tela prawie wogóle nie wchodzą ble
witam ponownie
Lila @wygladasz bardzo delikatnie i kobiecobardzo mi sie podoba no i fajny kolororek bardzo pasuje do Twojej urody
Lila @wygladasz bardzo delikatnie i kobiecobardzo mi sie podoba no i fajny kolororek bardzo pasuje do Twojej urody
rustu2009 bo może nadużywasz emotek a w telefonie jest ich mniej niż tyle ile wpisałeś za to przez komputer jest 100% wiadomo ile emotiek wpisałeś i ile ich jest w telefonie po prostu wszystkich nie widać
Scolls.. .
13max33 hej ,a emotek nie bęndę próbował wklejać bo się obraziłem nie to nie jak nie mogę to łaski bzzz
rustu
Mnie ten komunikat tez wpienia zwłaszcza jak na chacie jest sporo osób, których chciałabym trochę bardziej wylewnie przywitać
Mnie ten komunikat tez wpienia zwłaszcza jak na chacie jest sporo osób, których chciałabym trochę bardziej wylewnie przywitać
scolls
13max33
nicolla15
13max33
nicolla15
dobra to ja już uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych dobranocdo poklikania
multi multi problem w tym że z fona jak próbuje choć jedną emotkę wkleić to taki komunikat mam więc nie bęndę wklejał