Wpisy 1 047 651 – 1 047 767
4 sierpnia 2012 21:02 → 4 sierpnia 2012 21:25, 100 wpisów
77 nie świruję piszę co ja osobiście przeszłam i wiem co to znaczy
Mała.. .
Sylwia
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=tunele&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&biw=800&bih=438&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=EXMdULD9Ao3Hsgac84GQDw
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=tunele&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&biw=800&bih=438&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=EXMdULD9Ao3Hsgac84GQDw
lata mi kole dupy co ty do mnie piszeszwklej to co pisałaś do mnie i nie tylko do mnie,do ulexxy i innych osób.
Mała.. .
Wybierasz śię do...Londynu ????
Wybierasz śię do...Londynu ????
nie ma po prostu za bardzo z kim rozmawiać jeśli chodzi o twoją osobę
co tu znowu za zadyma
czy tutaj spokojnie nie da się porozmawiać?
lila..
Mała.. .
Scolls to...niebezpieczny...typ.. .
Scolls to...niebezpieczny...typ.. .
mala557 jak bedziesz chciala to nie ma sprawy jakos mozna to zorganizowac Lila juz nawet na dachu chciala mi ladowac ale pewnie przes slub zrezygnowala

Pasko
W życiu kogos takiego nie spotkałam ..mala..masz rację , tak będzie , to wraca..do nadawcy
mała ..widziałem ..scols nie jest duzy człowiek
Przed losowaniem będzie tu Pasko, i te wszystkie wpisy ...przygłupka zostaną wykasowane.. .
77 to wróci do ciebie znowu będzie rak z twojej złości i nienawiści opamiętaj się
77....no dali opowiadaj wszystkooo
Mała.. .
Scolls to typ...spod ciemnej gwiazdy.. .
Scolls to typ...spod ciemnej gwiazdy.. .
nie jestem yocia dla ciebie
toja.. taka zapiekłość odbija sie na splocie słonecznym..watroba, woreczek zóciowy..i okolice..
toja.. taka zapiekłość odbija sie na splocie słonecznym..watroba, woreczek zóciowy..i okolice..
77 po co tak ziejesz gorycza malo Ci bolu w realu,wiesz ze jesli interesujesz sie ezoteryka to tak ja Ci tu mowia zło do Ciebie wróci wiec po co Ci to?naprawde warto?
tym razem choroba będzie śmiertelna 77 z czym staniesz po tamtej stronie z tą nienawiścią?
Mała.. .
mała..on scol najwiecej bawił 2 kotki ..niz dziewczyny
Scolls.. .
Żartowałem.. .
Żartowałem.. .