Wpisy 1 044 706 – 1 044 805
2 sierpnia 2012 18:59 → 2 sierpnia 2012 20:48, 100 wpisów
Witam wszystkich
Czy ktoś nie potrzebuje pamięci do kompa. Mam 3 kości DDR1 na zbyciu bo kupiłem se wieksze
2x256 i 1x512
Czy ktoś nie potrzebuje pamięci do kompa. Mam 3 kości DDR1 na zbyciu bo kupiłem se wieksze
2x256 i 1x512
nasitu w londynie dziś beznadziejnie
może ktoś wie, na jakim programie mecz Lecha ?
może ktoś wie, na jakim programie mecz Lecha ?
niestety na kolejne 14-15 losowan nie zatypuje bo jade nad morze
ja jak sobie pomyślę że do 67 muszę zapitalać to aż mnie trafia
zapitalac, zapitalac to jeszcze malo byle by praca byla i to nawet dobra, bo od 2500 zl to emerytury sa niskie jakeis 900zl
nie wiadomo co to bedzie narazie zmierza to w bardzo zlym kierunku
trzeba zaczac zarabiac na siebie nie patrzac na to czy zus da czy nei da
ja ufam swojmu programowi co do typowania, w sumie zalezy mi na tym zeby dobrze typowal i troche go juz polepszylem
ale wkurza mnie jedna rzecz ze na kazda ilosc liczb od 1 do 10 inne liczby dobiera choc w statystyce wypada takie typowania bardzo dobrze
a niektorzy typujac np pewniaka, parke, trojke dopisuja tylko po jednej liczbie do kazdego wiekszego typowania
narazie dobry rezultat trzeba troche poczekac na wieksze wygrane
angierski posłanka PiS wyszła na muwnice jakieś2 Miesiące temu i powiedziała jak facet pszez 40L bendzie zarabiał 3000Brutto to bendzie miał Emeryture 900Netto
Użytkownik franek sprzedawca firanek dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
nawet rosatti powiedzial ze takiej emerytury to nie chce bo bedzie glodowal
ODLICZANIE DO LOSOWANIA JAKIE TYPY ?
najlepiej nachapac sie poki jest sie przy wladzy potem to wszystko p.....c i miec sytuacje polityczna w d....
witam
ostatnio zauwazylem ze pewniak wchodzi czesto z liczb z poprzedniego losowania, nawet jak wystapi liczba pod rzad w dwoch losowaniach to pewniak jako ta liczba powtorzy sie jeszcze raz
na ch.t. lepiej idzie niż typowanie
Wchodzi facet do sklepu meblowego i mowi do sprzedawcy:
Interesują mnie dębowe drzwi.
- To fajne masz zainteresowania: odparł sprzedawca
Interesują mnie dębowe drzwi.
- To fajne masz zainteresowania: odparł sprzedawca
1 , 10 , 11 , 24 , 26 , 34 , 36 , 49 , 50 , 69 , 79 , 80 . Takie otto moje typy
Moje takie :
1, 2, 4, 7, 10, 17, 25, 36, 42, 66
1, 2, 4, 7, 10, 17, 25, 36, 42, 66
MM+
17mysle ze pewniakale dodam jeszcze 57 i te dwie maja pasc
cyfreki kochane na czacie podane .wyleccie do gory i trafcie w te dziury
w extra pensja aż 5 zł ,ale chociaż się wróciło ,czemu jak już wydrapie się wygrana jest ona najniższa,w.***ia to nieprzeciętnie,ale trzeba męczyć nowa edycje extra pensja-zagrają uda- albo sie uda -albo nie uda
Dziś gołębie podziobają moreno i z liczbami będzie bueno
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Polujcie na starą edycje E.Pensja w Warszawie już taki kupon to rzadkość więc te dwie są w innej części kraju
zna ktoś adres mailowy do TS? muszę im wysłać numer konta żeby mi te 2 000 000zł przelali już... mniej formalności będzie jutro
woda z lodem ?
wóda piwsko faja
u nas w kotlince dziś przygrzało ostro, a ponoć to nie koniec upałów

no woda to chyba na weekend zapowiadana beda opady a ja jade nad morze
Denaturat przez chleb - Budyń chlebowy
scols...
scols ..narazie nie czytam inee ksiązka ..wole gazeta super esxpres i inne najwazniejsze co sie dzieje wariaty nasz polak
http://www.youtube.com/watch?v=6HkRuM_y7dw&feature=plcp
pafty to zobacz to
pafty to zobacz to
scols ..dla ciebie linki www.
-------
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wakacje-2012-tak-polacy-kochaja-sie-latem_271643.html
--------
-------
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wakacje-2012-tak-polacy-kochaja-sie-latem_271643.html
--------
toja no zalacznik mi sie otwiera ale jest jakis plik tekstowy czy cos takiego
scols ..
Lila.. .
Lila...