Wpisy 1 045 531 – 1 045 630
3 sierpnia 2012 09:25 → 3 sierpnia 2012 12:13, 100 wpisów
"Virgin będzie korzystać z infrastruktury sieci Play." brzmi dobrze
no moze potem napisze albo jak bede jutro w domu. Ooo akurat przypomnialem sbie o tym ze jutro mam imieniny to dostane kase i nakupuje sobie zodiaki i multi. Czejsc majklasz do .... Napisania pa
Pasko > bardzo ładnie wygląda ten ranking TOP100 - liga typujących... czytelny i przyjemny dla oka
Dzien dobry Mpasko
P.Pasko mam pytanie:dlaczego nie wchodzi moj wpis na Forum na Obrobke snow?..wpisuje moj nick i haslo to samo co tu na czat i mam odpowiedz zle haslo..hmm..czy cos robie nie tak?
P.Pasko mam pytanie:dlaczego nie wchodzi moj wpis na Forum na Obrobke snow?..wpisuje moj nick i haslo to samo co tu na czat i mam odpowiedz zle haslo..hmm..czy cos robie nie tak?
Ulexa, na forum trzeba się rejestrować osobno, dane z czata tam się nie liczą.
widz > ale jak klikasz zarejestruj się to wyskakuje rejestracja multipasko zwykła... ja mam tylko tutaj konto majklasz i jakoś mogłem pisać wcześniej na forum
jakie słabo
w ex. pensji jeszcze 10zł
dzięki i życzę wyższych wygranych
w ex. pensji jeszcze 10zł
dzięki i życzę wyższych wygranych
majklasz
ja poluję już teraz na wygraną pierwszego stopnia w obojętnie jakiej grze--- ciekawe czy się kiedyś doczekam
ja poluję już teraz na wygraną pierwszego stopnia w obojętnie jakiej grze--- ciekawe czy się kiedyś doczekam
ulexxa > no dziwna sprawa, trzeba poczekać na szefa
gg36 > doczekasz doczekasz, trzymam kciuki
gg36 > doczekasz doczekasz, trzymam kciuki
No chyba, że się coś zmieniło.Ja w tamtym roku musiałem rejestrować się od nowa na forum i pomimo tego, ze dałem te same dane co na czacie, to byłem na forum jako nowy uczestnik.
widz > no to faktycznie coś tu jest nieźle namieszane hehe, poczekajmy co Pasko powie
Trisetum..no wiem..nie zawsze jest jakbysmy chcieli..
ale nadzieja zawsze jest i..bedzie nie martw sie..ponoc kazdy ma swoje 5 min...tylko kiedy je wykorzystac..to jest pytaanie?
ale nadzieja zawsze jest i..bedzie nie martw sie..ponoc kazdy ma swoje 5 min...tylko kiedy je wykorzystac..to jest pytaanie?
trzeba mykać do pracy
wszystkim wysokich wygranych--- ograjmy wreszcie TS
miłego dnia
wszystkim wysokich wygranych--- ograjmy wreszcie TS
miłego dnia
gg36 >
ulexxa > niektórzy mają naprawdę dłuuugie 5 minut - wygrać takie 20 000 000zł i 5 minut pociągnie się do końca życia
ulexxa > niektórzy mają naprawdę dłuuugie 5 minut - wygrać takie 20 000 000zł i 5 minut pociągnie się do końca życia
Trisetum..ojojoj....to rzeczywiscie jestes dobry
i tak trzymaj..ja niestety nie mam tak
i tak trzymaj..ja niestety nie mam tak
Majklasz ..kiedys bardzo..kiedys pisalam tylko 1 raz odnosnie auta..ale hmm..nawet juz nie pamietam..do kogo?
w jedną minute to można się ze........
trzeba kupon nadać a potem odczekać na losowanie
trzeba kupon nadać a potem odczekać na losowanie
no ja właśnie podobnie... i nie było problemu... ale to chyba z 2 lata temu albo i lepiej może się coś pozmieniało
Majklasz nio..nie idzie tam wejsc..kurna
a mam sen tam do opisania..a oprocz tego chcialabym tam rowniez moze napisac gdzies indziej..ale sie nie da
co robic?..jak myslisz?
a mam sen tam do opisania..a oprocz tego chcialabym tam rowniez moze napisac gdzies indziej..ale sie nie da
co robic?..jak myslisz?
moim zdaniem coś musiało się stać może z jakimiś serwerami... Pasko może przenosił dane i nie przeniósł nas...
