Wpisy 1 050 487 – 1 050 586
6 sierpnia 2012 22:07 → 6 sierpnia 2012 22:28, 100 wpisów
lila kombi,de mono a program prowadził Roman Czejarek
Lila
Z drugiej strony oni też się muszą dziwic jak widzą gościa z białym cusiem w złotej świątynce łażącego pod paldachimem po kwiatkach rzucanych na ulicę i tłumek rozgadanych ludków za nim
Z drugiej strony oni też się muszą dziwic jak widzą gościa z białym cusiem w złotej świątynce łażącego pod paldachimem po kwiatkach rzucanych na ulicę i tłumek rozgadanych ludków za nim
jano
aaaaaaaaaaaaa o takie Ci chodzi a to normalne ze oni sie modla 5 razy dzinnie co do minuty bo tak kaze im religia i tak samo w czasie ramadanu nie moja nic jesc w czasie dnia
aaaaaaaaaaaaa o takie Ci chodzi a to normalne ze oni sie modla 5 razy dzinnie co do minuty bo tak kaze im religia i tak samo w czasie ramadanu nie moja nic jesc w czasie dnia
Lila.. .
Jakiś muzyk z zespołu Kombii w radiu mówił, że wiatr/deszcz zniszczył im sprzęt, i odwołali koncert..
Jakiś muzyk z zespołu Kombii w radiu mówił, że wiatr/deszcz zniszczył im sprzęt, i odwołali koncert..
multi multi..nie wiem.Nawet nie wiedziałabym gdyby nie Ty że,cos będzie w Gnieźnie
lila tylko że kombi i de mono nie zagrali
Witam wszystkich ,mam problem pasko coś pozmieniał i hybryda nie pobiera wyników może ktoś wie jak to zrobić?
multi multi..nie dziwię się że,nie zagrali jak lało tak że ściana wody była Parking w Maxie zatopiony
lila ale tak powiem tobie szczerze że wolałem Oceana która była w moich stronach
lila zerknij sama: http://gniezno.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1498511,gniezno-przeszla-nawalnica-zawalil-sie-dach-nad-galeria,3181701,id,t,zid.html#galeria
lila
Dziśiaj spadające drzewo zabiło dwoje nastolatków.. .
W tym roku utopiło śię... 313 osób.. .
Wędrowca netowy...wiem po co tam był zboczuchuu po drzewą i dał kara
lila ale ostatnio w Pile wyrwało słup od mcdonalds
Nie żebym się chwaliła, ale nic nie pobije widzianej w lokalnej kablówce twarzy burmistrza mojego pipidówka kilka lat temu gdy jesienna wichura zerwała dach z jego cudownego dziecka czyli krytej pływalni. Był to pierwszy i jedyny raz gdy nadworny 9 bo utrzymywany z środków z ratusza) reporter puścił nagranie bez obróbki. Potem był już mądrzejszy jakieś dwa miesiące bez dotacji później
ciekawe gdzie jest torsanbrakuje mi troche jego fascynacji nogami pan prezenterek
Krzysio.. .
To było w czasie burzy i wiał silny wiatr.. .
To było w czasie burzy i wiał silny wiatr.. .
481
13maxa...
lila ...on chce porwie zboczuch i potem chce kopnął.. wiesz ten 77
lila ...on chce porwie zboczuch i potem chce kopnął.. wiesz ten 77
no ja to nie wiesz Pasko wprowadzil abonamnet na tansmisje lotto
540
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
05,06,13,14,15,21,22,34,42,43,46,55,60,61,62,63,67,71,79,80
Plusem jest liczba: 05
05,06,13,14,15,21,22,34,42,43,46,55,60,61,62,63,67,71,79,80
Plusem jest liczba: 05
610
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 09, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 17,18,43,49
Wylosowany Joker to: 09, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 17,18,43,49
Lila ...to jak jest hak ..to i auto też jest ..ale bedzie jazda bez trzymanki ...po żużlu krzysio kieruje ..ja tylko jestem nawigatorem
Chyba padł...rekord.Losowanie oglądało...610 osób.. .
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 04,06,07,08,09,10,11,12,13,14,15,21
No jesteśmy 1,50 w plecki, bo na trzy dziesiątki 4/10; 5/10 oraz 2/10
13max...aa kto chce pcha tyłka w auto moze jaroo chce nr 1
krzysio ..tfuuuuuuuuuu ja jej nie tykam ..nawet jak wypiję litra
chciałem 4 weszła 5 ale znowu 5 pasuje mi do mojego zestawu 5/7/13 ..tak więc 6 mi zepsuła wszytko choć 6 też pasowała do zestawu 4/6/80 ...to gdzie jest 7 i 4
Lila...wiesz że tam remontują drogi Ty wiesz gdzie jak tak poleci pod górke pare razy do dupa starta na maxa
pasko
13max33
reniuszka
13max33
reniuszka
jano312
No idę jak burza w typowaniach Całe 43 punkty nie wiadomo czy śmiac się czy płakac skoro większośc punktów za 3/12 w lotto oraz 4/12 w mini, w które nie gram w realu
Czas pogłówkowac na co postawic dzisiejsze 6 złotych
Znikam wszystkim zyczę jasnowidzących snów
Czas pogłówkowac na co postawic dzisiejsze 6 złotych
Znikam wszystkim zyczę jasnowidzących snów
13max33 teraz tylko 4/10 bez plusa