Wpisy 1 048 143 – 1 048 242
4 sierpnia 2012 22:45 → 4 sierpnia 2012 23:24, 100 wpisów
Lila.. .
lila...dobranoc ..
Pasko
Czy nie można zablokowac IP ? ..albo spowodowac, by nie mogła pisac ..
Czy nie można zablokowac IP ? ..albo spowodowac, by nie mogła pisac ..
lilcia
lila ...a no forum jeszcze widać 77
lila
majklasz ona produkuje się na forum
przekręciła to co do niej się tyczyło i wyszło że do lili
majklasz ona produkuje się na forum
przekręciła to co do niej się tyczyło i wyszło że do lili
Nie jest tak zle z liczbą...77. Dzisiaj jej Rodzina dała liczbę....22, która była plusem.. .{{ok
wstydu nie ma..doprawdy tyle blokad..a ta dalej .. jak domownicy z nia wytrzymują ..
Pasko to musiałby zatrudnić użytkowników - ochroniarz, którzy pilnowaliby porządku 24h...
jocia > zmiana IP to bułka z masłem
jocia > zmiana IP to bułka z masłem
Boże jak nie klnę tak teraz bym chętnie to zrobiła i jeszcze ..........
forum ..juz został usuwane odpowiedz ..wiesz ten 77..
jak karaluch.. kobieto..wstyd
obojetnie co zaszło wczesniej..dosyc już..dosyć, jestes niestrawna , wredna.. i wstydu nie masz
obojetnie co zaszło wczesniej..dosyc już..dosyć, jestes niestrawna , wredna.. i wstydu nie masz
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 140 000 złotych
mała ..dobranoc pomyśl jeszcze troche śnic 5/5 mini
Robal..nie wiem, nie chce o tym czytac, wracać..chodzi mi o to..ze zatruwa życie.. innym, przeszkadza, wyprowadza z równowagi , nie jest sama na czacie i forum..basko wredne
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto
Yocia
nie ma - "nie wiem", "nie doczytałem", "nie obchodzi mnie to", "zobaczyłam kilka ostatnich stron i nie zauważyłam, żeby obrażał ..." etc etc, bo - zauważysz coś przekręcone, albo przyklejone - jak 'zawsze jakoś powrócisz Yocia" - nie ?
dobranoc
nie ma - "nie wiem", "nie doczytałem", "nie obchodzi mnie to", "zobaczyłam kilka ostatnich stron i nie zauważyłam, żeby obrażał ..." etc etc, bo - zauważysz coś przekręcone, albo przyklejone - jak 'zawsze jakoś powrócisz Yocia" - nie ?
dobranoc
Robal..zgoda, nie mam czasu..na zagłebianie sie..mnie chodzi o to..co jest teraz i teraz to jest wredne i obrzydliwe..i wsciekłe ( moze szczepienie przeciw wściekliźnie)
Pasko
widać, że nie ma sobie czym zawracać, ale przywróć wpisy powtarzam - w.p.i.s.y - tamtego /na własną prośbę usuniętego nicka, cały czas tego samego nieszczęścia/ wpisy, a nie konto -żeby nie mylono
skutku z przyczyną
widać, że nie ma sobie czym zawracać, ale przywróć wpisy powtarzam - w.p.i.s.y - tamtego /na własną prośbę usuniętego nicka, cały czas tego samego nieszczęścia/ wpisy, a nie konto -żeby nie mylono
skutku z przyczyną
ja nie chce..mam bardzo duzo zmartwień ..i jeszcze mam czytac zaszłości..?? o nie.., ale o tym juz pisałam..nie tylko Tobie
Jocia.. .
wreszcie pewniak trafiony a w realu 6/10 x4
jocia sama widzisz jakie to wredne babsko a sama ją kiedyś broniłaś
jocia sama widzisz jakie to wredne babsko a sama ją kiedyś broniłaś
nikt nie chce czytać jej wpisów a i tak wraca jak głód
tyle w tym temacie
ja miałam takie odczucie w tedy co miałaś do mnie pretensje ale było minęło i przeprosiłam za siebię
tyle w tym temacie
ja miałam takie odczucie w tedy co miałaś do mnie pretensje ale było minęło i przeprosiłam za siebię
jocia szkoda nerwów tu jest czat o liczbach
brawo za trójeczkę w mini
brawo za trójeczkę w mini
Dobranoc wszystkim