Wpisy 104 570 – 104 669
31 marca 2010 13:46 → 31 marca 2010 23:27, 100 wpisów
Kathy> oj oj taka mała to się nie mamy o co martwić,to wszystko się nam kumuluje na większą rybkę:-)
wysłałam 6 kuponów, wylosowali 6 moich liczb, średnia 1 trafienie na kuponie
oni losują po swojemu, aby jak najmniej ludzi wygrało. Ale nadal nie wielu z was w to nie wierzy.
bez "nie" przy "wielu"
ta teoria spiskowa jest calkiem możliwa. komputery moga sprawdzić wszystkie zakłady, technika jest też czuła to i "wylosować" potrafią bo przeciesz kaczorek i jego duPOkracja muszą mieć kasę żeby rządzić
ta teoria spiskowa jest calkiem możliwa. komputery moga sprawdzić wszystkie zakłady, technika jest też czuła to i "wylosować" potrafią bo przeciesz kaczorek i jego duPOkracja muszą mieć kasę żeby rządzić
Kathy>masz zniżke formy,ale to nie długo się skończy.Ja to wiem a kuleczki będą ci wskakiwać na kuponie.
ona istnieje
Gała... a kiedy ta zniżka formy się skończy??? masz jakis konkretny termin???
osłabiają mnie liczby "plus" wczoraj 40 i dziś.ostatnio tak z 52 było.nie zdążyli chyba od wczoraj rozmagnesowac :)
no ok. każdy się wkurza jak mu nie idzie, ale jednak coś sie ugrywa
komputer TS nadal przytkany, podaje wielkości wygranych i bonusa a nie podaje wyników
Kethy>tego to nie wiem,ale już nie długo bądż dobrej myśli.Polecam 11,33,50,72 + coś twojego na 2 losowania może w ten sposób się uda.
kathy....wszystko już ok z pisaniem?
ricardos...Witaski:)Pozdrawiam.
ricardos...Witaski:)Pozdrawiam.
to nie są teorie spiskowe. Dużo bym tu mógł opowiedzieć, ale i tak nastawienie ludzi będzie nadal w jednym kierunku podążało. Poza tym, na każdym kroku, co sami widzicie, co władza i inni poza władzą robią ludzi w balona na różne sposoby. Tyle już jest afer, tyle zdarzeń jakie miały miejsce i były ostro krytykowane przez społeczeństwo. I tak wiele osób mimo to wierzy, że TS jest uczciwy, że oni mają i tak dużo zysku, więc nie muszą kombinować. Bzdura! Kiedyś to wyjdzie, jak każde kłamstwo. Ale już będzie za późno...
krzysiek2783... ja nie wierzę że TS jest uczciwy, ja wierzę, że wygram a to różnica
elmat331... głowa do góry, ale przepisu na wygraną nikt ci tu nie zagwarantuje bo go nie ma
kathy, ja też tak kiedyś wierzyłem, ale za dużo w moim życiu się zdarzyło, za dużo widziałem i za ważne sprawy mam przed sobą, aby spie....lić je przez skupianie uwagi na tym co TS wylosuje. Coraz bardziej czuję, że większym sukcesem i radością będzie dla mnie, gdy dojdę do wielkich pieniędzy inną drogą niż hazardem. A w to BARDZO wierzę :)
krzysiek2783 >>> więc powodzenia życzę !
Uczciwością i pracą ludzie się bogacą"
pozd
Uczciwością i pracą ludzie się bogacą"
pozd
krzysiek2783... stare przysłowie pszczół mówi: pierwszy milion trzeba ukraść albo wygrać w totka :-)
do wpisu krzyśka-w grudniu 2009r.napisałem skargę na działa-
lność TS do rzecznika praw obywatelskich opisując wszystkie
wpadki w losowaniach i opinie ludzi grajągych i wypowiadających się na stronie multipasko,likwidacje komisji
regulaminowej do kontroli nad prawidłowośćią ich losowań.
Po 3-ch m-cach otrzymałem pismo o przekazaniu mojej skargi do
ministra skarbu,dalsza odpowiedz znów po 3 m-cach będzie że
sprawę przekazano zarządowi TS,a ten odpowie znów po 3-ch
m-cach i minie rok nim cokolwiek w tej sprawie się wyjaśni.
