Wpisy 1 048 669 – 1 048 768
5 sierpnia 2012 13:01 → 5 sierpnia 2012 13:25, 100 wpisów
mala...za co?Po bananach nikt nie będzie nas bił bo my akurat nie mamy
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
w mordę ... w mordę to o 15 będzie waliła Karolina Michalczuk inyjkę
scols..rozbierz i pokaz dziewczynoo
--------
http://www.iv.pl/images/65618053780135401929.jpg
-------
--------
http://www.iv.pl/images/65618053780135401929.jpg
-------
Witam wszystkich
lila... tylko jedno mozna zostawić skarpetek
lila
mała557
scolls
kosmaty(gdzie byłeś jak ciebie nie było)
mała557
scolls
kosmaty(gdzie byłeś jak ciebie nie było)
lila trszke odszedłem od gier ,zamówien za to sie namnoxyło i brak czasu na chatowanie
13max33
krzysio744
krzysio744
jackwar
13max..a czy Ty przypadkiem nie miałeś zawitać do Poznania na dniach?
kosmaty a jak tam naszych na olimpiadzie oceniasz?
lila ..nic nie wiem za duzo rózne www ..baba 70 lat lepie ty sama w klej tuu
multi multi plus..
krzysio chyba wszystkie baby z bobrami ocenzurowali bo nie mozna nic nzlaezc
kosmaty no tak to prawda też myślę że słabo jak na razie wypadli lecz jeszcze liczę na siatkarzy trochę się dziwię że nie ma stref kibica
lila a dziś u ciebie chyba jest koncert lata z radiem jak się nie mylę
13max....a do Wrocławia się wybierasz?Nie tak szybko tam będę teraz nie mam czasu na jazdy .Wrocław w czwartek wpada do mnie więc pewnie za kilka miesięcy albo w przyszłym roku
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
lila ja wiem bo ktoś z mojej rodziny chce jechać do Gniezna dzisiaj właśnie na ten koncert
Lila ..teraz nie ale ale od przyszłego poniedzialku bedę tam tydzien ...a co do Pznania ..tez się wybieram czekam na telefon ... kiedy co i jak ..
multi multi...to mi nic na ten temat nie wiadomo.Gdzie ten koncert w Rynku?
13max....Jak będziesz w Poznaniu daj znać,wpadaj do Gniezna do Warki a lilcia dojedzie
13max nie wątpię, kisiel pierwsza klasa, trzeba mieć sprawne rączki do takiej roboty i nie tylko rączki...
lila no wiesz nie pytałem się bo i tak nie jadę choć się zastanawiałem czy nie jechać