Musimy czekać na odzew
Musimy czekać na odzew
Majklasz..najgorsze jest to ze pisze ten sm tekst(dosc dlugi)
po raz kolejny
po raz kolejny
napisz sobie to w jakimś notatniku.. potem skopiujesz jak już będzie wszystko trybić
ulexxa: zmieniłem Ci hasło na forum. Wcześniej było zupełnie inne...
To by się zgadzało... ja też zmieniałem hasło 10 razy po drodze
Pasko jak można zmienić hasło na forum? Ja zapewne je pamiętam ale da się je zmienić?
P.Pasko..nie rozumiem bo napisalam tam tylko 1 raz kiedys..nawet juz nie pamietam..kiedy to bylo..
P.Pasko to jak to teraz wyglada?..czy moge z mojego obecnego hasla i nicka tam wysylac wwpisy?..bo nie wiem
i dziekuje za odp.
P.Pasko to jak to teraz wyglada?..czy moge z mojego obecnego hasla i nicka tam wysylac wwpisy?..bo nie wiem
i dziekuje za odp.
Majklaszku....to ide sobie tam..i sprobuje
pewnie wejdzie..w koncu
pewnie wejdzie..w koncu
Problem jest w tym, że faktycznie hasła mogą być rozbieżne. Wszystko dlatego, że w profilu można zmienić swoje hasło w każdej chwili na dowolne inne, ale nie powoduje to zmiany hasła na forum Mam to na liście rzeczy do poprawek.
ulexxa > ciekawy sen
Pasko > spoko, spoko, myślałem, że ja coś źle zrobiłem przy zmianie hasła... teraz już wszystko wiem... nie ma pośpiechu
Pasko > spoko, spoko, myślałem, że ja coś źle zrobiłem przy zmianie hasła... teraz już wszystko wiem... nie ma pośpiechu
zna ktoś jakąś stronkę na której można grać w grupie w gry TS?
super była 12z49.pl niestety zamknięta na razie ;/
super była 12z49.pl niestety zamknięta na razie ;/
P.Pasko..czyli rozumiem ze moge pisac na Forum..bez zmiany hasla rowniez w innych tematach?..gdyz nie chcialabym wciaz zmieniac hasla..bywalo juz ze je zapomnialam(moj blad-gdyz nie zapisalam)
czy tak?
czy tak?
majklasz....http://clublotto.pl/login/?/=/panel/
ja tam gram...czekam aż pasko coś podobnego uruchomi
no to by było genialne tutaj otworzyć taką zakładkę....
na 12z49.pl było o wiele mniej osob niz na multipasko a ładnie się wszystko kręciło...
na 12z49.pl było o wiele mniej osob niz na multipasko a ładnie się wszystko kręciło...
Majki..dzieki za odp...ide z psinka na spacerek na promenade..bede miala jezor wywalony bo ta szelma szyba jest ha ha..zajrze pozniej..moze jakas mila osoba wyliczy jakies magiczneliczby z mojego snu
a wiesz Majki ze ja grywam rowniez w De. wiec jak nie tu to tam moge wyslac(tylko ze w De. grywam na wieksze kumulacje-do kolektury w De. mam tylko..ok.20 km)..do pozniej pa pa pa
a wiesz Majki ze ja grywam rowniez w De. wiec jak nie tu to tam moge wyslac(tylko ze w De. grywam na wieksze kumulacje-do kolektury w De. mam tylko..ok.20 km)..do pozniej pa pa pa
PASKO w lidze typujących wkradł sie błąd kaczor001 ma 100 punktów a wczterech ostatnich losowaniach nic nie trafił.
nie może być błędu... wszystko podlicza komputer według jednego schematu... a kaczor001 trafił wczoraj 5/12 w Lotto i dostał za to równe 100 punktów
nie patrzyłem na lotto tylko na mm majklasz masz rację
#majklasz juz jestem troche mi zeszlo ale jeszcze bylem w realu. Namowilem babcie na mm z 2 (9,79), z trzecz (31,70,78) i z dziewieciu z plusem (4,17,30,48,58,59,70,76,78) mam nadzieje ze sie chociaz zwroci
# majklasz a ty grales na 14 albo w jokera? Czy dopiero na jutro w mini?