Taki jest tryb rozpatrywania skarg obywateli i to w okresie
gdy działa specjalna komisja sejmowa w której są przesłuchi
wani m;in.ludzie związani z TS.Taka jest rzeczwistość odmie-
nna od deklaracji obozu rządzących i dziwję się,że my sami
nie potrafimy wyciągnąc wniosków,wystarczy przesta grać np.przez 2 tygodnie i zobaczylibyśmy jakie byłby zmiany,
póki tego nie zrobimy nic się nie zmieni.Poddaję pod rozwagę
wszystkim grajągym..pozdr,
lność TS do rzecznika praw obywatelskich opisując wszystkie
wpadki w losowaniach i opinie ludzi grajągych i wypowiadających się na stronie multipasko,likwidacje komisji
regulaminowej do kontroli nad prawidłowośćią ich losowań.
Po 3-ch m-cach otrzymałem pismo o przekazaniu mojej skargi do
ministra skarbu,dalsza odpowiedz znów po 3 m-cach będzie że
sprawę przekazano zarządowi TS,a ten odpowie znów po 3-ch
m-cach i minie rok nim cokolwiek w tej sprawie się wyjaśni.
Taki jest tryb rozpatrywania skarg obywateli i to w okresie
gdy działa specjalna komisja sejmowa w której są przesłuchi
wani m;in.ludzie związani z TS.Taka jest rzeczwistość odmie-
nna od deklaracji obozu rządzących i dziwję się,że my sami
nie potrafimy wyciągnąc wniosków,wystarczy przesta grać np.przez 2 tygodnie i zobaczylibyśmy jakie byłby zmiany,
póki tego nie zrobimy nic się nie zmieni.Poddaję pod rozwagę
wszystkim grajągym..pozdr,
to tak na próbę, żeby sprawdzić czy mogę pisać więcej na czacie:
31.03.201015:51
3,2 mln złotych w Lotto trafione w Szczytnie
To już trzecia ponadmilionowa „szóstka” trafiona w historii Szczytna i trzeci milioner z warmińsko-mazurskiego w ciągu ostatnich 35 dni.
18 zł - tyle zapłacił gracz niedzielnym popołudniem w punkcie przy ulicy Chrobrego za sześć zakładów na chybił trafił w Lotto. Wystarczyło to, by cieszyć się wysoką wygraną o wartości 3 227 080,1 zł.
„Milionowe” liczby, pokrywające się z tymi na zwycięskim kuponie, zostały wylosowane wczoraj o 22.15 na antenie TVP Info to: 10, 15, 27, 32, 39, 46. Warto sprawdzić dokładnie własny kupon, gdyż obok pożądanej „szóstki”, trafiono wczoraj ponad 50 tysięcy wygranych niższych stopni o łącznej wartości około 2,1 mln zł.
31.03.201015:51
3,2 mln złotych w Lotto trafione w Szczytnie
To już trzecia ponadmilionowa „szóstka” trafiona w historii Szczytna i trzeci milioner z warmińsko-mazurskiego w ciągu ostatnich 35 dni.
18 zł - tyle zapłacił gracz niedzielnym popołudniem w punkcie przy ulicy Chrobrego za sześć zakładów na chybił trafił w Lotto. Wystarczyło to, by cieszyć się wysoką wygraną o wartości 3 227 080,1 zł.
„Milionowe” liczby, pokrywające się z tymi na zwycięskim kuponie, zostały wylosowane wczoraj o 22.15 na antenie TVP Info to: 10, 15, 27, 32, 39, 46. Warto sprawdzić dokładnie własny kupon, gdyż obok pożądanej „szóstki”, trafiono wczoraj ponad 50 tysięcy wygranych niższych stopni o łącznej wartości około 2,1 mln zł.
Kaz41 co Ty się dziwisz.Takie same kolesiostwo i kanciarstwo kwitnie na tym portalu w tematach na forum.Nawet tutejszy gospodarz podaje czasami inne liczby niż te wylosowane.Niestety takie jest życie.Tu za byle gówno zobaczysz tak rynsztokowe teksty jakich w życiu nie słyszałeś.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Pozdrawiam i życzę powodzenia
WITAM.Czarna71 helo:),ode wczoraj twoja liczba szaleje
myślę,że jeszcze kilka losowań,będzie wypadać z maszyny.
