Wpisy 1 049 255 – 1 049 354
5 sierpnia 2012 20:59 → 5 sierpnia 2012 21:41, 100 wpisów
O 14 wpadlo 124pln--5/6 i 3/5 to na wieczorek poszlo za trzy dyszki--cos za dobrze mi idzie--wczraj 3/3,dzisiaj 5/6
Lila.. .
Lila.. .
Ciekawie jest w...Gnieżnie.. . Gdzieś śię zawalił dach, burza zniszczyła sprzet zespołu Kombii.. .
Ciekawie jest w...Gnieżnie.. . Gdzieś śię zawalił dach, burza zniszczyła sprzet zespołu Kombii.. .
wędrowco...a nie wiem Ci ja .Nie było mnie tam na koncercie ale nieźle dawało
U mnie był wypadek dzisiaj o 17 kobieta audi uderzyła w drzewo 4 osoby zginęły i dziecko śmigłowcem zabrali do Lublina do szpitala
wędrowco...właśnie widzę w wiadomościach że zawalił się dach w galerii handlowej.
mala..takNie wiem,po obiedzie jakoś spac mi się zachciało.Dzielnie się trzymałam do 19 a potem wymiękłam.Podobno wyglądałam jak narkomanka
liluś to o której teraz pójdziesz spać, jak dopiero wstałaś
łał ale mnie lewa rączka swędzi, to znak
łał ale mnie lewa rączka swędzi, to znak
mala..już to sobie wyobrażam.Otwieranie na siłę oczu i udawanie jak tomi się spać nie chce.***a polewkę mieli przednią
liluś ja muszę wstać wcześnie, więc do wyrka wskoczę tuż po losowanku
mala..no ja nie muszę.MAm wolne jeszcze dość długo.Śpię do 9 a potem się pokładam po południu Zresztą mogłabym spać non stop.Jeść i spać i jeść i spać
mala ..nigdzie nie wstajesz dopóki nektaru nie zbiorę co do kropelki
13max Ty zboczuszku Ty, gdzie krzysiooo? mierzyliście sobie rurki?
liluś 3kg arbuza
łał ale w***alasz aż się kurzy ale to dobrze dla Ciebie i dla maleństwa
łał ale w***alasz aż się kurzy ale to dobrze dla Ciebie i dla maleństwa
Lila ...jak ja czytam ...przeczytałem że napisałaś po pępek a to o japkowy chodziło
mała ..to moja specjalność ...kisielek ..sama takiego nie zrobisz
mala...dzisiaj pojechałam do teściowej a tam pierogi juz czekały z mięsem truknęłam jej tylko że mam ochotę.Mówisz i masz
krzysio ..chodż tu już głowa Cię nie boli ..napatrzyłeś się dzisiaj na kulke i teraz rurka goraca i mokra