Pozdrawiam.
myślę,że jeszcze kilka losowań,będzie wypadać z maszyny.
Pozdrawiam.
Na wieczorne losowanie mam:kilka trójek i jedną piątkę:
trójki:2,14,72/8,18,35/28,71,43/13,17,19
piątka:71,72,74,76,80.Dużo trafnych.Pozdrawiam.
trójki:2,14,72/8,18,35/28,71,43/13,17,19
piątka:71,72,74,76,80.Dużo trafnych.Pozdrawiam.
kupon w Totomixie:
Arsenal-FC Barcelona 02 1,32
Inter M.-CSKA m. 10 1,02
ARKA Gd.-Polonia Byt.02 1,57
Flota Świn.-MKS Kluczb.1 1,75
Club Brugge-Kortrijk 12 1,17
Zelute Waregem-ST Truiden 10 1,19
Lokeren-Cercle Brugge 02 1,36
Westerlo-KV Mechelen 02 1,49
Teplice-Jablonec 10 1,24
Plzen-Pribram 1 1,85
AK Karten-Rapid W. 02 1,04
Ried-Austria Lutenau 02 2,37
Esbierg-Aarhus 1 1,90
Hibernian-Dunde UTD 10 1,38
I niech grają.Pozdrawiam.
Arsenal-FC Barcelona 02 1,32
Inter M.-CSKA m. 10 1,02
ARKA Gd.-Polonia Byt.02 1,57
Flota Świn.-MKS Kluczb.1 1,75
Club Brugge-Kortrijk 12 1,17
Zelute Waregem-ST Truiden 10 1,19
Lokeren-Cercle Brugge 02 1,36
Westerlo-KV Mechelen 02 1,49
Teplice-Jablonec 10 1,24
Plzen-Pribram 1 1,85
AK Karten-Rapid W. 02 1,04
Ried-Austria Lutenau 02 2,37
Esbierg-Aarhus 1 1,90
Hibernian-Dunde UTD 10 1,38
I niech grają.Pozdrawiam.
sam9 >>>> Flota Świn.-MKS Kluczb.1 1,75 - wynik 1:4 :(
Inter Mediolan-CSKA Moskwa x2 2,38
stawka:50zl
ako:2,38
EWK:107.10zl
stawka:50zl
ako:2,38
EWK:107.10zl
madzia77 >>> TAK :)
Flota strzeliła tą brameczkę w 77 minucie a już przegrywała 0:4.
Udało Ci się.
1:0 dla Ciebie:)
Flota strzeliła tą brameczkę w 77 minucie a już przegrywała 0:4.
Udało Ci się.
1:0 dla Ciebie:)
madzia77 >>> jeden z typków podanych u kogucika w temacie
4810 A.K. Karnten-Rapid W. LB 2,5 2 1.45
55 minuta meczu - wynik 1:2 :):):)
4810 A.K. Karnten-Rapid W. LB 2,5 2 1.45
55 minuta meczu - wynik 1:2 :):):)
Cios za cios już jest 2:2
tomcio1972 >>> jednak ta 77 jest szczęśliwa dla mnie :)
Typ trafiony,zestrzelony - gratki dla Ciebie, aby tak dalej :)
Typ trafiony,zestrzelony - gratki dla Ciebie, aby tak dalej :)
sam9 witaj.No tak 71 to moja liczba ale wieczorkiem juz jej nie bedzie:)
No i mamy sensację w Pucharze Austrii
A Karnten - Rapid Vienna - 3:2 FT
Kursy z bet365
1 - 9.00:)
0 - 4.50
2 - 1.35
A Karnten - Rapid Vienna - 3:2 FT
Kursy z bet365
1 - 9.00:)
0 - 4.50
2 - 1.35
sam9 >>> jakiego farta?
Ja tego meczu NIE obstawiłem z opcją 1.
Żadnych meczów dziś nie obstawiłem w realu.
Pzdr.
Ja tego meczu NIE obstawiłem z opcją 1.
Żadnych meczów dziś nie obstawiłem w realu.
Pzdr.
Według przedstawicieli branży polski rynek mógłby pomieścić nawet 200 tysięcy automatów. "Rzeczpospolita" pisze, że najwięcej osób skłonnych zaryzykować swoje pieniądze mieszka w Warszawie.
"Jest to związane z zamożnością ludzi. Ci którzy mają pieniądze, lubią je wydawać właśnie na gry " - mówi dziennikowi Tomasz Chalimoniuk, prezes firmy Totolotek przyjmującej zakłady sportowe.
Automaty są już instalowane nie tylko w pubach, ale również w większych sklepach spożywczych. Operatorzy radzą sobie w ten sposób z zakazem umieszczania więcej niż trzech urządzeń w jednym lokalu.
"Jest to związane z zamożnością ludzi. Ci którzy mają pieniądze, lubią je wydawać właśnie na gry " - mówi dziennikowi Tomasz Chalimoniuk, prezes firmy Totolotek przyjmującej zakłady sportowe.
Automaty są już instalowane nie tylko w pubach, ale również w większych sklepach spożywczych. Operatorzy radzą sobie w ten sposób z zakazem umieszczania więcej niż trzech urządzeń w jednym lokalu.
P.S czy zauważyliście już zmniejszającą się ilość automatów Tzw "jednorękich bandytów", bo ja nie!
Co jest grane ??? na szacownej TEJ stronie (godz 20.54 )wysokości wygranych brak a na oficjalnej, bałaganu pod nazwą TS - są...
Pasko - trzymaj poziom...plissssssss
I pytanie - czy możemy, My, jako ogół, dogadać się i pokazać ,że nie podoba Nam się sposób zarządzania TS ?
W Taki np sposób...
Nie próbować robić bojkotu (sorki IceMario),
tylko, mimo zmian w regulaminie (ograniczających wysokie wygrane)umawiać się,że WSZYSCY, lub prawie wszyscy, piszący, lub udzielający się na tej stronie - wysyłamy na najdłużej nieprzychodzącą trójkę, a może nawet piątkę codziennie, aż do skutku, kupony z na jaką kogo stać progresją ???
I Panie i Panowie z matmy mocni - czy miałoby to głębszy sens ?
Poza wszystkim
Zwróćcie Moi Drodzy Państwo uwagę na spadki ilości grających...
TSN został wycofany - ze względu na małe zainteresowanie
A ile jest zawieranych zakładów na MM z + ???
Ile przy kumulacji wypłaconych było 3/6 w Lotto ???
Czyżby TS, ceną zakładu przegiął pałę ?
Pasko - trzymaj poziom...plissssssss
I pytanie - czy możemy, My, jako ogół, dogadać się i pokazać ,że nie podoba Nam się sposób zarządzania TS ?
W Taki np sposób...
Nie próbować robić bojkotu (sorki IceMario),
tylko, mimo zmian w regulaminie (ograniczających wysokie wygrane)umawiać się,że WSZYSCY, lub prawie wszyscy, piszący, lub udzielający się na tej stronie - wysyłamy na najdłużej nieprzychodzącą trójkę, a może nawet piątkę codziennie, aż do skutku, kupony z na jaką kogo stać progresją ???
I Panie i Panowie z matmy mocni - czy miałoby to głębszy sens ?
Poza wszystkim
Zwróćcie Moi Drodzy Państwo uwagę na spadki ilości grających...
TSN został wycofany - ze względu na małe zainteresowanie
A ile jest zawieranych zakładów na MM z + ???
Ile przy kumulacji wypłaconych było 3/6 w Lotto ???
Czyżby TS, ceną zakładu przegiął pałę ?
Plusss 21 33 36 39 50 69 73 75 stawka 2:)
Witam.Kiedys mialem zestwy liczb (10-siątki) do mulilotka które były juz wylosowane przynajmniej 2 razy CZY KTOS pODPOWIE GDZIE SZUKAĆ??
rico>>
w życiu nie zagrałem "na tzw. jednorękim bandycie",dla każdego są inne przyjemności....
Zdaje się,że kłopot (wg. ustawy) polegał także na otwarciu nowego punktu. Ale, ponieważ jest niezgodna z dyrektywami unii - widzę, że się otwierają "na nowo" ...
W spożywczych jeszcze nie zaobserwowałem...
pzdr
w życiu nie zagrałem "na tzw. jednorękim bandycie",dla każdego są inne przyjemności....
Zdaje się,że kłopot (wg. ustawy) polegał także na otwarciu nowego punktu. Ale, ponieważ jest niezgodna z dyrektywami unii - widzę, że się otwierają "na nowo" ...
W spożywczych jeszcze nie zaobserwowałem...
pzdr
Na razie mecz wygląda tak Barcelona - Bramkarz Arsenalu
A kursy na Barcelonę spadają na łeb :)
A kursy na Barcelonę spadają na łeb :)
Robal_36 >>> daj spokój o jakim Ty zjednoczeniu graczy piszesz?
Masz tutaj przykład na stronce jak wszystkim zależy na tym aby coś zmienić,zrobić!
Jedyny talizman4 próbuje coś wskórać - narażając się tylko na kpine i nie rzadko głupie docinki !
pozd
Masz tutaj przykład na stronce jak wszystkim zależy na tym aby coś zmienić,zrobić!
Jedyny talizman4 próbuje coś wskórać - narażając się tylko na kpine i nie rzadko głupie docinki !
pozd
Arsenal--Barcelona 0-0
madzia77>>
jednak talizman4 "trochę" przegina pałę,
nie wszystko jest spiskiem i nie wszyscy są agentami...
La Polonia , masoni i części rowerowe...
sorry, ale nie mogę poważnie traktować pewnych tekstów t4
Piszę, o zjednoczeniu graczy na niskie, na które w regulaminie nie zabezpieczyli się, wygrane...
W skali kraju (ok. 5 tys osób z tej strony, zobacz takie np.26. 22 los x 5000 os x jakaś stawka) - to mogłoby ICH trochę zaboleć...
jednak talizman4 "trochę" przegina pałę,
nie wszystko jest spiskiem i nie wszyscy są agentami...
La Polonia , masoni i części rowerowe...
sorry, ale nie mogę poważnie traktować pewnych tekstów t4
Piszę, o zjednoczeniu graczy na niskie, na które w regulaminie nie zabezpieczyli się, wygrane...
W skali kraju (ok. 5 tys osób z tej strony, zobacz takie np.26. 22 los x 5000 os x jakaś stawka) - to mogłoby ICH trochę zaboleć...
kogucik19 >>>> jednej bramki Ci brakuje.
Z jednej strony trochę jest źle bo Kortrijk gra w 10
KUPON 2
2364 Hibernian-Dundee Utd obie druż. SN 1 1.70 ++1:2(45min)
2067 Club Brugge-Kortrijk obie druż. SN 1 1.70 --1:0(55min)
2090 Gent-Anderlecht LB 2,5 2 1.60 ++++++++++++0:3(55min)
4810 A.K. Karnten-Rapid W. LB 2,5 2 1.45 ++++++3:2
Szkoda ze nie dałem jeszce Lokeren.
Ten OVER był na 99%.
Po 15 minutach gry było już 2:1.
Teraz jest 2:2.
Z jednej strony trochę jest źle bo Kortrijk gra w 10
KUPON 2
2364 Hibernian-Dundee Utd obie druż. SN 1 1.70 ++1:2(45min)
2067 Club Brugge-Kortrijk obie druż. SN 1 1.70 --1:0(55min)
2090 Gent-Anderlecht LB 2,5 2 1.60 ++++++++++++0:3(55min)
4810 A.K. Karnten-Rapid W. LB 2,5 2 1.45 ++++++3:2
Szkoda ze nie dałem jeszce Lokeren.
Ten OVER był na 99%.
Po 15 minutach gry było już 2:1.
Teraz jest 2:2.
Dawno nie grałem:) Może,może.....
1,25,26,36,49,65,42,66.
6,20,37,44,56.
1,25,26,36,49,65,42,66.
6,20,37,44,56.
TOMCIO skończyłem niewolniczą prace w kuchni.Com się jajkami na bawił to moje ale chrzanik wyszedł rewelacja.I teraz pytanie czy kupony będą do chrzanu czy może będą słodkim makowczykiem na dzisiejszy wieczór.Zaraz zacznę sprawdzać co dziś nawojujemy.Serdecznie Cię pozdrawiam.
sam9 >>> i bardzo mnie to smuci :(
Robal_36 >> a jakie ma znaczenie forma przekazu?
"Cel uświęca środki"
pozd
Robal_36 >> a jakie ma znaczenie forma przekazu?
"Cel uświęca środki"
pozd
Pasko.Proszę o uświadomienie mnie,dlaczego nie mogę obejżeć
całego losowania .Pozdrawiam.
całego losowania .Pozdrawiam.
Koszmar zaczął się o 22.16.Chybik dał mi takie fatalne liczby:3,4,5,8,12,13,17,21,64,75.
TOMCIO kuponik nr 2 do chrzanu jest świeżutki to go dodam i na Święta się przegryzie będzie jak znalazł.Ale pierwszy jest na dobrej drodze.A jak wyjdzie to będę się cieszył bo z długiem zejdę do kwoty mniejszej niż 2000.A to cieszy.Wprawdzie idzie to strasznie wolno,ale trudno takie życie.Pozdrawiam.
Jeszcze dwie przegrane zdrapki: dla ciebie i sto lat.Licho mnie podkusiło abym je kupił.
I kto by pomyślał,że ten mecz się tak zakończy 2-2 :)
W 60min. liczyłem zarobioną kasę,a od 85 Traciłem oddech ;D
HAHAHAHAH.
W 60min. liczyłem zarobioną kasę,a od 85 Traciłem oddech ;D
HAHAHAHAH.
Ale nie przegrałem,oczywiście dodam ;))))))
>Remis nie ma zakładu<
Dobranoc ;D
>Remis nie ma zakładu<
Dobranoc ;D
sam9 >>> moim faworytem był Arsenal, tak też obstawiłam :(
a mecz faktycznie na poziomie :)
pozd
a mecz faktycznie na poziomie :)
pozd
KUPON 1
4121 Inter M.-CSKA M. 1 1.45+++++++++++++++++++++
656 Forest Green-Barrow 10 1.23++++++++++++++++++
944 Bayern M. II-Erfurt 10 1.23 +++++++++++++++++
2798 Djurgarden-Brommapojkarna 10 1.25 ++++++++++
3654 Koper - Olimpija (w Goricy) 1 1.40 +++++++++
AKO3,84
To cieszy jak młodego psa kość.Pozdrawiam i pieje z zadowolenia.Pozdrawiam
4121 Inter M.-CSKA M. 1 1.45+++++++++++++++++++++
656 Forest Green-Barrow 10 1.23++++++++++++++++++
944 Bayern M. II-Erfurt 10 1.23 +++++++++++++++++
2798 Djurgarden-Brommapojkarna 10 1.25 ++++++++++
3654 Koper - Olimpija (w Goricy) 1 1.40 +++++++++
AKO3,84
To cieszy jak młodego psa kość.Pozdrawiam i pieje z zadowolenia.Pozdrawiam
Hipopotan poszedł spać.Mam na imię bałwan,polecam dobre liczby do multi,jak na nie zagrasz,masz gwarancję przegranej.
Dla wszystkich co popadli w depresję po przegranej,polecam mądre zdanie:Dobrze jest dziękować Bogu i Go uwielbiać.
madzia77>>
Masz rację, niestety... Nas, jako społeczeństwo, jednoczy dopiero ostre nieszczęście...
Czy na ten przykład, takie przyznanie na siedzibę, przez prezydenta pewnego ładnego miasta (prezydentowi, wybranemu w wolnych wyborach ) reprezentacyjnego zamku, jakiemuś hochsztaplerowi, jest już takim nieszczęściem ? ;)
I czy ktoś poniósł, jakąkolwiek, odpowiedzialność ?
W TS - zmiana stawek i rebranding ...No i...
Obecnie jest SIEDMIORO prowadzących
a co nowy, to większy CELEBRYTA
heh
Masz rację, niestety... Nas, jako społeczeństwo, jednoczy dopiero ostre nieszczęście...
Czy na ten przykład, takie przyznanie na siedzibę, przez prezydenta pewnego ładnego miasta (prezydentowi, wybranemu w wolnych wyborach ) reprezentacyjnego zamku, jakiemuś hochsztaplerowi, jest już takim nieszczęściem ? ;)
I czy ktoś poniósł, jakąkolwiek, odpowiedzialność ?
W TS - zmiana stawek i rebranding ...No i...
Obecnie jest SIEDMIORO prowadzących
a co nowy, to większy CELEBRYTA
heh